- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi ZehranurHifa
Töbe de kız deme öyleBenim ki de ben memede uyuyayım anam ölsün umrum değil diyo resmen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Töbe de kız deme öyleBenim ki de ben memede uyuyayım anam ölsün umrum değil diyo resmen![]()
En kısa sürede inşallahGelişmeleri aktarırsın canım :)
Valla gayet yolun ortasında açıp emziriyordum, emzirme önlüğü almıştım bazen takıyordum bazen onu bile takmıyordum. Restoranda, cafede takılıyordum bebeğimle. Hele uçakta kulakları zarar görmesin diye kalkışta inişte memem hep ağzındaydı. Memeyi kestiğim gibi gömlekleri kenara attım. Emzirmesi rahat oluyor diye gömlekten başka birşey giyememiştim resmen. Emziren kadınların memesine bakıp tahrik olacak kadar zavallı insanlar varsa bu onların problemi benim değilYolda giderken durmuyor yolun ortasına mememi çıkaracak halim yok ya. Ondan bahsediyorum
Saç tellerimi bile elin adamlarından saklamak için çarşaf giyiniyorum. Benim meselem kim tahrik olur kim olmaz diye düşünmek değil Allah'ın farzını yerine getirmektir bu yüzden sizin çözümleriniz beni hiç enterese etmedi eğer öyle olsaydı yol ortasında orda burda emzirme fikrini bende akıl edip bu konuyu asla açmazdım. Ayrıca başkalarının gözünün önüne bi tarafımı koymaktansa evde hapis olmayı tercih ederim.Valla gayet yolun ortasında açıp emziriyordum, emzirme önlüğü almıştım bazen takıyordum bazen onu bile takmıyordum. Restoranda, cafede takılıyordum bebeğimle. Hele uçakta kulakları zarar görmesin diye kalkışta inişte memem hep ağzındaydı. Memeyi kestiğim gibi gömlekleri kenara attım. Emzirmesi rahat oluyor diye gömlekten başka birşey giyememiştim resmen. Emziren kadınların memesine bakıp tahrik olacak kadar zavallı insanlar varsa bu onların problemi benim değil
İnşallah şekerimGeçiyor öncellikle sakin olun![]()
Hadi yaa allah yardımcın olsun canım benimOff herşeyi denemedim napıcam bilemiyorum canımmm dua et bana da![]()
Allah razı olsun canımmHadi yaa allah yardımcın olsun canım benim![]()
İyi de bana niye atarlandınız? Fikir sordunuz söyledik. Uymazsa uymaz da rencide etme çabaları niye? Hapis hayatınızda mutluluklar dilerim.Saç tellerimi bile elin adamlarından saklamak için çarşaf giyiniyorum. Benim meselem kim tahrik olur kim olmaz diye düşünmek değil Allah'ın farzını yerine getirmektir bu yüzden sizin çözümleriniz beni hiç enterese etmedi eğer öyle olsaydı yol ortasında orda burda emzirme fikrini bende akıl edip bu konuyu asla açmazdım. Ayrıca başkalarının gözünün önüne bi tarafımı koymaktansa evde hapis olmayı tercih ederim.
Sevgili kk anneleri hele bana bi el atınn
Bebeğim 3 aylık emzik tutturamıyorum tutsun istiyorum çünkü sürekli emmek istiyor.!! Bır yere gidemiyorum yolun ortasında çıkaracak halim yok ya
Siz nasıl alıştırdınız emziğe?Nasıl tutturdunuz ?
Artık bir yere gidip nefes almak istiyorumm. Bi ara kısacık mesafeli bi yere gittik gidene kadar patladı. Sağlığıyla ilgili bi sorunda yok ağlarsa anca emince sakinleşiyor ben hiç bi yere gidemeyecek miyim
Yardıııımmmm nasıl tutturucamm![]()