Anneler günü

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
34
Slm kızlar yardimci olursanız sevinirim ..
Kv ile 1 yıla yakın bir süredir gorusmuyoruz ben ve eşim.nedeni ise kv ve eltim bir olup beni hep ayırdılar((eltim kv kardesinin kizi oldugu icin onu cok seviyor))en son yaşanan olayda ise hafta sonu ben ve eşim evdeydik oturuyorduk. eltim aradı,bana durduk yere küfür etti .bende dedim ki ne oldu ben sana ne yaptım manyakmisin dedim eltim de dedi ki sen kv aramışsın ve benimle ilgili şeyler söylemişsin Hâlbuki ben öyle bişey yapmadım kv amacı beni kötü göstermek olduğu için bana iftira atmış ...neyse eşim de aradı annesini hiç bişey demeden sadece dediki o gerizekali gelinine söyle bir daha bizi aramasin! anneside 'neden" dedi eşimde dedi ki 'sen çok iyi biliyorsun' kv dediki 'terbiyesiz düzgün konuş sen yengen hakkında öyle konuşmazsin'sonra esim kapattı.. bir daha da ailesini aramadi aradan bir kaç ay geçti tabi bu arada akrabalar arıyorlar eşimi annen senin yüzünden hasta falan eşimde aramadi ...
daha sonra babası aradı eşime küfürler falan senin karın senin yanin da annene küfürler etmiş sen sesini cikarmamissin diyor !! hasbinallah al sana bir iftira daha! eşim dedi o gün annemi ben aradımm karım değil iftira atmayın karima benim yanımdan ayrılmadı bile dedi neyse aradan uzun zaman geçti babası bir daha aradı eşim olanları anlattı babası bana iftira attıklarını anladı biz barışık kp le görüştük falan ama kv ile gorusmuyoruz..Kv bu arada habire arkamdan konuşuyor akrabalar bana kotu gelin gibi bakiyor bilmiyorlarki kv asil kotu olan ..esimde üzülüyor annesiyle görüşmedigi için ama bana söylemiyor hissediyorum ama onun ailesiyle kustuk diye eşim benim ailemi hiç aramiyor gorusmuyor kandillerde bile ..eskiden hem onun ailesini hem benim ailemi hafta sonu arardik konusurduk şimdi aramiyor anneler gününde hem kv hemde benim anneme hediye alırdık şimdi anneler günü geldi biliyorum annemle konusmayacak bile.. hadi benim ailem de kötü olsaydı eşime karşı anlardım ama benimkiler el üstünde tutuyorlar bi kere dedim senin ailenle konuşmuyoruz diye benimkiylede görüşmeyi kestin diyor ki anneni sevmiyorum.. annem ne yaptı diyorum verecek cevabı yok ama biliyorum ki kv annemi hiç sevmez di eşimde sırf annesi sevmiyor diye sevmiyor ve ben bu durumdan çok sıkıldım aileler konusu olmayınca mukemmeliz ama aile konusu açılınca kötü oluyoruz ailelere uzagiz zaten sadece öyle işte çok canım sıkkın uzun oldu kusura bakmayın

Haksızlık yapıyor bence.Annenizin bir zararı yokmuş sonuçta , en azından biraz saygıdan arayıp hal hatır sorsa iyi olurdu.Bir araya gelme şansları varsa belki o zaman değişir eşiniz.

Haksızlık yapıyor bence.Annenizin bir zararı yokmuş sonuçta , en azından biraz saygıdan arayıp hal hatır sorsa iyi olurdu.Bir araya gelme şansları varsa belki o zaman değişir eşiniz.
Bir araya gelmiyorlar benim ailem de bize çok uzak eşimin aileside normalde de benim ailemi yılda bir kez görüyorduk zaten ama bu yıl bana ne zman gideceksin memlekete diyor bir hafta kal dön kizimi özlerim dayanamam diyor ama daha önce sen git bende geleyim bir kaç gün kalıp dönelim diyordu

Allahım insanlar evlatlarının hayatlarını nasıl böyle zindana çevirebiliyorlar anlamıyorum.

Bir araya gelmiyorlar benim ailem de bize çok uzak eşimin aileside normalde de benim ailemi yılda bir kez görüyorduk zaten ama bu yıl bana ne zman gideceksin memlekete diyor bir hafta kal dön kizimi özlerim dayanamam diyor ama daha önce sen git bende geleyim bir kaç gün kalıp dönelim diyordu

Sen teklif et biraz da ısrar et kızından da çok uzak kalmazsın dersin.Biraz üstelersen belki istemeyerekte olsa tamam der.Ailen de davet edebilirler.

Sen teklif et biraz da ısrar et kızından da çok uzak kalmazsın dersin.Biraz üstelersen belki istemeyerekte olsa tamam der.Ailen de davet edebilirler.
Ben teklif edersen gelir ama gelse bile surat asacak biliyorum kardeşim gelip bir hafta kaldı bir gün bile bizi gezmeye çıkarmadi ben hergün dedimki canımız sıkılıyor tamam çıkalım diyor ve yok İşte isim var yok arkadaşım gelmiş onu gorucem, dolabı yapıcam, kapı bozuk sanki... hergün bir bahane uydurdu en son dedim ise başlayayım arabami alayım kendim gezerim senden bir çöp bile istemem diye tartıştım son gün anladı hatasını aşkım falan Özür diledi ama biliyorum ki sırf ben tartıştım diye ama babası geldi iki gün kaldı iki günde sabah çıktık dışarda yemek yedik gezdik akşam cafe ye gittik benim kardeşimde bir gün çıkardı onda da benim zorumla

hiç adil değil kendi ailesini nasıl görüyorsa senin içinde ailenin öyle olduğunu bilmesi lazım:KK20: Konuşulabilecek birisi gibi geldi bana ılımlı birisiyse tartışmadan onun anlayacağı şekilde anlat sıkıntını.Kızınız varmış 2 gün sonra evlenince o adam da bize böyle yapsa hoşlanır mıydın, ne yapardın diye de sor!!!

gelmezse gelmesin eşinde boşver kendin git
Valla bende diyorum gelmesin diye ama anneler günü pazar günü annemi arayip kutlayacam eşim evde anneme ne diyecem bide her yıl hediye alıp gönderiyorduk bu yıl hiç bişey almadım utanıyorum ne dicem eşime dedim bi mağazada indirim varmış diye gel gidip eve bişeyler alalım anneler gününe özel indirim hemen dediki paramiz yok dedim ki sende bi lafı diyorsan artık yuh yani ...yani anlayacağın gormemezlikten geliyor çoğu şeyi umursamiyor

ne kıymetli anası varmış küsmesin o vakit gitsin görüşsün böyle eziyet edecekse annesiyle konuşmamasının ne mantığı varmış ki insanda biraz Allah korkusu olur..kocanızda adalet denilen olgu yok bence Allah korkusu da yok..kısasa kısasın alemde yeri yok ..kim ki o aklınca sizin annenize de kendi annesine ceza verdiği için ceza veriyor ..

Az önce annemle tlf konuştum dedim ki hediye alamadım sakin alma senden hediye isteyen mi var dedi dedim açık konusucam eşim ailesiyle gorusmuyoruz diye sizi de aramiyor anneler gününde de aramayacak biliyorum. anne çok zoruma gidiyor bu yaptığı.. dedim.annemde sakin eşine bişey deme boşver sen mutlu ol bizi aramasada olur dedi ... ben kv kustugum halde annem bana diyor boşver yapmış bir hata affet diye ama ben aramiyorum kayınvalidemi

ne kıymetli anası varmış küsmesin o vakit gitsin görüşsün böyle eziyet edecekse annesiyle konuşmamasının ne mantığı varmış ki insanda biraz Allah korkusu olur..kocanızda adalet denilen olgu yok bence Allah korkusu da yok..kısasa kısasın alemde yeri yok ..kim ki o aklınca sizin annenize de kendi annesine ceza verdiği için ceza veriyor ..
Malesef yok .....ya diyorum annen madem çok iyi bir insan sen şahit oldun iftirasina diyorki olsun alttan alsaydınn dedim kusura bakma kimseyi alttan alamam madem oğlunu çok seviyordu ayırım yapmasaydi dedim ailenle görüş ben sana görüşme demiyorum yok diyo senle gidelim annemin yanına dedim ben gelmem o yüzden böyle yapıyor çok dik başlasın diyor dedim işine gelirse istemiyorsan ayrıl Hayır seni seviyorum diyor ee o zman ona gore davran adil ol dimi ama yok

hiç adil değil kendi ailesini nasıl görüyorsa senin içinde ailenin öyle olduğunu bilmesi lazım:KK20: Konuşulabilecek birisi gibi geldi bana ılımlı birisiyse tartışmadan onun anlayacağı şekilde anlat sıkıntını.Kızınız varmış 2 gün sonra evlenince o adam da bize böyle yapsa hoşlanır mıydın, ne yapardın diye de sor!!!
Konussam arar anneler gününü kutlar ama ben diyorum ki sırf ben tepki gösteriyorum diye aramasin

Konussam arar anneler gününü kutlar ama ben diyorum ki sırf ben tepki gösteriyorum diye aramasin

İlk başta öyle olacaktır ama en azından bir adım atacak karşı taraf da olumlu yaklaştığında arada birde olsa konuşmaya başlayabilirler.Bir süre sonra iletişimleri artabilir.İlk senin tepkinle başlar belki sonra içinden gelir.Kendi haksızlığını görür belki.

el üstünde tuttukları için totosu kalkmış eşinin canım kusura bakma.. kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda anneni sevmiyorum dediğinde siz bişey diyemediniz mi?
sırf eşiniz sizin ailenizi arayacak diyede sakın kv nizi aramayın iftira eden kim olursa olsun yüzüne bakılmaz

• Beğen
Reactions: anu
İlk başta öyle olacaktır ama en azından bir adım atacak karşı taraf da olumlu yaklaştığında arada birde olsa konuşmaya başlayabilirler.Bir süre sonra iletişimleri artabilir.İlk senin tepkinle başlar belki sonra içinden gelir.Kendi haksızlığını görür belki.
Bu tepkiyi daha önce kandilde verdim daha sonraki kandillerde yine aramadi :KK43:

sıız onunkıyle kotusunuz dıye oyle yapıyor.zamanında bende yasadım.annemın hıç sucu olmamasına karsın ben kaynanama sogugum dıye esım anneme soğuk yaptı.....
zaten uzakmışsınız bence tatsızlığın uzamaması ıcın arayı duzeltın....olan sızın annenıze olmasın.....eşinize dıyın annelerı arayalım kutlayalım hedıyelerını gönderelım dıye.............çok ayıp hedıye bıle almamanız annenız beklerdı....
samımı olmayın tabıkı yapılanları unutmanız mumkun degıl ama annenız için annenıze bu saygııyı göstermesı ıcın sızde oyle davranın derım

el üstünde tuttukları için totosu kalkmış eşinin canım kusura bakma.. kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda anneni sevmiyorum dediğinde siz bişey diyemediniz mi?
sırf eşiniz sizin ailenizi arayacak diyede sakın kv nizi aramayın iftira eden kim olursa olsun yüzüne bakılmaz
Anneni sevmiyorum diyince sna yaptıklarından utan dedim sevmek zorunda değilsin ama sana değer verdi el üstünde tuttu sırf annen kötü diye benim annemin iyi olması zoruna gidiyor dedim

anneni sevmiyorum ne demek bişey yapmamış kadın, sen görüşürken kv ye bayıldığından mı görüşüyodun

X