• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler Günü için de çekilişimiz var....

çok teşekkür ederim canlarım güzel dilekleriniz için oğlumun dişi ile ilgili....diş bulguru yaparsam tabikide gönderirimmmkaydirigubbakcemile5melodicim annem gördü kendi annemopuyorumnanaktan

anladım canım uyum ozaman evin renkerini falan söyleseydin uyumlu olsun.

Ben mi zayıfladım

nalansu ya söylemiştim canım benim. opuyorumnanaktan

Tanıtım yazımda yazmıştım zaten bebem :kedi: Ama dediğim gibi bana alacak kimse kasmasın pek kendini. Özen gösterdiğini anlamam yeterli olacak.

Bende bana çıkan arkadaşıma çok şık bişiy hazırladım şimdi ellerimlen. sengözlerimebaksanab

ben haftaya diş buğdayı yapçam oğluşa alt iki dişi çıkalı epey oluyo ama araya hastalık falan girdi yapamadım inşllah üst dişlerde çıkarda rahata kavuşuruz:Saruboceq:

KK Pro Üye Anuşka, cerenemreomer, xxyıldızxx, İrem&Özge, DERİNNN, KK Pro ÜyeLaRisA+, neslihang

Kaçıncı sırada, bi de onu deyiver.
anuşka ablam onu sölerdim aba accık songül abladan tırsıyomda B]:oklava::oklava:

Yok canım evimde valla. Pek karışıklığı sevmiyorum evde. Birde uyum hastasıyım ben. Uyumlu olmazsa huzursuz oluyorum.

nalansu09

Hoşgeldin.
Geçenlerde zayıfladığınızla ilgili bi mesaj okudum. Nasıl başardınız acaba özel değilse :kedi:
canım efet biraz özel istersen özelden atarım ben farklıbi sistemle kilo verdim ...

övünmüş gibi olmuyum
acıkcası ypamıcam şey yok benim
ha vardır ama onuda hemen ögrenirim yaparım yaneeeezemuszemus

bu hafta sonu gelin o haldedelikafadulden
bekarım sırnaşık şey

demiştim size bu cekilişte herüf bulcam diye alın buldum:1closedeyes:

buldun say kısssssopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet evet hangimiz:emir_bebek:
ahh canımm sen degilsin be kuzu..

çok teşekkür ederim canlarım güzel dilekleriniz için oğlumun dişi ile ilgili....diş bulguru yaparsam tabikide gönderirimmmkaydirigubbakcemile5melodicim annem gördü kendi annemopuyorumnanaktan

ay hadi hayırlı olsun .. ay benim büyük oglanın ilk dişi çıktıgında çok yakın bi dostuma göstercem diye göbegim çatladıydı kapmıştık bi çeyrek...:lepi::lepi:

arkadaşlar ben online zayıflama diye bi sistemle zayıfladım bilmiyorum reklama felan giremi ama...kilo bekçiligi denilen bi sistem hepinize şiddetle öneriyorum ...eger araştırırsanız bulabilirsiniz banada özelden atın yardımcı olurum seve seve..

sıpaydi benim bozmuyorsan kimsenin büyüsünü bozamazsın :D:D:D:D

nalancım araştıracağım bulamazsam seni rahatsız ederim canım.

Back
X