sevdam81 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2013 197 1 26 İstanbul 31 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdam81 #1 merhabalar. gebe bayanlar gunde kac defa ıdrara cıkar ve bu ıdrar sıklıgı ne zamndan başlar*
T Tua78 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2013 28 0 36 Diğer 31 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdam81 #2 sevdam81 .!.: merhabalar. gebe bayanlar gunde kac defa ıdrara cıkar ve bu ıdrar sıklıgı ne zamndan başlar* Genişletmek için tıkla... Merhaba Bende sik tuvalete gitme ihtiyaci 6. Ayda baslamisti. Gece gündüz habire gidiyordum. Son aylara doğru daha da artiyor
sevdam81 .!.: merhabalar. gebe bayanlar gunde kac defa ıdrara cıkar ve bu ıdrar sıklıgı ne zamndan başlar* Genişletmek için tıkla... Merhaba Bende sik tuvalete gitme ihtiyaci 6. Ayda baslamisti. Gece gündüz habire gidiyordum. Son aylara doğru daha da artiyor
sevdam81 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2013 197 1 26 İstanbul 31 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdam81 #3 Tua78 .!.: Merhaba Bende sik tuvalete gitme ihtiyaci 6. Ayda baslamisti. Gece gündüz habire gidiyordum. Son aylara doğru daha da artiyor Genişletmek için tıkla... hmm anladımm cnm tşklerben bu ay regl olmadım da ondan dedım
Tua78 .!.: Merhaba Bende sik tuvalete gitme ihtiyaci 6. Ayda baslamisti. Gece gündüz habire gidiyordum. Son aylara doğru daha da artiyor Genişletmek için tıkla... hmm anladımm cnm tşklerben bu ay regl olmadım da ondan dedım