Anneler Günü için de çekilişimiz var....

Günaydınlar arkadaşlar...
bu kez de benm pc den kaynaklandığını düşündüğümüz arızadan dolayı
sizlere çok mesaj yazıyorum şuan.
sayfa allak bullak,ne nerede belli değil..
dün gece geç saatlere kadar bekledim düzlir diye ama yok,
şimdide kızımı dersaneye gönderdiğimden beri saat 8 den beri pc başındayım ama hala düzelmemiş..inşallah düzelir,
bu şekilde bir yanlışlık olmasın diye özel mesaj göndrmiyorum,
düzelirse hemen başlarım ama düzelmezse yarın sabah iş yerimden devam ederim...Kusura bakmayın emi...

kızlar günaydın songül aplacım hadi bakalım geçmiş olsun o zaman bönemli bişey olmadığına sevindim chevimi banlandı kızlar hiç haberim yok ya

selam kızlar esımın cebınden gırdım nete. Naber? Songulden ses yok mu hala?

songulun mesajını yenı gordum. Umarım duzelır pc. Herseyde vardır bır hayır. Songulum zaten pazartesı yapacaktın cekılısı. Yarın topık rekor kıracak :)

songulun mesajını yenı gordum. Umarım duzelır pc. Herseyde vardır bır hayır. Songulum zaten pazartesı yapacaktın cekılısı. Yarın topık rekor kıracak :)

gunaydın....
gecmıs olsun songulum..
gecenlerdede ben bu tur sorun yasadım.baglantım kesılıyordu.
demek benım sorunumu sımdıde sen yasadın..bilmiyorumkismile
inşyarın sorun olmaz.
sabırsızlıkla bakleyecegım...
kar senı goruyorum tatlım...gunaydın nasılsın.a.s.

songül ablacım kendini hırpalama sakın...
düzelince yaparsın sen herbişeyi....
biz heyecanla bekliyoruz seni....

kızlar bugün ishak paşa sarayına gittik ailecek
face varsa sizde oradan bakabilirsiniz elimden geldiğince resimlemeye çalıştım....

bizde gezmeden geldık eşim kapattttttttttttt diye bağırıyor ama merakımdan dayanamadım herkesı öpt sabah ilk acan arkadasa GÜNAYDINNNNNNN :::))))))

kızlar iyi geceler bende kaçim bari kimse kalmamış iki lafın belini kırarı dedim ama yokmafoldumben sabahın ilk hatununa GÜNAYDINN

bugünün ilk günaydını benden olsunbuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…