Anneler Günü için de çekilişimiz var....

cerencim söylemiyoruz yalnızca ben söyledim ama onun bana attığı kazığı ona atmamak için söyledim
yoksa söylenmicek yani

edepsüsssskaydirigubbakcemile

bamu aldunnnnaklinialirimsmile
kıvanclı kuzenini yollazemuszemus

kime aldığımı söylemem.....
süprüz.....

larisa sen entep fıstığı gönderben de kuzeni postalayım

nann fatunuz sen bana demiyosan kime aldığını bu işin altında iş var demektir heee aklinialirimsmile

geçen çekilişte hediyelerimi kendime alır gibi almıştım.işim çok kolaydı.bakalım bu defa nasıl olcakCADIARZU

nann fatunuz sen bana demiyosan kime aldığını bu işin altında iş var demektir heee aklinialirimsmile

bilemeycemmmmm
CADIARZU

hatırlatma amaçlı

hatırlatma amaçlıarkadaşlar lütfen ayrıntılı tanıtım yazın....
istediğinizi istemediğiniz mesela şal kullanmma ya da kullanırım...
oyuncak severim sevmem

mesela 8 mart çekilişinde speedymin tanıtım çok faydalı olmuştu benim için onu tanımıyordum ama hediye konusunda zorlanmadım...

karşıdaki kişi bizi çok iyi tanımayabilir ona yardımcı olmalıyız mutlaka lütfen ayrınltılı tanıtıma özen gösterin.....

ayrıca bu çekilişte alınması standart hale gecek bir eşya belrlenme bunun için anket yapıldı ama son fikir oalrak herkes tanıtım topiğine oradaki hediylerden istediğini belirtsin dendi...
lütfen bunları da belirtelim

Evet hanımlar sonuçlar nasıl sizce, opuyorumnanaktan

bu arada hepinize aynı adres gelecek,haberiniz olsun... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

songül ablacım umarım güzel geçicek bu çekiliş
tabi larisa için aynı şeyi söyleyemicem :jeyyar:

fatu sen gibi görüm düşman başına:roflol::roflol:

kaynananlar gittimi kız

saçımı sev sen benim... hıııhhh

yok datlum gitmediler dünya yoldan geldiler zaten gitmek isteseler de bırakmam
annem de burada...
şimdi onlar evde ben işteyim...
hem eşimin yılda 20 gün izni var zaten t atile çıkıyoruz benim memlekte de gidiyoruz anca 3-5 gün görebiliyor ailesini hasret gidersin o da
dün doğubeyazıta gittik ishak paşa sarayına....
çok güzeldi...
face arkadaşımsan görmüşsündür

songül ablacım umarım güzel geçicek bu çekiliş
tabi larisa için aynı şeyi söyleyemicem :jeyyar:

:icecream:

gezdir gezdirŞeniz
face mi? o ne ki:bbo:

Hanımlar Elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim.
Eğer Ki Sizin alacağınız Arkadaşımız tanıtmadı ise bana özel mesaj atın ben kendisine iletirim. isim vermeden en azından kimin alacağını anlamaz yerimsenibenbayanssulusmile

Hatırlatalımm Dedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…