- 5 Aralık 2015
- 407
- 394
- 18
- Konu Sahibi ZehranurHifa
İnşaALLAH. Güzel dualarınız için ALLAH razı olsun :)Rabbim size de nasip eder İnşallah :)Siz de yaşarsınız bu güzel duyguyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaALLAH. Güzel dualarınız için ALLAH razı olsun :)Rabbim size de nasip eder İnşallah :)Siz de yaşarsınız bu güzel duyguyu
Ay aynı durum.Ben yazmış gibi oldum :)Emzik benimki de almıyordu..
Ama gezmekten de geri durmadım..
Butun mağazaların kabinleri benim mekanlarımdı..
Zaten gezmiyordumki kabin ziyaretine cıkıyordum dışarı..
2 bucuk yasına kadar ek besin almadan sömürdü ben perişan oldum..
6 ay oldu bıraktıralı..anca düştü yakamdan velet..
Nasıl bıraktı ki?Ay aynı durum.Ben yazmış gibi oldum :)
Allahtan benim ki 22 aylıkken bıraktı. Gerçi cebren ve hile ile oldu bizimki ama önemli olan sonuç :)
Ben bir trafik kazası geçirdim. Antibiyotik ve diğer ilaçlar almam gerekiyordu malum. (yoksa sizin hesap değil 2,5 yaş 3-4 -5 devam ederdik heralde :)Nasıl bıraktı ki?
Çok geçmiş olsun..Ben bir trafik kazası geçirdim. Antibiyotik ve diğer ilaçlar almam gerekiyordu malum. (yoksa sizin hesap değil 2,5 yaş 3-4 -5 devam ederdik heralde :)
Neyse kaza geçirdiğim gece mecbur hastanede kaldım ve ilk ayrı kalışımızdı oğluşumla![]()
Ertesi gün eve giderken meme ucuna bant yapıştırdık ve "memeler uf olmuş,biz açamayız,doktor amca açacak " diye 2 hafta kadar tekrarladık her meme isteyişinde. İlk 3 gece ciddi ağlama krizleri ve 4. gece sorunsuz bir uyku :) ama gündüzleri o memeler kontrol edilirdi doktor amca açmışmı bantları diye :) Baktı açılmamış artık kendi kendine söylenirdi çocuk "uf oldular,doktor amca açacak"
kıyamam ya kötü kandırmışım çocuğu şimdi düşününce![]()
Teşekkür ederim. Kıyamam ona ya. Üzülmüş bide :) Aslında çok duygusallar çocuklar. Sonrada biz büyüklerin davranışları yüzünden oluyor ne oluyorsaÇok geçmiş olsun..
Bende oje sürmüştüm..sevimli dursun dıye de rengini pembe seçmıştım..
Sadece 1kere baktı onu öyle görünce bır daha asla acmadı,benim başıma bunun gelmesıne çok uzuldu,ıclendi:)..ılk gün çok ağladı..
Sonra hemen normal hayata adapte oldu..geceleri memem ağzında uyurdu..sımdı normal ınsan gıbı aksam yatar sabah kalkar..
Anneler daha çok baglanıyor..cocuklar hemen unutuyor aslında memeyi..
Biberonda almıyoremzik bende tutturamadım
biberon da almıyor mu sütünüzü sağıp yanınızda taşıyabilirsiniz
Napcaz biz bu inatçı keçilerleTakipteyim tamı tamına aynı şey benimkide![]()
Emzik hic iyi birsey degil kizim 15 aylikve emzik bagimlisi emzik yuzunden kulak hassasiyeti yaşiyoruz dislerimiz gec cikiyor.. geceleri surekli emzik düşüruyor ve uyanip istiyor hicc iyi birsey degil.. bebeginiz sizi emmedigi zaman surekli bir ağlama modundaysa ve sadece sizi emdiginde sakinleşiyorsa gaz sorunu vardir.. cunku gazli bebek emerek sakinlesir ama sut gene gaz yapar vs kisir dongu gibi... emzik yerine aglama modunda olunca kucaginiza alin ewi gezdirin dolanin biraz bu sekilde de sakinlesebilirSevgili kk anneleri hele bana bi el atınn
Bebeğim 3 aylık emzik tutturamıyorum tutsun istiyorum çünkü sürekli emmek istiyor.!! Bır yere gidemiyorum yolun ortasında çıkaracak halim yok ya
Siz nasıl alıştırdınız emziğe?Nasıl tutturdunuz ?
Artık bir yere gidip nefes almak istiyorumm. Bi ara kısacık mesafeli bi yere gittik gidene kadar patladı. Sağlığıyla ilgili bi sorunda yok ağlarsa anca emince sakinleşiyor ben hiç bi yere gidemeyecek miyim
Yardıııımmmm nasıl tutturucamm![]()
Momfortbaby aldım ben kargoyu bekliyorum.. içindeyken emzirip çıkarsam öylece koynişimde uyuya kalır diye düşünüyorm. Bakalım nasıl olurNapcaz biz bu inatçı keçilerle![]()
Bırak 3 ay daha dışarı cikmayiver bebegin emmesi daha önemli.
Avent in emziklerinden de denedim tutmadim ama soothie yi denemedimbirde soothie emzik varmış kullananlar ondan çok memnun
Yolda giderken durmuyor yolun ortasına mememi çıkaracak halim yok ya. Ondan bahsediyorumBenimki de 21 ay boyunca emzik olarak kullandı beni. Almadığım emzik markası, türü kalmadı. Eşim çok ilgileniyordu oyunlar oynayıp dikkatini dağıtmaya çalışıyordu. Rahat ettiği pozisyonlarda tutup sakin şarkılarla takılıyorlardı akşamları. Gaz sorunu falan olmadığından bir süre sonra alıştı. Birde ben çok isterse açıp emziriyordum. Memem bebeğimden kıymetli değil valla. Emzirmekte sorun yaşamadığım bir çevredeydim zaten.
Ahh canım aynı durumdayım benimde 3 aylık kızım var hem emiyo hem mama veriyorum ama emmek istediğinde imkanı yok biberonu almıyor illa o meme çıkıcak iki fırt çekicek :) dışarıyı gezmeyi unuttum ancak ayda 1 kontrolüne giderken hava almış oluyorum ondada bir görsen ne halde gidip geldiğimiziSevgili kk anneleri hele bana bi el atınn
Bebeğim 3 aylık emzik tutturamıyorum tutsun istiyorum çünkü sürekli emmek istiyor.!! Bır yere gidemiyorum yolun ortasında çıkaracak halim yok ya
Siz nasıl alıştırdınız emziğe?Nasıl tutturdunuz ?
Artık bir yere gidip nefes almak istiyorumm. Bi ara kısacık mesafeli bi yere gittik gidene kadar patladı. Sağlığıyla ilgili bi sorunda yok ağlarsa anca emince sakinleşiyor ben hiç bi yere gidemeyecek miyim
Yardıııımmmm nasıl tutturucamm![]()
Yanlış mı anladım ? 2.5 sene sadece anne sütüyle mi beslendi?Emzik benimki de almıyordu..
Ama gezmekten de geri durmadım..
Butun mağazaların kabinleri benim mekanlarımdı..
Zaten gezmiyordumki kabin ziyaretine cıkıyordum dışarı..
2 bucuk yasına kadar ek besin almadan sömürdü ben perişan oldum..
6 ay oldu bıraktıralı..anca düştü yakamdan velet..
Bencede. Emzirmenin sorun olacağı bi çevremiz yok ama gittiğim hiç bi yerde 20 dk fazla ayrı kalamıyoruzYolda giderken durmuyor yolun ortasına mememi çıkaracak halim yok ya. Ondan bahsediyorum
Soothie 0-3 ay bebekler için canım bizimkilere geç kaldı o emzik maalesef :)Avent in emziklerinden de denedim tutmadim ama soothie yi denemedim
Sanki "emmesin bane ne" diyor anne. 3 ay evden çıkmayıver diyorsunuz. Anne psikolojisi hiç önemli değil di mi? Evde bunalıma girince daha verimli olur tabii. Çocuk da çıkmasın, tüm gün evde durmak ikisi için de iyi. Hava almak falan gereksizBırak 3 ay daha dışarı cikmayiver bebegin emmesi daha önemli.
Aynen öyle yediremedim hiçbişe..ekbesini reddetti..agzına sokunca geri puskurttu..Yanlış mı anladım ? 2.5 sene sadece anne sütüyle mi beslendi?
Sürekli emmek istiyor. Emzik şart oldu nasıl tutturulur diye yardım almak istedim emzik tutmadı başka yöbtbebeğim hiç emzik tutmadı, zira hiç teklif etmedim. ben evde iken neden emzik emsin dedim. 3,5 aylıkken işe başladım; biberona bile alışamadı
kış günü nereye gidilecek ki zaten
avm vs gibi yerlerde emzirme odası var
hatta Bursa da çarşıda da var emzirme odaları
haa hiç biri yoksa da al bir emzirme önlüğü emzir yani
ya da ört battaniyesini emzir, bir yerin görünmez
Bende onu diyorum. Insan biraz gezip az da olsa rahat bi nefes alınca daha verimli oluyo bebeğine karşı of anam of Allah tüm annelere yardım etsinvalla gezdikde emzirdikde eşim sağolsun her yere arabayla götürdü mağazan kabnleri emzirme odalarında emzirdim ne yapalım gezmekde lazım hep evde olmuyo![]()