- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ay duygucum öbür tarafa da yazdım ama burayada yazayım
çok mutlu oldum herşey süper geçicek saın kıyafetin herşeyinin harika olucağına eminim
Larisa teşekkür ederimopuyorumnanaktan
Şimdiden heyecan sardı beni.
Ne giysem? saçımı nasıl yaptırsam?akannehir
Şimdi bunların derdi başladı.
Çok kişi değil 15 kişi falan gideceğiz nikaha sonuçta düğün yapılacağı için o kadar abartmaya gerek yok ama insan yine de telaş yapıyor.
Birde 50 tane nikah şekeri yaptıracağız. Aslında gerek yok ama istiyorum anı kalır diyeCADIARZU
duygucuğum hoşgeldin cnm tebrikler hayırlı uğurlu olsun cnm
Haklısın vallahi:hulya:ilk kez evleniyosun canım
koyma gözünde bir şeyŞeniz
kız olmasın mı* heyecan
kolay degil yeni bi yuva sevdiğin kişi daha neler neler
Çok teşekkür ederim arkadaşımolumunekankayizsmilelarissa gülüm naaptınn...
duygucumm allah tamamına erdirsin canımmm
larissa gülüm naaptınn...
hoşbuldum canım
sıkma canını ya anlıyorum seni bi sona baglanmadıgı sürece insan tedirgin oluyo ama çıkmasada üzülme hiç muhattap alma görmemezlikten gel bu daha beter sinir eder onu emin ol..onun masasına kıçını dön oturr..........:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
bugün çok halsizim yaw.
biran önce akşam olsun eve gideyim.
uyyyy gebem benimm...
kıss baglı bulundugun saglık ocagına gidip kaydını yaptırdınmıı...mutlaka git yaptır sonra kayıtsız gebe dogumu ocaga bildirilince fırça yemesin meslektaşlarımmm....şakkıdışakkıdı
larisam içini ferah tut cnm o kız gidecek görürsün bak
moooncuğum hoşgeldin
larisa biraz sakin ol bak abuk subuk laflar çımaya başladı ağzından
anuşka ablacım öpüyorum kocaman
moon cum canımmm ne haber özledik ya senii...nie katılmadın baken çekilişe küsüm seninle...klava: klava:
iyiyim çok şükür nalancığım,çekilişden geç haberdar oldum biraz hastalık filan girdi araya kk ya giremedim ama çekilişe girmememin nedeni tamamen benle alakalı,biraz duygusal yani şekerim. songül ablacığımın yine başka çekilişlere önderlik edeceğine eminim.bundan sonrakilerde beraber oluruz inşallah.küsme sen bana olur mu aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?