Temmuzda uc yasina girecek kizima kizim bugun anneler gunu dedim hee dedi.annecim anneler gunun kutlu olsun demedin dedim o da anneler gunun kutlu olsun anne dedi dunyalara deger.esimde avm de gezerken kiyafet aldi bana.buda anneler gunu hediyen olsun dedi biz de bu kadar.
Bak sizde anlamadiniz beni.anneler gunu olmasa da kiyafeti alacakti bana zaten ona say dedi.cicekcilerin onunden geciyoruz bir buket de bana al askim bu senin icin de cok guzel bir annesin falan bisey de laf mi yok sanki dunya kadar anneler gunun kutlu olsun lafini kizima ben dedirttim valla kizimin dedigimi tekrarlamasi daha mutlu etti.Tam da konu sahibinin okuyup okuyup rahatlayacagi türden bir mesaj.
Kızlar 19 aylık bir bebişim var ve ben de bu güzel günde kendini özel hissetmek isteyen bir anneyim. Eşim geçen yıl da bu yıl da anneler gününü kutlamadi. Yanlış anlamayın hediye beklentisi içinde olan bir insan değilim ama duygusal bir insanım anneler günü bana çok özel geliyor. Annem ve kayınvalidemin anneler gününde hep hediye alırım babalar gününü hiç atlamam. Ben bu günlere bu kadar özen gösterirken. İki yıldır eşimin anneler günümü kutlamaması beni çok kırdı. Geçen yıl son dakikaya kadar bekledim ağzından çıkacak bir sözü ama maalesef ben de bu üzüntümü paylaştım ağladım insan bir güzel söz söyler diye. Bu yıl heyecanla bekledim de hiç bir şey demedi. Çok kırıldım.
önemsiyorsanız yaptıgınızda mutlu oluyorsanız yapın tabi.Düşünsenize ben de bir aydır babalar gününde nasıl bir sürpriz yapan diye düşünüyorum. Ne aptalim ya
Bu da bana ders oldu gelecek sene inşallah aynen dediğiniz gibi yapacağımAnneler günü benim günüm.
Eşim öküzse ertesi sene hiç beklentiye girmem. Anne kız günü yaparak geçiririm. Çocuğumun mutluluğu=benim mutluluğum.
Bazı insanlar böyle yapacak birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?