- 28 Ağustos 2018
- 2.376
- 2.922
- 53
- Konu Sahibi comeback06
Buğra: erkek deveBuğra olacak inşallah
Bekir: deve yavrusu'dur.İki gün sonra oğlum doğacak suni sancıyla. Bekir umut olacak adı :![]()
Bir daha düşünün isterseniz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buğra: erkek deveBuğra olacak inşallah
Bekir: deve yavrusu'dur.İki gün sonra oğlum doğacak suni sancıyla. Bekir umut olacak adı :![]()

Allah bir avazda kurtarsın, darısı bizlere :)Çarşamba doğum için hastaneye yatış yapicam. Zeynep olucak insallah...
Asıl yuşa anlamı nedirŞafak 14. Allah izin ederse 10 yaşında kızım var adı Asel birde oğlum olucak adınada Asil Yuşa koyucaz inşallah
Şimdiden çabuk karar vermişsiniz ben hiç bakmadım bile bende 16 haftalık hamileyim:)cinsiyet belli değil ama kız olursa eylül erkek olursa çınar koyucaz inşallah :)
bizim çabuk karardan değilde ben hep kızım olursa eylül koycam demştm. eşimde oğlum olursa çınar koycam demş bekarlığımızdaa. bizim ordan sebeb isimler belliydii hiç araştırma yapmadık :)Şimdiden çabuk karar vermişsiniz ben hiç bakmadım bile bende 16 haftalık hamileyim:)
Ne guzel hayalleri gerçekleştirmek sağlıklı gelsin inşallah bebeğiniz :)bizim çabuk karardan değilde ben hep kızım olursa eylül koycam demştm. eşimde oğlum olursa çınar koycam demş bekarlığımızdaa. bizim ordan sebeb isimler belliydii hiç araştırma yapmadık :)
Asil soylu demek Yuşa da peygamber ismi canım..Asil i kızım çok istedi Yuşa isminide biz..Asıl yuşa anlamı nedir
Çok güzel allah bağışlasın şimdide nAsil soylu demek Yuşa da peygamber ismi canım..Asil i kızım çok istedi Yuşa isminide biz..