anneler günü

sengelftm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
29
7
86
44
Kızlar 19 aylık bir bebişim var ve ben de bu güzel günde kendini özel hissetmek isteyen bir anneyim. Eşim geçen yıl da bu yıl da anneler gününü kutlamadi. Yanlış anlamayın hediye beklentisi içinde olan bir insan değilim ama duygusal bir insanım anneler günü bana çok özel geliyor. Annem ve kayınvalidemin anneler gününde hep hediye alırım babalar gününü hiç atlamam. Ben bu günlere bu kadar özen gösterirken. İki yıldır eşimin anneler günümü kutlamaması beni çok kırdı. Geçen yıl son dakikaya kadar bekledim ağzından çıkacak bir sözü ama maalesef ben de bu üzüntümü paylaştım ağladım insan bir güzel söz söyler diye. Bu yıl heyecanla bekledim de hiç bir şey demedi. Çok kırıldım.

Siz önem veriyorsunuz ama karşınızdaki özel günlere önem vermiyorsa sizdeki hayal kırıklığını inanın anlamıyor.
Ben eşinizi anlayan tarafım açıkçası.

Eğer moral olacaksa bizim kutlamayı anlatayım.
Ögleden sonra koridorda karşılaştığımızda eşime "Kutla lan anneler günümü!" dedim, kutlu olsun dedi.

Özel günlerde ne istediğinizi söyleyin bence, içinden gelerek yapsın falan hikaye.

Temmuzda uc yasina girecek kizima kizim bugun anneler gunu dedim hee dedi.annecim anneler gunun kutlu olsun demedin dedim o da anneler gunun kutlu olsun anne dedi dunyalara deger.esimde avm de gezerken kiyafet aldi bana.buda anneler gunu hediyen olsun dedi biz de bu kadar.

Tam da konu sahibinin okuyup okuyup rahatlayacagi türden bir mesaj.

Tam da konu sahibinin okuyup okuyup rahatlayacagi türden bir mesaj.
Bak sizde anlamadiniz beni.anneler gunu olmasa da kiyafeti alacakti bana zaten ona say dedi.cicekcilerin onunden geciyoruz bir buket de bana al askim bu senin icin de cok guzel bir annesin falan bisey de laf mi yok sanki dunya kadar anneler gunun kutlu olsun lafini kizima ben dedirttim valla kizimin dedigimi tekrarlamasi daha mutlu etti.

Düşünsenize ben de bir aydır babalar gününde nasıl bir sürpriz yapan diye düşünüyorum. Ne aptalim ya

Her insan aynı hassasiyette değil, bu tarz günlere değer vermeyen, çokta umursamayan insanlar var.
Bazılarımız içinde mesele haline gelebiliyor.
Uyardığınız halde kutlamadıysa daha da diyecek bir şey yok, takmamaya çalışın.

Bende esiniz gibi dusunuyorum sahsen bir gun iyi olup kutlayip sene boyu tartisma kusme bagiris cagiris, ickili eve gelme, ilgisizlik, cocugunuza ilgisizlik, evin rizkini baska seylere yatirma, siddet olmuyorsa ve zaten Allah size bugunu kutlayabilme imkani vermisse size her gun anneler gunu :)
Yani bana oyle bunca cocugu olmayan, esiyle anlasamayan siddet goren insan varken ben hic boyle gunleri onemsemiyorum Allah razi olsun esimden bana her gun anneler gunu :)

Anneler günü, babalar günü, sevgililer günü ticarete dökülmüş saçma sapan kutlamalar, çevrenin etkisinden böyle bir beklentiniz var. Evinizde huzurunuz varsa, eşiniz yavrunuzun ve sizin her anlamda yanınızdaysa hediyenizi vermiştir zaten gerisi abartı üzülmeyin böyle şeylere

Düşünsenize ben de bir aydır babalar gününde nasıl bir sürpriz yapan diye düşünüyorum. Ne aptalim ya
önemsiyorsanız yaptıgınızda mutlu oluyorsanız yapın tabi.
ben bu günleri kutlamıyorum valideleri aramam hediyede almam almasını da beklemem gereksiz geliyor.
sizi önemseyen begendigi şeyi alıp gelmesi sizin çok istediginiz şeyi süpriz yapıp getirmesi
yada bir çiçekle almak istedigi için alıp gelmesi daha güzel daha önemli.
takılmayın boşuna üzülmeyin

Esinizin annesiymis gibi beklentiye girmeseniz keske. İleride cocugunuz buyur o kutlar sizi. Eslerden anneler gunu beklentisi gercekten komik oluyor

Anneler günü benim günüm.
Eşim öküzse ertesi sene hiç beklentiye girmem. Anne kız günü yaparak geçiririm. Çocuğumun mutluluğu=benim mutluluğum.

Bazı insanlar böyle yapacak birşey yok.
Bu da bana ders oldu gelecek sene inşallah aynen dediğiniz gibi yapacağım

Eşimin babalar günübü kutlamam çocuklara söylerim, daha anlayacak yaşta değiller gerçi pek. O da benimkini kutlamaz. Hatta bu hafta eşim yurtdışında, oğlum anneler gününü kutladıktan sonra bir video da babası için çekti, babacım babalar günün kutlu olsun dedi, tamamen kendi isteğiydi. Eminim eşim benden daha mutludur :) çaldı gününü hain adam.
Neyse darkmore a katılıyorum, çocuklar kendileri isteyerek kutlayınca güzel, diğerleri çok da önemli değil

Beklentim hediye değildi. Sanırım annelerin verdiği mutlulukla ondan güzel bir söz beklemiştim oysaki

bu guzel gunu seneye sadece kızını ayır ,
onunla yapacak plan hazırla ve o öküz kocanı dahıl etme ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…