Anneler Günü için de çekilişimiz var....

dilekçim bu sabah yapacaktım ama kociş almamış napim.
bugün unutmazsam ben alıcam. yarın inşallah öğrenirim sonucu.
içimden bir ses hamile olmadığımı söylüyor nedense?

günaydınnn melodiciğim hadi müjdeli haber bekliyoruz ya siz nezaman geldiniz koyu sohbete daldınızz kıskanıyorum amaa geri kalıyorumm

bu arada arkadaşlar citolle ilgili ipuçlarım var arkadaş benimle bağlantıya geçsin:))) isteklerini bildirdi

alacağım ecem, ne kadar meraksız biriyim ben ya.
çok sakinim, herhald hamileliğim sakin geçecek!

anuşka abla ne güzel sen cıvıl cıvılsın ama ben müthiş yorgunum.
üstelik kaç gündür karnım ağrıyor.
baharı hiç sevmiyorum. beni kötü etkiliyor.

Canım, ben de kaç gündür senin gibiydim. Bir tembellik, bir mutsuzluk sorma gitsin...
Bugün her zamankinden daha şık giyindim, daha fazla makyaj yaptım ve öyle çıktım evden. Hava da nasıl güzel anlatamam.
Bir de üstüne çalışma arkadaşlarımdan gelen iltifatlar, şimdi keyfime değme yani...
Aklınızda bulunsun, insanın kendisiyle uğraşması, can sıkıntısına birebir.
Karnının ağrısına gelince, hava değişimindendir canım. Akşamları çorap giy, üşütmüş olabilirsin.kaydirigubbakcemile3

melyezitcim ben istemem ipucu filan. ne alacağımı belirledim citol merak etmesin! aklinialirimsmile

vallahi melodiciğim özel şeyler istemişti artık özelden atayımda kutusuna onlarıda ekle canım özellikle bişey varki bende göndermiştimm
bana kim gönderecek bakalım:gitme::gitme:

ablacım burası parçalı bulutlu. içim karardı resmen.
hergün makyaj yaparak çıkıyorum evden. çorapsız yatmıyorum.
hala mus çorap üzerine yarım çorap ve çizme giyiyorum.
millet babet ve açık ayakkabı giymeye başlamış.
midemde bir tuhaf ne yesem içim istemiyor.
her sene baharda yaşıyorum bu sorunları.
bir hafta tatilim olsa yataktan çıkmıycam.

neymiş o özel şeyler melyezitcim.
citola ben alıyor da olabilirm. almıyor da bilemiycem yani.

bu pek bahar yorgunluğuna benzemiyor ama hayırlısı artık canım sende memursun aslında birhafta izne ayrılsan

hahhaa melzeyit bizim burayı görsen hava kapalı yapmur yağdı yağcak gibi bir hava var
ve soğuk ben küçük elektirikli sobam var onu yakıyorum boğazlı kazak falan var ama keyifliyim yine de

melyezitcim bahar yorgunluğu çünkü her bahar aynı şeyi yaşıyorum canım.

ece bu enerji nerden geliyor canım?

ay bilmiyorum melodi ama akşam 12 de yattım sabahta bombaa gibi kalktım yani
akşam film izledim enerji deopladım heralde :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…