aaaa duygum gelmiş hoşgelmiş nasılsın canım hayırlı olsun çok şık çıkmışsınız yüzünüzden gülücük eksik olmasın mutluluk eksik olmasın inşallah canım
nisanur gülr güle kullan canım
duygu hayırlı olsun tatlım çok yakışmışsınız Allah ayırmasın:)
Doğru söylüyorsuneyvahedigeldismile1,5 ayda su gibi geçer duygucuğum bişey kalmamış bitmiş canım naptın eksikleri tamamlayabildinmi canım
Bitanem çok teşekkür ederim. En kısa zamanda seninde güzel haberlerini almak kısmet olur inşallahŞenizduygucumm Şeniz çok beğendim ya
zaten çok güzelsin o gün daha bi güzel olmuşsun sanki
Doğru söylüyorsuneyvahedigeldismile
Çok şükür evin tadilatı bitti. Dün gidip son halini gördüm. Mutfak tam hayallerimdeki gibi oldu, kırmızı beyaz.:) Eşyaların tamamı alındı. Bu hafta sonuna kadar da perdeler biter gibi gözüküyor. Şimdi kocamla konuştum yatak odasıyla yemek odası gelmiş. Onları yerleştiriyorlarmış. 15güne kadar ev hazır olur bir sorun çıkmazsa.
Sırada gelinliğim var. Artık başladım araştırmalara. Onu da halledince birşey kalmıyor gibi:)
Bitanem çok teşekkür ederim. En kısa zamanda seninde güzel haberlerini almak kısmet olur inşallahŞeniz
fatunuzum hoşgeldin canım ben hasta değilim başım ağrıyor birde bahar yorğunluğu var canım sen nasılsın?
fatunuz hoşgeldinn canım benim :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?