• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler bakarmısınız

haritacikiz

💜 KIZIM 💙 OĞLUM
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.466
1.879
133
Arkadaşlar ben hamileyim kontrollerimi eskişehirde yaptırıyorum ama doğumu ankarada düşünüyorum beni gebeligimi hiç bilmeyen doktorda doğum yapmak istemiyorum aslında ama eskişehir de hiç akraba tanıdık yok tek kalmaktan korkuyorum ankarada kayınvalidemler eşimin akrabaları benim akrabalarım felan var onların varlığı beni rahatlatır diye düşünüyorum...bu durumu yaşayan varmı yada sizce nasıl olur..

nerede çokluk orada b...

diyorum

güzelce evinizin olduğu yerde doğum yapın

ilk hafta evi çekip çevirmeye birileri yardıma gelebilirse gelsinler

gelemezlerse eşin izin alsın

oldu bitti

başkasının evine misafir olursanız çok bunalırsınız

Arkadaşlar ben hamileyim kontrollerimi eskişehirde yaptırıyorum ama doğumu ankarada düşünüyorum beni gebeligimi hiç bilmeyen doktorda doğum yapmak istemiyorum aslında ama eskişehir de hiç akraba tanıdık yok tek kalmaktan korkuyorum ankarada kayınvalidemler eşimin akrabaları benim akrabalarım felan var onların varlığı beni rahatlatır diye düşünüyorum...bu durumu yaşayan varmı yada sizce nasıl olur..
Dosyanı alır doğumdan önce doktoruna gider dosyanı verirsin kontrollerini olur hakkında bilgi sahibi olmasını sağlarsın cnm

nerede çokluk orada b...

diyorum

güzelce evinizin olduğu yerde doğum yapın

ilk hafta evi çekip çevirmeye birileri yardıma gelebilirse gelsinler

gelemezlerse eşin izin alsın

oldu bitti

başkasının evine misafir olursanız çok bunalırsınız
+1

Yanliz kalmaktan iyidir bence cunku dogum sonrasi cok zor kesinlikle yardima ihtiyacin olacak hem bebek hem senin icin bence son bi kac ayi ankaradaki dr la devam etmelisin rabbim kolaylik versin

Bnm bi arkadaşm baştan özele gitti sonra devlete devam etti tekrar özeldekine gitmek istedi kabul etmedi doktoru özelde başka bi doktor doğumunu yaptırdı birde bu sorunlar var

Ben kocaelide yaşıyorum istanbulda doğum yaptım. Ama her ay annemlere geldiğimde doktoruma gittim. Kocaelide hiç doğum doktorum olmadı. Şimdi kızımın doktoru dahi istanbulda.

Ben herkesten nispeten uzakta bir yerde dogum yaptim. Dogumdan once/sonra hastane odami kimse tiklim tikis doldurmadi, basimda surekli oyle yapma boyle yap sen bilmezsin diyen tipler olmadi, lohisaligimi evde sakince kafa dinleyerek gecirdim (yanimda sadece yardim amacli annem vardi). Cat kapi kimse gelmeyecegi icin istedigim gibi rahat giyinebiliyordum. Bebegimi istedigim an istedigim yerde emzirdim. Istedigim an yattim istedigim an gezmeye ciktim.

Simdi sorum su, kalabalik ve herkesi tanidiginiz bir yerde bunlar sorun olacak mi? Olacaksa hic gitme...

Yanliz kalmaktan iyidir bence cunku dogum sonrasi cok zor kesinlikle yardima ihtiyacin olacak hem bebek hem senin icin bence son bi kac ayi ankaradaki dr la devam etmelisin rabbim kolaylik versin
Bende sizin gibi düşünüyorum ilk gebeliğim ve çok tecrübesizim

Ben herkesten nispeten uzakta bir yerde dogum yaptim. Dogumdan once/sonra hastane odami kimse tiklim tikis doldurmadi, basimda surekli oyle yapma boyle yap sen bilmezsin diyen tipler olmadi, lohisaligimi evde sakince kafa dinleyerek gecirdim (yanimda sadece yardim amacli annem vardi). Cat kapi kimse gelmeyecegi icin istedigim gibi rahat giyinebiliyordum. Bebegimi istedigim an istedigim yerde emzirdim. Istedigim an yattim istedigim an gezmeye ciktim.

Simdi sorum su, kalabalik ve herkesi tanidiginiz bir yerde bunlar sorun olacak mi? Olacaksa hic gitme...
Evet haklısınız aslında bende rahatıma düşkünum çok arafta kaldım bilmiyorum ne yapacağımı

Bende 8. Ayda baska sehire gittim bir iki dr arayisi yaptim ve orada dogurdum

Her sey yolundaysa hamileliginde bi sikinti yoksa baska sehirde bi dr a gidersin kontrollerini yapar ve dogumunu yaptirir.

Ben son ay buldum ama cok memnun kaldim. Sansliydim

senin annen gelemez mi doğuma senin yanına? veya kv? doğumu ankarada bile yapsan başkasının evinde kalcaksın lohusa halinle rahat edemezsin bu net..

Back
X