anne demek zaten içimden gelmiyor annelik değil cadılık yaptıbence ıcınızden gelmeyen hıcbırsey yapmayın
hayat bana sunu ogrettı kı annem dısında kımseye anne dememek gerek.
sahsen ben kayınvalıdemle gorusmuyorumanne demek zaten içimden gelmiyor annelik değil cadılık yaptı
Henuz nisanlisiniz. Aramaniz gerekiyor. Siz kucuksunuz o buyuk. Siz gereken sayginizi gosterin. Belki hatasini anlar gecte olsa. Kotuye kotulukle cevap verilmemelidir.iyi akşamlar kızllar hemen konuya giriyorum..anneler günü yaklasıyor .ben nişanlıyım 1 senedir ve anneler gününde olgunca yaklaşıp kaynanamı arayıp anneler günün kutlasammı diye düşünüyorum ayrı şehirlerde oturuyoruz.ama bi yandanda aramak hiç istemiyorum.çünkü şimdiye kadar dedikodu desen laf desen sinsilik desen herşeyi yaptı.ben hastanelik oldum bunu duydum duymasına ragmen aramadı kayınbabam aradı ama o aramadı.bundan 1 ay öncede kendisi hastanelik oldu ben olgunluk yapıp aradım onca olaya ragmen aradım bi geçmiş olsun demek için aramamı görmesine rağmen bana dönüş yapmadı.sizce anneler gününü kutlasammı? böyle bir kadın hak ediyormu ? dediğim gibi kötülük peşinde koşan biri değilim veyatta sinsi düşünen ama hep yaklaşan ben oldum hastalık olsun hep aradım ama mesafemide koydum sizce bu anneler gününde arasammı ? siz evliler yardımm edinnn ?
cok iyi gercekten "bir kaynanam var..." bolumu olsun nolurrrrNeden özelikle bir gün anneler günü diğer günler değil mi
Hem kaynana anne değilki kutlamak sizin özgür iradenize bağlı mecbur gördüğünüz şeyin ne anlamı ne güzelliği olur kutlasanız bile yapmacık olur
Kaynana konularına yazmayacağım bundan son bune benim derdim kaynana diye bir bölüm açılmalı
ben mecbur görmüyorum tek maksadım onun yapmadığı olgunluğu yapıp arasam mı diye düşünüp sizin gibilerden fikir almak tek derdim..Neden özelikle bir gün anneler günü diğer günler değil mi
Hem kaynana anne değilki kutlamak sizin özgür iradenize bağlı mecbur gördüğünüz şeyin ne anlamı ne güzelliği olur kutlasanız bile yapmacık olur
Kaynana konularına yazmayacağım bundan sonra bune benim derdim kaynana diye bir bölüm açılmalı
Ben 1 yıllık evliyim aynı kaynana bende de var ama ne yazık ki üst katım da keşke uzak olsa neyse ben olsam asla aramam yada kutlamam sanki bunu mu hatırlicak desen de sen kötü Olcan yine demesende Böyleler e yaranılmaziyi akşamlar kızllar hemen konuya giriyorum..anneler günü yaklasıyor .ben nişanlıyım 1 senedir ve anneler gününde olgunca yaklaşıp kaynanamı arayıp anneler günün kutlasammı diye düşünüyorum ayrı şehirlerde oturuyoruz.ama bi yandanda aramak hiç istemiyorum.çünkü şimdiye kadar dedikodu desen laf desen sinsilik desen herşeyi yaptı.ben hastanelik oldum bunu duydum duymasına ragmen aramadı kayınbabam aradı ama o aramadı.bundan 1 ay öncede kendisi hastanelik oldu ben olgunluk yapıp aradım onca olaya ragmen aradım bi geçmiş olsun demek için aramamı görmesine rağmen bana dönüş yapmadı.sizce anneler gününü kutlasammı? böyle bir kadın hak ediyormu ? dediğim gibi kötülük peşinde koşan biri değilim veyatta sinsi düşünen ama hep yaklaşan ben oldum hastalık olsun hep aradım ama mesafemide koydum sizce bu anneler gününde arasammı ? siz evliler yardımm edinnn ?
Ya kayınvalide problemini nişanlıyken ekmekle sıyırarak tüketip de evlenmek niye?
Evlenme. Ciddiyim. Ölene kadar huzurunu kaçıracak. Bu sene anneler gününü atlasan ne olur seneye de olacak bu.
ben mecbur görmüyorum tek maksadım onun yapmadığı olgunluğu yapıp arasam mı diye düşünüp sizin gibilerden fikir almak tek derdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?