Anneler Günü için de çekilişimiz var....

Allah tamamına erdirsin. Hayırlı olsuın canım.
Teşekkürler. Darısı bekarların başınaopuyorumnanaktan

Teşekkür ederim:asigim:
Başın sağolsun. Zor bir hayat yaşamışsın. Bende tek çocuğum isterdim bir ablam yada kardeşim olsun. Evlenip gidiyorum. Benim annemde ne hastalık ararsan var. Kalp, şeker, tansiyon... Allahtan çok uzağa gitmiyorum da bir elim üstünde olacak. Çok zor gerçekten:gitme:

ben yemeğe çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz.

fatunuzcum vanda olduğunu bilmiyordum canım. başka sefere artık.

larissam ben hiç acı yiyemem canım.

hmm iremcim o ilk eklediğinin içinde neler var :uhm: bizim bayağı bişey alındı çünkü ona sığmaya bilir

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Yine gelirim. Patrondan izin koparayım yarın için çok öpüyorum

hmm iremcim o ilk eklediğinin içinde neler var :uhm: bizim bayağı bişey alındı çünkü ona sığmaya bilir

Canım ona sığmazsa buzdolabı kolisine sığar diyim sen anla a.s
İçinde yok yoktu onun. Koca birşeydi o resimde küçük görünüyor herhalde.

biz bunu sözde yapmıştık damada

Çok cici olmuş bu da güzelim.
Tavsiyem hasır al ve sepeti süsle içine yerleştir alınanları. Sonra tülle süsle oldu bitti.

Yemeğe gidiyorum kızlar öptüm.

ya canım şimdi göründüğü kadarını söliyim o sanırım söz bohçası
çünkü bahçaya koyduğunda 4-5 bohça olur tabi traş malzemeleri aynı - kııafetleri askıda ayakkabıları endi kutusunda olmak kaydıyla
neyse artık bakıcaz bişiler
sözde kutu yaptım ya nişanda kutuya koymıcam ama

selam kızlar ne var ne yok a.s.
ne durumdasınız çekilişe katılamadım bu sefer ama merka ettim sizleri opuyorumnanaktan

pasaklım gelmişş hoşgelmişş Şeniz
iyiz canım sen napıyosun bu hafta son artık bundan sonra sohbetlere katılırsın dimi

kızlar nabersiniz bakiim bu aralar oğluş çok huysuz üst dişler geliyo pek giremiyorummm haberiniz olaaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…