- 20 Şubat 2017
- 45
- 11
- 3
- 33
- Konu Sahibi M_mervishh
-
Benim hamile kaldgmdan beri erkek geciyor bakalim mart ayında INŞALLAH dogrumu hisetmisim gorucez❤Annneler bebeklerin cinsiyetini hissedermi yada hissiyatiniz dogru ciktimi?
Rabbim gonlune gore nasip etsin insallahBenim hamile kaldgmdan beri erkek geciyor bakalim mart ayında INŞALLAH dogrumu hisetmisim gorucez❤
AMiN canim saglikli olsunda ha kiz ha erkek kuzum yeterki kucagimiza gelsinler minnoslar sagliklica iNŞALLAH ❤Rabbim gonlune gore nasip etsin insallah
ALLAH bagislasin canim❤Benim hep icime erkekmis gibi doguyiordu sonuc olarakda oglumuz olcak insallah nisanda :)
Sagol canim :)ALLAH bagislasin canim❤
EwtSen hamismisin canim ?
Kac haftalik sen ne hissediyosun
Bndee bugun 16+5 doktora gittm bende 1 hafta once kiz gbi dedi bende ilk bastan erkek hisediyorum Allah razi olsunKac haftalik sen ne hissediyosun
ALLAH bagislasin canim❤❤
Oo seninki buyukmus bendennn ❤ MAŞALLAH canim 16 haftada kesin belli olmaz mii ya bende 16 haftada muayanem var öğrenirim saniyodum❤ biz 13 haftalik olduk cok şükürBndee bugun 16+5 doktora gittm bende 1 hafta once kiz gbi dedi bende ilk bastan erkek hisediyorum Allah razi olsun
12 de erkek 15 de kiz gbi dediler valla bende bilemiyorum hangisi dogruOo seninki buyukmus bendennn ❤ MAŞALLAH canim 16 haftada kesin belli olmaz mii ya bende 16 haftada muayanem var öğrenirim saniyodum❤ biz 13 haftalik olduk cok şükür
Sana ne dedilerBenimki yanlisti :)
Sana ne dediler
Allah bagislasinBen erkek hissettim belirtilerde hep oyleydi ama kizim olucak insallah
Allah bagislasinRabbim gonlune gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?