Sen o yüz üstü yatırmayı gündü mz gözünün önündeyken yap nolur nolmaz
Tabiki yanlis yatiriyosun. Cocuk agzi kapanip bogulabilir. Gazini falan cikarinca yan yatir. Bayagi soyle yedi sekiz aylik olmadan yuzustu yatirilmaz.
Bebeğinizi geceleri ne yüz üstü ne sırt üstü yatırmayın, siz yanındayken gündüz gözetiminiz altındayken başka ama gece yan yatırın lütfen.merhaba hanımlar
35 günlük bir bebeğim var. ilk defa bugün yüz üstü yatırdım çok iyi uyudu ve gaz çıkardı. gece yatırmayı düşünüyorum ancak bazı risklerden dolayı kararsız kaldım. başını şuan çeviremiyor diğer tarafa. ama arada çevirmeye çalışıyor başaramıyor.
sizce böyle yatırmamın bir tehlikesi olur mu? boğulma fala söz konusu olur mu? tecrübeli annelerin yardımını bekliyorum.
Kendi kendine dönmeyi öğrenene kadar yan yatır.
Dönmeyeceğinin garantisi yok, bizim bir tanıdık yabancıydı bir Türk'le evliydi ülkemizde yaşıyordu, bebeğini kendi bildiği gibi yatırdı ve acı bir tecrübe yaşadışöyle bir durum var. risk burnunun üzerine yatıp boğulmasında. peki zaten dönemeyen bir çocuğun buğulma riski oluşmaz diye düşünemez miyiz?
Düşünemeyiz. Ben risk alamam. Korkulu rüya görmektense uyumamayı tercih edenlerdenim...
Dönmeyeceğinin garantisi yok, bizim bir tanıdık yabancıydı bir Türk'le evliydi ülkemizde yaşıyordu, bebeğini kendi bildiği gibi yatırdı ve acı bir tecrübe yaşadıherzaman bir risk vardır, siz riske atmayın yan yatsın geceleri.
Bebek gece uykusunda boğuldu, vefat ettine tür bir tecrübe yaşadı?
Bahsettiğin yastıklar nedir, neye benzer hiç bir fikrim yok.peki boğulmayı önleyen yastıklar satılıyor. yüz üstü yatırılıyor üstüne. ben hiç kullanan tanımıyorum. siz ne dersiniz bunlar iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?