anneler eve hapis oldummmm

Yolda giderken durmuyor yolun ortasına mememi çıkaracak halim yok ya. Ondan bahsediyorum
Valla gayet yolun ortasında açıp emziriyordum, emzirme önlüğü almıştım bazen takıyordum bazen onu bile takmıyordum. Restoranda, cafede takılıyordum bebeğimle. Hele uçakta kulakları zarar görmesin diye kalkışta inişte memem hep ağzındaydı. Memeyi kestiğim gibi gömlekleri kenara attım. Emzirmesi rahat oluyor diye gömlekten başka birşey giyememiştim resmen. Emziren kadınların memesine bakıp tahrik olacak kadar zavallı insanlar varsa bu onların problemi benim değil

Valla gayet yolun ortasında açıp emziriyordum, emzirme önlüğü almıştım bazen takıyordum bazen onu bile takmıyordum. Restoranda, cafede takılıyordum bebeğimle. Hele uçakta kulakları zarar görmesin diye kalkışta inişte memem hep ağzındaydı. Memeyi kestiğim gibi gömlekleri kenara attım. Emzirmesi rahat oluyor diye gömlekten başka birşey giyememiştim resmen. Emziren kadınların memesine bakıp tahrik olacak kadar zavallı insanlar varsa bu onların problemi benim değil
Saç tellerimi bile elin adamlarından saklamak için çarşaf giyiniyorum. Benim meselem kim tahrik olur kim olmaz diye düşünmek değil Allah'ın farzını yerine getirmektir bu yüzden sizin çözümleriniz beni hiç enterese etmedi eğer öyle olsaydı yol ortasında orda burda emzirme fikrini bende akıl edip bu konuyu asla açmazdım. Ayrıca başkalarının gözünün önüne bi tarafımı koymaktansa evde hapis olmayı tercih ederim.

Saç tellerimi bile elin adamlarından saklamak için çarşaf giyiniyorum. Benim meselem kim tahrik olur kim olmaz diye düşünmek değil Allah'ın farzını yerine getirmektir bu yüzden sizin çözümleriniz beni hiç enterese etmedi eğer öyle olsaydı yol ortasında orda burda emzirme fikrini bende akıl edip bu konuyu asla açmazdım. Ayrıca başkalarının gözünün önüne bi tarafımı koymaktansa evde hapis olmayı tercih ederim.
İyi de bana niye atarlandınız? Fikir sordunuz söyledik. Uymazsa uymaz da rencide etme çabaları niye? Hapis hayatınızda mutluluklar dilerim.

canım yanında bir örtü taşıyacaksın ve bebeğin emmek istediğinde nerde olursan ol bebeğini ve göğsünü kapatıp emzireceksin bu ayıp değil günah değil o meme o çocuğun hakkı annesi hepimiz o yollardan geçtik sen bebeğini doyuruyosun ha ille de emzik alsın dersen iki seçenek söyleyebilirim 1.si biraz eski ama işe yarar bir yöntem emziğin ucunu çok az reçel e batırıp ver bak nasıl alıyo. 2.si de anne göğsü formunda emzikler var onlardan alıp dene Allah bebeğine uzun ömürler sana da sabır versin

Sevgili kk anneleri hele bana bi el atınn :KK43:

Bebeğim 3 aylık emzik tutturamıyorum tutsun istiyorum çünkü sürekli emmek istiyor.!! Bır yere gidemiyorum yolun ortasında çıkaracak halim yok ya :KK51::KK61:

Siz nasıl alıştırdınız emziğe? :mad: Nasıl tutturdunuz ? :KK75:
Artık bir yere gidip nefes almak istiyorumm. Bi ara kısacık mesafeli bi yere gittik gidene kadar patladı. Sağlığıyla ilgili bi sorunda yok ağlarsa anca emince sakinleşiyor ben hiç bi yere gidemeyecek miyim:KK17::KK17::KK17::KK17:

Yardıııımmmm nasıl tutturucamm :KK57::KK57::KK57:

Valla canim allah yardimcin olsun benim bebegimde tutmadi emzik... disarda maksimum 2 saat durabildik hemen koşa koşa eve dönüyordum. Bu bebekle alakali tutmayinca tutmuyo... ben nuk un kauçuk damaklisi, avent silikon damla uclu,chicco kaucuk damakli,markasini hatirlamadigim kiraz uclu olmak uzere 4 ,5 cesit denedim olmadi.

Benim de kızım 6 aylık bende eve tıkıldım kaldım sebebi hiç kimsemin olmaması yeni şehir değiştirdik hava güzelken dolaşmaya çıkıyorduk şimdi havada soğudu çok iyi anlıyorum cnm seni duvarlar insanın üstüne gelio

Back
X