- 23 Şubat 2016
- 215
- 116
- 23
- Konu Sahibi Free madam
-
Kabuk baglar dedi sadece,bi de bizim doktorumuz dogumdan sonra izne ayrildi.malum baska da doktor ilgilenmiyor pek.ne yapacagimi şaşırdımgeçmiş olsun.
başıma gelmedi ama geçen doktora gittiğimizde birinin bebeğinde öyle olmuş. çocuk cerrahına götürdüler.
siz bu durumu doktora sorun.
hem size ilk gittiğinizde ileride şöyle olur böyle olur diye bişey demedi mi...
Ben de sezeryanla dogum yaptim.bize de gobege bisey surmeyin sakin kendiliginden duser gobek bagi dediler.biz de surmedik tecrubeli olmadigimiz icin.Canim sezeryanla dogum yaptim ertesi gun kizimi yikamaya basladik
3. Gunu kendiliginden dusmustu ama ben hastahaneden cikip yikadigim gunden itibqren batikonla temizledim hicbi sorun yasamadik bilemedimki telefonu varsa bi arasaniz doktorunuzu
Bize de aynen kalinti olmus yakalim dedi doktor.banyo yaptirinca filan kanama yapti mi sizin,su an durumu nasil.kabuk kendiliginden mi dusuyormus doktorunuz bi konuda bisey dedi mi?Aynı sorunu şu an yaşıyorum. 10.gün düştü göbeği. Bi kaç günde kanama yaptı. Malum gaz ıkındıkça kanadı. Doktora götürdük kanasın bişi olmaz dedi. Sonra kordon parçası kalmış diye yaktı. Pansuman falan gerek yok banyoda yaptırın kendiliğinden geçer dedi .
Tesekkur ederim sagolun.bize igne yapilmadi.sadece hepatit asisi yapildi dogumdan sonraKızımın göbek bağıda erken düştü,kanama olmadi ama doktor yanlış hatırlamıyorsam k vitamini iğnesi yapmıştı ve kanama olmamıştı iğneden sonra. Birde solüsyon aldırmıştı doktor ben hastaneden çıktıktan sonra hep onunla temizlemiştim. Size iğne yapılmadi mı?
Sağlıkla büyütün bebeğinizi.
Anladım danışın doktorunuza,benim hatırladığım kadarıyla 2.dozdu iğne,göbek bağı kanadığı için 2.dozu yapmıştı doktor,kanama devam ederse getirin demişti hatta. Kanama durumunda 2.doz k vitaminini yapar genelde doktorlar ama bilemedim. Kanama olmayınca sorun olmuyor diye biliyorum,sizinde durmuş sanırım.Tesekkur ederim sagolun.bize igne yapilmadi.sadece hepatit asisi yapildi dogumdan sonra
Ben de sezeryanla dogum yaptim.bize de gobege bisey surmeyin sakin kendiliginden duser gobek bagi dediler.biz de surmedik tecrubeli olmadigimiz icin.
Sadece temiz tutun sarmayin acik kalsin bir haftaya duser dediler bize sadece.bilseydim temizlerdim hep.ama gecti artikCanim biz daha hastahaneden cikis yapmadan kizimin hemsiresi receteyi verdi alin dedi cikmadan.
Her dusdan sonra etrafini eczaneden aldigimiz temizleme mendillyle kuruttuk batikonla temizledik bebek bezi oraya surtmesin diye o temizleme bezini kordonun etrafina doladik.
3. Gun bezini degistirirken zibinini actim baktim elime dustu.
Niye detayli bilgi vermediler acaba size
hic su kadar zaman banyo yaptirmayin demediler yaktiklarinda.sadece kabuk baglar ve kendiliginden kapanir dediler o kadar.offf hic benim de aklima gelip sormadim banyo yaptirsak mi diye.simdi kendi kendimi tuketiyorum boyle.Benim kızımda da olmuştu. Göbek mandalını biraz ilerden taktıkları Zaman oluyor sanırım. Sürekli akıntı yapıyordu.
Gümüş nitrat kalemiyle yakmıştı doktor ve 1 hafta yada 10 gün banyo yaptırmayın demişti.
Sonra orası siyahlaştı falan iyileşti.
Herhangi bir krem yada battıcon kullanmadım hiç.
Sizinki halen akıntı yapıyorsa tekrardan doktora götürün bence.
Biz gumus nitratla yaktiktan 5 gun sonra yikadik iste bugundu.banyo sonrasi kanama oldu ama simdi kanama yok.ben de devam ederse goturecegim doktoraBisey olmazeger hafif kaniyorsa ... sık banyo yaptirnca daha cabuk dusup iyilsirmisgobek bagi bebginizi yikadiktan sonra batikon surun ustunede sargi bezlerinden ortun..
Saglikla buyusun bebeginiz..
Tam geçmediyse gümüş nitratı yeniden yapar doktor. Düşünüp düşünüp kendini üzme Canım. Allah başka dert vermesin. Kanamada yokmuş belki kurumuştur orası.Bize
hic su kadar zaman banyo yaptirmayin demediler yaktiklarinda.sadece kabuk baglar ve kendiliginden kapanir dediler o kadar.offf hic benim de aklima gelip sormadim banyo yaptirsak mi diye.simdi kendi kendimi tuketiyorum boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?