Anneler günü hediyem...

rakamlarla anlattım çünkü eşim rakama takıldığı için almadı. Bunu anlatmaya çalıştım

Bunu sordular ve cevabını verdim. Kartın asgarisini ödüyorum doğum parasından kalan parayla. Maaş almadigim için param yok dedim. Birakin kartimi ödemeyi telefon faturami bile odemez

hep böyle cimri

Nasıl faturanızı ödemez :KK57::KK57::KK57:
Sizin cidden çok zor bir evliliğiniz var yaa :KK43:

Yahu adam düşünmüş almış yani buda suç Allah aşkına ya bu adamlar ne yapsın da yaransın sizin gibi kadınlara anlamadım ben yok ben 200 tl ceket aldım yok o bana kıytırık bir tunik almış evli insanlar arasında ne kadar çirkin şeyler bunlar. Adam sana zaten daha önceden 150 tl lik bir hediye bak demiş mi demiş cimri olsa onu demez zaten baktığın ayakkabıyı da sen almadan çıkmışsın adamın ne günahı var 150 yi veren 180 de verirdi zaten neymiş 90 tl ye ayakkabı alacakmış ben öbürküler beğendim derdin olur biterdi. Ya isterse pazardan alsın yeter ki alsın yani valla enteresansınız. Gider değiştirirsin yahu hani tek tunik içinde değil gitti 90 tl lik ayakkabıyı gösterdi de demişsiniz o yüzden çok masum bulmuyorum sizi.

bitek bana mı garip geldi? bikere 150 tlye hediye seç demesi fiyat biçmesi başlı başına saçmalık. zaten konu sahibi gidip de 1000 tl lik bi hediye istemiycekti muhtemelen. ikincisi konu sahibinin istediği ayakkabı 30 tl daha pahalı diye almıyor ve dükkandan çıkıyorlar. bu da başlı başına çirkin bi davranış. ha 150 ha 180 beğenmiş kadın işte. alsa 30 tl ile zengin mi olacaktı. üstüne aynı ayıbı devam ettirip gidip bambaşka birşey alıyor. hediye alıp almaması sorun değil şu davranışlar başlıbaşına çirkin davranışlar silsilesi resmen. yoksa bi çiçeğe de mutlu olunur çikolataya da

bitek bana mı garip geldi? bikere 150 tlye hediye seç demesi fiyat biçmesi başlı başına saçmalık. zaten konu sahibi gidip de 1000 tl lik bi hediye istemiycekti muhtemelen. ikincisi konu sahibinin istediği ayakkabı 30 tl daha pahalı diye almıyor ve dükkandan çıkıyorlar. bu da başlı başına çirkin bi davranış. ha 150 ha 180 beğenmiş kadın işte. alsa 30 tl ile zengin mi olacaktı. üstüne aynı ayıbı devam ettirip gidip bambaşka birşey alıyor. hediye alıp almaması sorun değil şu davranışlar başlıbaşına çirkin davranışlar silsilesi resmen. yoksa bi çiçeğe de mutlu olunur çikolataya da
İşte böyle anlayanlar da var beni. Hediyeyi fiyatıyla düşünmesi ve bu yüzden almaması kırdı beni. Ben onun dediğini begensem alacaktı. Yada beğendiğim 180 tl olmasa yine alacaktı. Önemli olan begenmem değil fiyati onun için

Arkadaşlar konu sahibine biraz fazla yüklendiniz gibi geldi bana
Doğum izninde olan eşinin kredi kartını, telefon faturasını bile ödemekten imtina eden bir koca var ortada
Kadının derdi başka yani, adamın çirkinliği boyut değiştirmiş, kadın kendini avutacak bahane ararken, anneler günü hediyesi de üzerine tüy dikmiş. Konu sahibinin yazdıklarını okuyun bence taşlamadan önce, kadın doğum izninde ve eşi masraflarını bile karşılamıyor

Arkadaşlar konu sahibine biraz fazla yüklendiniz gibi geldi bana
Doğum izninde olan eşinin kredi kartını, telefon faturasını bile ödemekten imtina eden bir koca var ortada
Kadının derdi başka yani, adamın çirkinliği boyut değiştirmiş, kadın kendini avutacak bahane ararken, anneler günü hediyesi de üzerine tüy dikmiş. Konu sahibinin yazdıklarını okuyun bence taşlamadan önce, kadın doğum izninde ve eşi masraflarını bile karşılamıyor

keşke onları dert olarak açsaydı.
konu başındaki yorumundan ve sürekli fiyat içeren cümlelerden ilk bende öyle anlamıştım.
konu içindeki yorumların bazılarında farklı dertlerinden bahsetti konu sahibi.

aslında bu tarz birinden çok beklenti içine girmek de hata ya, neyse...

annesine alsın isterim ve öylede yönlendiririm.. kaldı ki ben annesi olmamama rağmen düşünüp banada almışsa mutlu olurum...

önemli bence...düşünsene hayat arkadaşı eşinin zevkini hiç mi öğrenememiş. giymeyeceği birşeyi aman sussun diye almış resmen..

onun yerine üç gül alıp üçümüzü temsilen desen daha mantıklı olurdu kırıcı da olmazdı..
ama erkek milleti odunluk yapıyor malesef..
Ona bakarsanız doğum günümde ters giden durumlar yüzünden ailem bana pasta dahi kesemedi ama bu derece bir tavır olmamalı. Düşüncelerimiz uyuşmuyor sadece emin olun beğendiği hediyeyi alsaydı bu seferde buraya eşim kendinden birşey katmadı benim begendigimi aldı gibisinden bir konu açılacaktı. Hediyeye bu kadar takılmayın eşi düşünebilmiş ben yıldönümünü bile hatırlamayan insanlar biliyorum bırakın hediyeyi yani bence bu kadar abartılacak birşey yok ortada ama dediğim gibi bencee

Sen nankör olma o zaman! Kocanın annesi değilsin dediğine göre ne sen ne de kocan o incelikte değilsiniz. Nankörlük yapmani gerektirecek bi hediye de almazsin yani. ..

Mesele parası değil arkadaş! Ben 70 tl lik de bi ayakkabı begenebilirdim. Sırf 180 tl diye beğenmedim. Ama eşim 180 tl diye almadı. Mesele bu! Ama gel de anlat sizin gibilere ...

Ben değil ama aileler öyle hissettirdi. Haklisiniz
siz öyle olmazsınız. Konuya da yorum yapmazsiniz olur biter
Buraya konu açıyorsanız iyi ya da kötü yorumlara da açık olmalısınız. Siz buraya onay almak için konu açmışsınız,"sizin gibiler" falan..Tutumunuz hiç hoş değil.

Ona bakarsanız doğum günümde ters giden durumlar yüzünden ailem bana pasta dahi kesemedi ama bu derece bir tavır olmamalı. Düşüncelerimiz uyuşmuyor sadece emin olun beğendiği hediyeyi alsaydı bu seferde buraya eşim kendinden birşey katmadı benim begendigimi aldı gibisinden bir konu açılacaktı. Hediyeye bu kadar takılmayın eşi düşünebilmiş ben yıldönümünü bile hatırlamayan insanlar biliyorum bırakın hediyeyi yani bence bu kadar abartılacak birşey yok ortada ama dediğim gibi bencee

istenmeyen durumlar yüzünden diyorsunuz bakın. eğer ortada bişey yokken kesmeselerdi muhtemelen tavrınız farklı olacaktı..

istenmeyen durumlar yüzünden diyorsunuz bakın. eğer ortada bişey yokken kesmeselerdi muhtemelen tavrınız farklı olacaktı..
Hayır farklı olmazdı 5 yıllık ilişkim var benim ve sevgililer gününde ben hediye almama rağmen sevgilim almadı ve asla dillendirmedim çünkü ben bana verilen değeri hediyeyle ölçmüyorum doğum günümde de sevgilim bana sadece çikolata ve pamuk şeker almıştı toplasak 10 tl etmez dimi ama bence dünyalar kadar degerliydi ben dişlerim yüzünden yiyemiyorum o tarz şeyler tadlarını unuttum diyebilirim ama sonuçta beni düşünmüştü benim anlamadığım bir şey var konu sahibi niçin bu kadar hediyeye takılıyor yıldönümü doğum günü sevgililer günü vs dese haklı olabilir ama anneler günü yani onlar eş anneler günüyle ne alakasi var benim babam beni annem diye sever hep anneler gününde bana hediye aldi anneme almadı o zaman benim annemde kıyamet koparmalıydı şuan yapılan çok saçma geliyor bana

Back
X