yıldız nereden izledin fragmanııııııııııııııı
kıs fatu senle aynıyız biz.
kaderlerimiz aynı.
ikimizinde babası yok. böyle olunca annelerin eli ayağı olduk.
ben evlenmeden önce misafire hamurişini tatlıyı filan ben yapardım.
annemi sokmazdım mutfağa.
ben evlenince kadıncağız bildiği şeyleri unutmuş.
yaparken epey bir zorlandı.
çamaşır makinasını bile kullanmayı sonradan öğrendi.
bu kadar çok bağlanmakla kötü mü yapıyoruz bilmem.
allah uzun ömür versin ama onsuz kalmayı düşünemiyorum.
ihtiyarlamasını bile kabul edemiyorum.
şükür ki yaşını göstermiyor.
aşk-ı memnu nun firdevsi gibi.
3 Dileğin Var
Kadının birinin bir gün golf oynarken topu ormana kaçmış. Topunu aramaya koyulmuş ve bu sırada tuzağa yakalanmış bir kurbağa görmüş. Kurbağa ona, "Beni bu tuzaktan kurtarırsan, senin 3 dileğini yerine getireceğim" demiş. Kadın onu kurtarmış, kurbağa da "Teşekkür ederim, ama sana dileklerinle ilgili bir koşulu söylemeyi unuttum. Ne dilersen dile, kocan 10 kat iyisine veya fazlasına sahip olacak!" demiş. Kadın "Tamam" diyerek kurbağaya dileklerini söylemeye başlamış.
İlk dilek olarak Dünya'daki en güzel kadını olmak istemiş. Kurbağa onu uyarmış. "Bu dilek, senin kocanı da Dünya'nın en yakışıklı adamı yapacak ve kadınlar onun başına üşüşecek" demiş. Kadın ise; "Bu önemli değil, çünkü ben nasıl olsa Dünya'nın en güzel kadını olacağım ve sonuçta da onun gözü benden başkasını görmeyecek" demiş. Böylece Dünya'daki en güzel kadın olmuş.
İkinci dilek olarak, Dünya'daki en zengin kadın olmak istemiş. Kurbağa kadını yine uyarmış: "Bu kocanı da Dünya'daki en zengin adam yapacak, senden de 10 kat zengin olacak" demiş. Kadın; "Bu da önemli değil, çünkü benim olan onun, onun olan da benimdir" demiş ve böylece Dünya'daki zengin kadın oluvermiş.
Kurbağa, üçüncü dileğini sorduğunda ise kadın; "Hafif bir kalp krizi geçirmek istiyorum" demiş...
vay anasını filme bah
al birine kakala öbürüne:bbo:
valla terbüyemizi boziy bu film izlemektende geri kalmıyoslaelaelaelaelae
ama şimdiki filmler cok igrencleşiyor acıkcası
cinsellik cok ön planda
babamla annemle izliyemez oldum filmi
gidip diğer tarafda izliyorum:bbo:
3 Dileğin Var
Kadının birinin bir gün golf oynarken topu ormana kaçmış. Topunu aramaya koyulmuş ve bu sırada tuzağa yakalanmış bir kurbağa görmüş. Kurbağa ona, "Beni bu tuzaktan kurtarırsan, senin 3 dileğini yerine getireceğim" demiş. Kadın onu kurtarmış, kurbağa da "Teşekkür ederim, ama sana dileklerinle ilgili bir koşulu söylemeyi unuttum. Ne dilersen dile, kocan 10 kat iyisine veya fazlasına sahip olacak!" demiş. Kadın "Tamam" diyerek kurbağaya dileklerini söylemeye başlamış.
İlk dilek olarak Dünya'daki en güzel kadını olmak istemiş. Kurbağa onu uyarmış. "Bu dilek, senin kocanı da Dünya'nın en yakışıklı adamı yapacak ve kadınlar onun başına üşüşecek" demiş. Kadın ise; "Bu önemli değil, çünkü ben nasıl olsa Dünya'nın en güzel kadını olacağım ve sonuçta da onun gözü benden başkasını görmeyecek" demiş. Böylece Dünya'daki en güzel kadın olmuş.
İkinci dilek olarak, Dünya'daki en zengin kadın olmak istemiş. Kurbağa kadını yine uyarmış: "Bu kocanı da Dünya'daki en zengin adam yapacak, senden de 10 kat zengin olacak" demiş. Kadın; "Bu da önemli değil, çünkü benim olan onun, onun olan da benimdir" demiş ve böylece Dünya'daki zengin kadın oluvermiş.
Kurbağa, üçüncü dileğini sorduğunda ise kadın; "Hafif bir kalp krizi geçirmek istiyorum" demiş...
Haaket çok kötü şimdiki dizler ama merak ediyoruz işte.
Geçen hafta kızım uyumadı Aşk-ı memnu saatinde
Diyor ki bana Anne ne olmuş.
Babasıda diyoki kıza Adnan gene boynuzlanıyo
Kızım da diyo ki Aaaaa, niye.
Bunu diyen bebe daha 20 aylık
Kocam zaten psikopattı kızıda kendine benzetecek diye akşam uyuttum erkenden
herkeslere günaydın.
geçmişi okuyayım derken,epey bir zaman geçmiş.
annesinden ayrılanları allah kavuştursun.
songül hoşgeldin naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?