Anneler Günü için de çekilişimiz var....

melyezit gelmiş, nerelerdesin sen kıs!

ay sormayın izne gittim geldim bilgisayarı yakmışlar daha yeni elime geçti akşamlarıda kimse olmuyorr ama çekiliş olmuş bana kimsenin adı gelmedi üzüldüm acaba songül ablanın göndermedikleride varmıdır
sizler nasılsınız geçmişi okumaya çalışıyorum kim hamile kim hastaa anlayamadımmm
teyze olacağız anlaşılan

aa ece hastaymış dişinmi ağrıyordu ece geçmişte öyle gördüm ama kim olduğunu anlayamadım canım geçmiş olsun direk dişçiye ben iki hafta önce gittimm sanki azraile gittim ayaklarımla ama hiç korktuğum gibi olmadı

kankim o hap midemi çok fena yapıyo benim

melzeyit eccem ben

benim şüphem var. test yapamadım daha 1-2 gün içinde yapıp sonucunu yazacağım.

:a015:sonfül abladan mesaj aldım çok üzüldüm spedy gönderdiğim onay mesajı songül ablaya gitmemiş çekileşe katılamayacağım yedek liste yaparsa artık ozamanda sizler olmayacaksınız listede((senağlamasenağlama:a015:

akşam rakı bastır diycem ama ona da yok diyeceksin.
sen en iyisi doktora git canım!

kankim o hap midemi çok fena yapıyo benim

melzeyit eccem ben

canım geçmiş olsun

benim şüphem var. test yapamadım daha 1-2 gün içinde yapıp sonucunu yazacağım.

amanın teyze oluyoruzzz hadi bakalım haber ver ama kan testi yaptır derim orda net çıkıyor bazen eczanede satılanlar yanıltıyor hadi bakalımmm hayırlısı

melyezit üzülme canım.
geçen çekilişte de ben izindeydim.
çekiliş erkene alınmış.
onay mesajını görmedim.
songül aradaı otobüste olduğum için cevap veremedim.
ek listedeydim.
:teselli:

eccem doktora gitmelisin kurtuluşu yok canım zaten çürüğün varsa çekmiyor ağrıkesici ve antibiyotik sonrada narkoz sıkıyor dişe hiçbişiciğin kalmıyor

mutlukız geçmiş olsun canım senin neyin var

melodiciğim artık ek liste olursa katılırım yoksa sadece üzülüp kalacağımm

sevgili songül ablacığım eğer ek liste olursa ilk beni yaz herşekilde onaylıyoruummm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar ben çıkıyorum bu üzüntüyle gider alışveriş yaparımm benimde mesaim 6yadoğru bitiyor ama bugün erken çıkacam diyetisyene başladım yaza 36 beden bir bayan olarak girmeye karar verdim verdiği listenin alışverişini yapayım bende bugün hediyelere bakıyordum internetten ne alacağımada karar vermiştim ama kısmet bakalım

sağol melzeyit valla bilmiyorum yaa korkuyorum dişçiden de ama
yarın da geçmezse randevu alırım artık doktordan giderim bi baksın

eceeeeeeee
eğer bni özel mesajında gördüysen bana edwardemiiii yollaaaaa ne olursuuuuuuuuuuuuuuuun

D U Y U R U

Arkadaşlar katılmakisteyenler için 2. Çekilişimizi de
yapacağız inşallah,çünkü melzeyit pc deki arızadan dolayı ulaşamamış bize,
sonuçta kimsenin üzülmesini istemiyoruz değil mi,
eee duyanlar duymayanlara duyursun,yalnız
sitede faal olanlar listeye alınacak
...

slm güzeller, çekilişimiz sonuçlanmış ,hayırlı uğurlu ossun hepiciimize,bayanssulusmile
kıslar buluşma haberlerindeyiz,eltim kısmetsiz kediyle,görmediyseniz bi görün derimaklinialirimsmile
kaffaltıda kardeşimdedim ,şimci geldim ,akşam yimeğimi hazırlamaa gidiim,
ergenim başımı yiyo pc deyi,
size şöle bi bakıp kaçiim,öperimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…