Anneler günü Ve kaynana..!

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
iyi akşamlar kızllar hemen konuya giriyorum..anneler günü yaklasıyor .ben nişanlıyım 1 senedir ve anneler gününde olgunca yaklaşıp kaynanamı arayıp anneler günün kutlasammı diye düşünüyorum ayrı şehirlerde oturuyoruz.ama bi yandanda aramak hiç istemiyorum.çünkü şimdiye kadar dedikodu desen laf desen sinsilik desen herşeyi yaptı.ben hastanelik oldum bunu duydum duymasına ragmen aramadı kayınbabam aradı ama o aramadı.bundan 1 ay öncede kendisi hastanelik oldu ben olgunluk yapıp aradım onca olaya ragmen aradım bi geçmiş olsun demek için aramamı görmesine rağmen bana dönüş yapmadı.sizce anneler gününü kutlasammı? böyle bir kadın hak ediyormu ? dediğim gibi kötülük peşinde koşan biri değilim veyatta sinsi düşünen ama hep yaklaşan ben oldum hastalık olsun hep aradım ama mesafemide koydum sizce bu anneler gününde arasammı ? siz evliler yardımm edinnn ?

anne demek zaten içimden gelmiyor annelik değil cadılık yaptı
sahsen ben kayınvalıdemle gorusmuyorum
aılemın huzurumu kacıracak kım olursa olsun anam babam olsa acımam bu sebeple hıc gorusmuyorum

eger gorusuyor olsaydık nezaketen arardım esımın annesı oldugu ıcın veya kahvaltıya davet ederdım aynı memleketdeysek
aranızda yasanmıs sorunlar varsa kırgınsanız kı oda bunun farkında aramanız bosa gıdecektır daha cok stres yaptıgınızla kalacaksınız

Aslında bize düşmez böyle sorular çünkü gunahını biz almayalım... .
Sen nasıl uygun görürsen.

Neden özelikle bir gün anneler günü diğer günler değil mi
Hem kaynana anne değilki kutlamak sizin özgür iradenize bağlı mecbur gördüğünüz şeyin ne anlamı ne güzelliği olur kutlasanız bile yapmacık olur
Kaynana konularına yazmayacağım bundan sonra bune benim derdim kaynana diye bir bölüm açılmalı

Son düzenleme:
Henuz nisanlisiniz. Aramaniz gerekiyor. Siz kucuksunuz o buyuk. Siz gereken sayginizi gosterin. Belki hatasini anlar gecte olsa. Kotuye kotulukle cevap verilmemelidir.

cok iyi gercekten "bir kaynanam var..." bolumu olsun nolurrrr Mune

ben mecbur görmüyorum tek maksadım onun yapmadığı olgunluğu yapıp arasam mı diye düşünüp sizin gibilerden fikir almak tek derdim..

Ben 1 yıllık evliyim aynı kaynana bende de var ama ne yazık ki üst katım da keşke uzak olsa neyse ben olsam asla aramam yada kutlamam sanki bunu mu hatırlicak desen de sen kötü Olcan yine demesende Böyleler e yaranılmaz

Ya kayınvalide problemini nişanlıyken ekmekle sıyırarak tüketip de evlenmek niye?
Evlenme. Ciddiyim. Ölene kadar huzurunu kaçıracak. Bu sene anneler gününü atlasan ne olur seneye de olacak bu.

ben mecbur görmüyorum tek maksadım onun yapmadığı olgunluğu yapıp arasam mı diye düşünüp sizin gibilerden fikir almak tek derdim..

ben de onu yazacaktım
ortada böyle büyük problem varken mi evleneceksiniz?
nişanlınızın, annesiyle aranızda olan bu soruna karşı tutumu nasıl?

Nişanlınız aramadın falan diye laf etmeyecekse arama bence. Herkesin kendi annesi var.

hastalandığında nişanlına aradım açmadı geri de dönmedi dedin mi ?
Eğer aramassan oğluna bak anneler günü beni aramadı diye sitem eder mi ?
Daha nişanlılık evresinde bu kadar tükenecek ne oldu?
bir kaç kişi söylemiş evlenme diye katılıyorum

Henüz nişanlısınız evli bile değilsiniz şans verin arayın bence yoksa siz kusurlu olursunuz aramakla elinizde ağzınızda aşınmaz

bence aramayın.
durulmuş suyu bulandırmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…