Anneler Günü için de çekilişimiz var....

günaydın kızlar mutlu kız nasıl oldun geçtimi rahatsızlığın aaa melodi sanadamı bahar yorgunluğu çöktü aynı şeyi bende yaşıyorum yataktan kalkmasam yeridir
eccem nasıl oldu acaba gittimi doktora ben buralarda olurum bi kahvaltımı yapıp gelecem öptüm henizi
aa bu arada anuşka ablam çiçekler çok güzelll sabah sabah gönlümü açtı

günaydın kısslar
sabah sabah delirttiler beni gene
bugün bi semnerim var ama saati belli değil
dün mdr yar. sordum
il mem i ara dedi aradım ulaşamadım yetkli birimdekilere
tekrar döndüm mdr yar. ben bi araştırayım dedi mesaim bitti çıktım sabah gittm odasına kendsi yoktu diğer mdr yar. odadaydı
sordum herhangi bi not almış mı diye olayı anlattım hıyarın önde gideni bi mdr yar . var
bana siz niye sormuyorsunuz araştırmıyorsunuz dedi
ben de yapıştırdım c evabı aradım ulaşamadım böyle oldu diye
sonra da ben işimi başkalrına havale etmem ne yapacağımı bilirim dedim...
tamam hocam anlıyorum yaptı kapadım kapıyı çıktım
delirdim yaaaa

melzeyit canım hala ağrıyo dişim yaa randevuda alamadım müsait değilmiş bugün dr yarına kaldı sanırım =( uykusuz bi gecenin ardından ayakta durmaya çalışıyorum

naber kankim var mı bi gelişme

mutlukızcım ben onların hakkından gelirim zaten dert o değil
sadece kendini bir şey sanıp bilip bilmeden ahkam kesmesi
geçer şimdi sinirim

ecoşum geçmiş olsun 20 lik diş çok ağrır derler
çok şükür ben hiç ağrı çekmeden kurtuldum kendi kendine çıktı
ama mutlaka bir diş hekimine git gidemediysen henüz

günaydın kk nın güzel hatunları
cekilişiniz olmuş hadi gözünüz aydın
benimde sınavlarım bu hafta sonu dua edin bana nolurrr

canımcım geçmiş olsun dün kimin dişi ağrıyor anlayamamıştım .... geçen ay bende aşırı ağrı çektim bir bardak kaynak suya bir kaşık sumak atıp gargara yap ağrıyı atlatırsın demişlerdi ama ilaçta almışsındır bu günde devam edince.. çok geçmiş olsun bebeğimŞeniz

sağol fatunuz
gitcem artık kaçarı yokta bugün uygun dğilmiş arıcam yine eğer olursa yarına gitcem

kalliste ablacım sağol dün netten araştırdım ağrıyı ne hafifletir diye sumak değil ama tarçın diye yazıyodu bi yerde onu denedim pek fayda etmedi
işin kötüsü ağrı kesicilerde fayda etmiyo sanki =(

ah caım benim yaaaa bende kaç hafta çektim evet ağrı kesicilerde kesmiyor işe yaramıyor sadece anlık oluyor.. ben sadece dişinol ile çare bulmuştum... yakınlarında eczane varsa bir gününü atlatacak kadar kullanabilirsin en iyi o uyuşturuyor ağrıyı hissetmiyorsun...bitkisel yağlardan yapılmış bir damla bu belki duymuşsundur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…