anneler eve hapis oldummmm

ZehranurHifa

🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
2.164
8.703
158
Sevgili kk anneleri hele bana bi el atınn :(

Bebeğim 3 aylık emzik tutturamıyorum tutsun istiyorum çünkü sürekli emmek istiyor.!! Bır yere gidemiyorum yolun ortasında çıkaracak halim yok ya :KK51::KK61:

Siz nasıl alıştırdınız emziğe? :mad: Nasıl tutturdunuz ? :KK75:
Artık bir yere gidip nefes almak istiyorumm. Bi ara kısacık mesafeli bi yere gittik gidene kadar patladı. Sağlığıyla ilgili bi sorunda yok ağlarsa anca emince sakinleşiyor ben hiç bi yere gidemeyecek miyim:KK17::KK17::KK17::KK17:

Yardıııımmmm nasıl tutturucamm :KK57::KK57::KK57:

Benimki de 21 ay boyunca emzik olarak kullandı beni. Almadığım emzik markası, türü kalmadı. Eşim çok ilgileniyordu oyunlar oynayıp dikkatini dağıtmaya çalışıyordu. Rahat ettiği pozisyonlarda tutup sakin şarkılarla takılıyorlardı akşamları. Gaz sorunu falan olmadığından bir süre sonra alıştı. Birde ben çok isterse açıp emziriyordum. Memem bebeğimden kıymetli değil valla. Emzirmekte sorun yaşamadığım bir çevredeydim zaten.

Emzik benimki de almıyordu..

Ama gezmekten de geri durmadım..

Butun mağazaların kabinleri benim mekanlarımdı..

Zaten gezmiyordumki kabin ziyaretine cıkıyordum dışarı..

2 bucuk yasına kadar ek besin almadan sömürdü ben perişan oldum..

6 ay oldu bıraktıralı..anca düştü yakamdan velet..

bebeğim hiç emzik tutmadı, zira hiç teklif etmedim. ben evde iken neden emzik emsin dedim. 3,5 aylıkken işe başladım; biberona bile alışamadı

kış günü nereye gidilecek ki zaten

avm vs gibi yerlerde emzirme odası var

hatta Bursa da çarşıda da var emzirme odaları

haa hiç biri yoksa da al bir emzirme önlüğü emzir yani

ya da ört battaniyesini emzir, bir yerin görünmez

keşke alıştırmasaydım... bende emziğe nasıl alıştırdım 2 aylıktı beni emmeyi kesti çok pişman olmuştum... :(

Emziksizde zor gercekten emzik alinca baya rahat oluyosun, benimki hep kullandi emdide birbucuk yasina kadr sunu dene derin ben emmesi bitince hemen agzina veriyordum uyumaya devam eduyordu uyurkende verbilirsin alismasi icin ben oyle yaptim, hemde geçenlerde tv de dinlemistin uyurken verin diye emzik gercekten sakinlestirmeye susturmaya cok yariyor

Sevgili kk anneleri hele bana bi el atınn :KK43:

Bebeğim 3 aylık emzik tutturamıyorum tutsun istiyorum çünkü sürekli emmek istiyor.!! Bır yere gidemiyorum yolun ortasında çıkaracak halim yok ya :KK51::KK61:

Artık bir yere gidip nefes almak istiyorumm. Bi ara kısacık mesafeli bi yere gittik gidene kadar patladı. Sağlığıyla ilgili bi sorunda yok ağlarsa anca emince sakinleşiyor ben hiç bi yere gidemeyecek miyim:KK17::KK17::KK17::KK17:

Emzik benim oğlum da tutmadı hatta biberon vereyim sağıp dedim onuda tutmadı. Uzun yola gitmedim uzun süre. Ama 3 aylık daha az daha sabır ne kalmış ara öğüne. Benimki eylül bebeği idi. Kış boyu avm lere gittim gezmeye. Emzirme odaları var rahat oluyor. Gerçi ev gibi değil ama işimi görüyor du :)

Kanguru kullan,sana dönük koyarsin bebegi, ustunu ince bi ortuyle ortersin, cart diye acar emzirirsin:)tecrubeyle sabittir gayet oluyor:)

Tam tamına 12 emzik aldım p olmaz buju tutar bunu tutmadı bu olır diye bence tutan bebek tutar tutmayan tutmaz artık tutabilceğinide sanmıyorum.
Benim kızım su harici bişeyde içmez biberondan daha cok kücük zaten canm kışda geldi yaza kadar evde bebişinşe bol bol vakit gecir yazın daha rahat olursunuz

Sevgili kk anneleri hele bana bi el atınn :KK43:

Belki güleceksiniz ama Süper Dadı'da izlemiştim. Bebeklerin bu şekilde emerek sakinleşmeye alışmaları uygun değilmiş

Benimki de hiç almadı. Boşver daha iyi bebek için.
Zaten daha küçük. 3 ay daha sabret. İlla çıkman gerekiyorsa da girersin biryere emzirirsin iki dakika.
Farkettim ki hala lohusa depresyonundasın. Olumlu düşün.Bebeğin bir daha 3 aylık olmayacak. O sadece annesinin kokusunu daha yakından almak istiyor :)
Sağlıklı, huzurlu uzun bir ömür nasip etsin Rabbim hem sana hem bebeğine İnşallah :)

Belki güleceksiniz ama Süper Dadı'da izlemiştim. Bebeklerin bu şekilde emerek sakinleşmeye alışmaları uygun değilmiş
Süper Dadı bir çok açıdan olumlu bir program ama bazı yerlerde yanılıyor.
3 aylık bebek tabi ki annesinin memesiyle sakinleşecek.Onun kokusunu alacak. Bunun tersini savunması hata bence

Süper Dadı bir çok açıdan olumlu bir program ama bazı yerlerde yanılıyor.
3 aylık bebek tabi ki annesinin memesiyle sakinleşecek.Onun kokusunu alacak. Bunun tersini savunması hata bence
Tabi haklisiniz. Ben anne değilim. O an izlediğimde belki bebek küçük değildi o kadar hatırlamıyorum

Back
X