- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
Tamam tşkler inşallah içer yapayımKuru kayısı ve kuru eriği kaynatıp her gün düzenli içirebilirsin. İçine biraz da zeytinyağı koyarsan daha iyi olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam tşkler inşallah içer yapayımKuru kayısı ve kuru eriği kaynatıp her gün düzenli içirebilirsin. İçine biraz da zeytinyağı koyarsan daha iyi olur.
Kahvaltıda ekmeksiz omlet yiyor bi de kuru ekmek öyle inat çı ki istemediği beğenmediği bişeyse ağlar ama yemez ama yine de zeytin yapını ilaç gibi içireyim inşallah Faydaaı olur çok tşklerçorbasına zeytinyağı katın ama onu ayrıca şurup gibi de içirin
bir kaşık zeytinyağı
kahvaltıda ekmek banın yağa
meyve yedirin kuru kayısı ceviz vs
başka çocukları görsün onlarla ister belki yemek
ne severse onu yedirin bir süre zeytinyağı ile birlikte
kabız oldukça özellikle tuvalette yaparken acıyınca bir de tutuyorlar daha da sıkıntılı oluyor
kabak tatlısı, ıspanak, bamya vs de yi gelir
Beslenme şeklinden dolayıdır sebzeye alıştırmaya bakYemek çok seçiyor tavuk pilav makarna bu tür şeyleri seviyo sevdiği şeylerde hep kabız yapıyo elma rendesinii deneyeyim tşkler
Evt yaptım bende kayısı hoşafı onu dediğiniz gibi yapayım şimdi tşklerHaklısın yani sürekli ilaçla olmaz Bol zeytinyağı ve kuru kayısıyı kaynatp blndra çekip içir bncee Çok faydasını görürsünn bn oğluma sürekli meyve suyu dyerek veriyorum hem sağlıklı hemde sindirim sistemine iii geliyoo
Süt sadece cici bebe ile mama yapıyorum sade içmiyor2 3 tane kayisiyi suyun içinde beklet gece yatmadan hazırla sabah kalktiginda suyunu içir kayisilarda yumusamis olur onuda yedirin
Eger hazır süt veriyorsaniz bazı markalar bebeklerde bu sorunu yaşatıyor
Tarafımdan denenerek öğrenildi
3 marka var ve asla almıyorum oğluma iyi gelmiyor
Evt yemiyor o yüzden kabız karı yiyecekleri falan çöm iyi yemeyi biliyo 1 yaşından önce pilav makarna vermeye başladım doktor yedir dediği Zaman yemek yemeği öok güzel biliyo ama yemek yemeği sevmiyo tek sevdiği makarna pilav ve tavuk bunlarda hep kabız yapıyorsadece çorba içiyorsa brokoli çorbası yapın her sebzeden katın patates hariç katı yedirmeye ne zaman başladınız?
Hadi ya bende hergün elma yerdiriyorum yanlış yapıyormuşumelma kabız yapar diye biliyorum e deneyimledim. muz da aynı şekilde. su ve sıvı alımını arttır , suyunu ılık olarak içmesini sağla. kiraz erik gibi meyvelerde bağırsakları çalıştırıyor.
süslesen ağız burun falan yapsanEvt yemiyor o yüzden kabız karı yiyecekleri falan çöm iyi yemeyi biliyo 1 yaşından önce pilav makarna vermeye başladım doktor yedir dediği Zaman yemek yemeği öok güzel biliyo ama yemek yemeği sevmiyo tek sevdiği makarna pilav ve tavuk bunlarda hep kabız yapıyor
Evt öyle hiç denemedim inşallah hoşuna giderde yersüslesen ağız burun falan yapsan
Rica ederim canım umarım o şekilde sever :))Evt yaptım bende kayısı hoşafı onu dediğiniz gibi yapayım şimdi tşkler