Anneler Günü için de çekilişimiz var....

spedy canım,benim hediyelerim de hazır pazartesi göndermeyi düşünüyordum ama daha geç göndereceğim,biraz heyecan yapsın kurbanım..aklinialirimsmile

melodi üzülme canım ya,sen de izmirdeymişsin.alaçatı izmirin ilçesi değil mi?eşin gelip gidemez mi işine?kusura bakma meraktan soruyorum.valla biz istanbulun bir ucunda çalışıp,diğer ucundaki evimize
gidip gelirdik.düşün bi de istanbul trafiği ama ne yapacaksın işte.
senin eşininde öyle bir durumu olamaz mı?yani geç bile olsa evine gelir.

Tamam canım gönderdiğimde bana özel mesaj ile hangi kargo olduğunu-kime yolladığını-kargo takip numarasını yollarsan başka problem yok.

ii akşamlar kıslar,
çok yoğun bi hafta geçirdim,ben gelene dek herkesler gitmş oluyo,
gece hepiciiniz uyurken ,yarışma kurallarıyla ilgili yeni msjlarınızı karıştırıp buldum,
takipteyim yani,bilginizee kaydirigubbakcemile5

öle düşünme melodi biz hep burdayız
bizler varız ya
yetmez mi?

sağol azracım. iyiki varsınız, iyi ki kk var. a.s.

canım gelmesine gelirde otel alaçatının bir ucunda. bu nedenle şu ara dolmuşu yok.
personel servisi de akşam eşimin çıkışından önce kalkıyor.
gelip gitse bile yol parasını hesaplarsak çok masraf olacak.
otele gelenler ya seyahat şirketlerinin düzenlediği tur ile geliyor ya da özel arabasıyla.
neyse katlanmaya çalışacağım.
akannehir

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrzemuszemus

gunaydın kıslar herkese ıyı hafta sonları ve ıyı calışmlar calışanlar ıcın benı ne arayannede soran var kımseye cıkmadım sanırım ne tuhaf ya ( kısmet artık ne dıyelım tabı fazla takıp edemıyorum bu cekılışde oncekılerde baya paylaşım yapmıstım ama yınede heyecanlıyım ılk kes anneler gununde hedıye alıcam bır anne olarak ve kadınlar kulubunden olması ayrı bır heyecan neyse öpuyorumhepıcınızı

günaydın eyy millettttt
nasılsınız bakim
kızlar hediye paaketlerimin resmini koysam songül abla kızar mı bana

günaydın urfadan selamlar peygamberler şehrinden

caaannuuummmm
orası benim doğum yerim
çok severim urfayı aile dostlarımız var orada
sık sık gider geliriz
her yaz uğrarım ben,dergahı bir ziyaret ederiz
balıklı gölü
annem 3 gün önce oradaydı daha yeni geçti memlekete

kızmaz ki hatırlasana geçen çekiliştede konmuştu.
hatta citol de koymuş.
nazarlıklı bir kitap ayracı yapmış.
nan merakta bırakmayın insanı!

merhaba fıstıklar neler yapıyorsunuz
bence herkes ptesı hedıyelerı gondersın
zaten yeterınce heyecan yaptık yeter garı

meloşşşşş pro üye olmana gerek yok kuzum
yapabilirsin yaniiiii

bursa ablacımm ben pazartesi yollayamayacağım ne yazık ki kurbanımdan özür dilerim perşembe günü anca yollarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…