• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler bebegime ne yedirecegimi bilemiyorum cok acil yardimm lutfenn:-/

Findikkurabiyemm

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
42
14
8
34
Bebegim 7. ayini yeni girdi. Gecen ay muhallebi yogurt mevsim meyvelerinden pure yapip yedirdim Ama artik farkli seyler yapmam gerekiyo mesela corba ama nasil ne yapacagimi bilmiyorum.hem besleyici olsun istiyorum hemde hosuna gitsin istiyorum.bana bebegime yapipta yedirebilecegim tarifler yazabilirmisiniz cunku cok ihtiyacm var bide tecrubelerinizi paylasrmisiniz.simdiden tskler.

Patates,havuç ve pirinçle başla önce çorbaya. Sonra her yaptığında bir sebze daha ekle. Bal kabağı çok Faydalı ve güzel tat verir çorbalarına koyabilirsin. Eğer yeşillik koyduysan çorbaya ( pazı,ıspanak gibi) ertesi güne bırakma çorbayı. Bir gün pirinçle yaptıysan ertesi gün irmik koy pirinç yerine ya da bulgur. Sebzeleri ve meyveleri teker teker ver ki bir şeye alerjisi olursa neyin alerji yaptığını anlayabilesin.

Allah bağışlasın yavrunu :)

Mata Hari Mata Hari Cok tsk ederim yardimin icin suan kafamda biraz daha netlesti ama ne kadar su koymam gerek cunku cok sulu vermeyin diyolar pure gibi mi olsun ben dediginden yaptim kivami muhallebi gibi oldu bide blendrdan da gecirdim iyi mi yaptim bilemiyorum.
Hepimizinkini insallah:-)

Mata Hari Mata Hari Cok tsk ederim yardimin icin suan kafamda biraz daha netlesti ama ne kadar su koymam gerek cunku cok sulu vermeyin diyolar pure gibi mi olsun ben dediginden yaptim kivami muhallebi gibi oldu bide blendrdan da gecirdim iyi mi yaptim bilemiyorum.
Hepimizinkini insallah:-)
Çok az su koymuşsun o Zaman sen. Biraz daha su ekle püre kıvamında olsun. Blendrdan geçir tabi ama arada hafif pütürlü kalsın yavaş yavaş çiğnemeyi öğrenir ;)

Google playdan nefis yemekler ni indir orda cok guzel bebek yemekleri var benim bebegim 8 aylik ordan bakib bakib yapiyorum bebisim cok begeniyor severek yeyo hepsini

Back
X