Anneler Günü için de çekilişimiz var....

ne yani spedy biz uyuyoruz bizi çekin diye birilerine fotoğraf makinasını mı verdiniz? :roflol:

edepsüzsün işte, daha evlenmeden ne yle pozlar bi de utanmadan buraya koyuyor. laelaelaelaelae

ne yani spedy biz uyuyoruz bizi çekin diye birilerine fotoğraf makinasını mı verdiniz? :roflol:

edepsüzsün işte, daha evlenmeden ne yle pozlar bi de utanmadan buraya koyuyor. laelaelaelaelae

hııııııııııııh bencede....kaydirigubbakcemile
dilek yafyuuuum neden küstümki...:gitme:

Tamam bebem o zaman yolla adresini hemen :roflol:

ah şimdiki gençler ne kadar rahat.
benim nişanlım bize gelirdi istanbuldan. bazen yatılı gelirdi.
annem uyumaya giderken beni de çağırırdı.
yalvar yakar izin alırıdm 1 saat daha oturayım diye.
bir gün 3 e kadar oturduk, saati farketmeden annem bir geldi odaya nerdeyse ertesi günü
beni yıldırım nikahıyla evlendirip çeyizimle postalayacaktı. mafoldumben

özür dile zor ikna ettik.
o oldu bir daha annem yatmaya bende peşinden kaydirigubbakcemile

yoo ben moralim bozuk die yazmadımki ya çekilişe girerken sohbete katılacaksan demiştiniz katılmaya çalışıorum ama konulardan fransızım arada cvp vermeye çalışıorum bana cvp veran yok onun için küstüm dedim ama şaka yaptımolumunekankayizsmile

ocagıma incir agacı dikcen desene:gitme:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

koptummmmmmmmm:roflol::roflol:

dilekçim ne yazdın?
mesajın yok burda tekrar yaz merakla bekliyoruz.

spedyim seksü pozlar mı vercen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…