Selma isminin yanına isim önerisi

Hanımlar merhaba 12 haftalık hamileyim yarın cinsiyet öğreneceğim içimden kız geçiyor sizden ricam Selma isminin yanına güzel bir isim önermeniz Selma ismini asla kullanmayacagım eşimin gönlü olsun tartışmayalım diye tamam dedim
Aynı durum ve aynı isim. Eşimde annesinin ismini koymakta çok ısrarcıydı. Ben de hep Zeynep istemiştim. En son Selma Zeynep koyduk. Ve herkes Zeynep diyor. Selmayı kullanmıyor. Okulda falan öğretmenleri kullandığı zaman kendisi sadece Zeynep denilsin diye söylüyor. Bu arada eşimde Zeynep diyor 🤣

Ay valla saçmalık. Koymam ben koymadık da zaten. Benim babannemin adı Gökhan. Ben doğmuşum ananem demiş ki Gökhan hanım sizin isminiz konsun isterseniz. Annem de ananeme kızmış hatta😆 ucuz yırtmışım yani Gökhan birde 😆 ya o senin çocuğun koymak zorunda değilsin. Çok istiyorsa kaynanan yapsın bir tane koysun küçük selma diye 🤣 gıcık oldum valla şu an

Ay valla saçmalık. Koymam ben koymadık da zaten. Benim babannemin adı Gökhan. Ben doğmuşum ananem demiş ki Gökhan hanım sizin isminiz konsun isterseniz. Annem de ananeme kızmış hatta😆 ucuz yırtmışım yani Gökhan birde 😆 ya o senin çocuğun koymak zorunda değilsin. Çok istiyorsa kaynanan yapsın bir tane koysun küçük selma diye 🤣 gıcık oldum valla ş

Ayy valla galiba eşimde vazgeçti dün Gülsüm koyalım mi dedi demekki vazgeçti sabaha kadar mutluluktan uyuyamadımmmmm

Back
X