Anneler gunumu kutlamadi

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Merhaba kizlar
Bugun anneler gunu , gunumuz kutlu olsun evlatlarimizla uzun senelerimiz olsun insallah
Anne olmak isteyen arkadaslarimizada Allah en kisa zamanda nasip etsin
Bu benim 4.anneler gunum oglum 2010 subat dogumlu
Malesefki ilk uc sene anneler gunum kutlanmadi dogumdan sonra ayrildik
Ne annemler ne akrabalarim kutlamamisti
Gecen senede nisanliysim yine kutlanmadi bu sene mutlaka kutlanir dedim ve bir beklenti icine girdim ikimizde annelerimiz icin hediye aldik benim anneme verdik ama esim baliga gittigi icin kendi annesine yarin gidicez bi kac saat sonra gelicek esim
3 yasinda oldugu icinde oglum cok kuxuk akil edemiyor biliyorum ama benim icim cok buruk o kadar mutsuz hissediyorumki suanda kendimi
Bi kutlama ve bir hediye bekliyorum ama muhtemelem yok
Sizce kocama tepki vermelimiyim yoksa kutlamak zorunda degil mi diye dusunmeliyim ?
Kolay beri aglamam ama icim buruldu durup durup agliyorum
Baska anneler gunu kutlanmayan varmi ?

Yine galiba karisik yazmisim
Kutlamayi esim ve esimin yonlendirmesiyle oglumdan bekliyorum
Ogluma kizmiyorum cok kucuk cunku

canım , anneler günün kutlu olsun ..
ama ondan bundan kutlama bekleyeceğine sarıl oğluşuna doyaaa doya kokla iyi ki varsın de
yazında yazdığın evlat isteyenlerden sadece biriyim
benimde bugünüm çok buruk
çünkü 7 senedir hersene anneler gününde hayal kuruyorum seneye benimde günüm olurmu acaba diye
ama yine yok yine yok .......

Öncelikle anneler günün kutlu olsun.
Hiç üzülme ağlama.
Bence daha gün bitmedi bakarsın akşama bir sürpriz yapar.:34:
Ama eğer düşünemezse ve kutlamazsa üzüldüm çok bekledim küçük bir jest diye söyle.
Beklentilerinden haberdar olsun ki kendini değiştirsin.
Ben olsam taa nişanlıyken söylerdim valla.:31:

Seni cok iyi anliyorum canim uc sene de uc tup bebek denemesinde ogluma kavustum bende icindeki o buruklugu biliyorum ama geride birakamiyorum simdi disarda bugun bayram havasi vae insanlar giyinmis suslenmis kollarinda cocuklar filan , op bakim elimi anneler bugun diyorum degil diyo hediye aldinmi bana diyorum alcam diyo :$

Faat
Sagol tesekkur ederim
Soylesem kucuk dusmus gibi olurum diyorum bunda degil genelde soyliyemiyorum icimde kaliyor
Halbuki bilir cok hassas oldugumu ama aklinami gelmiyor niye bilmiyorum
Cok uxgunum ben cocuk gibi oldum

Dogumdan sonra ayrildik demissin.. kimle ayrildin anlamadim yazindan.. bir de gecen sene nisanliydim mi yazdin.. gercekten karisik olmus.. aciklqrsan sevinirim..

Anneler gunun kutlu olsun :)

Katre
Bu ikinci evliligim benim o yuzden acaba boyle bi beklentim olmamasimi lazim diye soruyorum
Dogumdan sonra ayrildigim ilk evliligimin bitisi

Ben doğru anlamısım yani.. esinle beraber ilk anneler gununuz .. hatta ilk evlilik yılınız..

Çocuğunu kendi çocugu gibi benimsediyse ve siz 3 kisilik bir aile olusturmayi başardiysaniz ne mutlu size..

Bu durumda anneler gununu kutlamamasi icin hicbir sebep yok.. belki aksama bir surpriz yapar.. eger yspmazsa kirildigini ona soyle ama yumusak bir dille..

Seni cok iyi anliyorum canim uc sene de uc tup bebek denemesinde ogluma kavustum bende icindeki o buruklugu biliyorum ama geride birakamiyorum simdi disarda bugun bayram havasi vae insanlar giyinmis suslenmis kollarinda cocuklar filan , op bakim elimi anneler bugun diyorum degil diyo hediye aldinmi bana diyorum alcam diyo :$

cidden bayramla karıştırdınız galiba..
çocuk 3 yaşında ne anlasın anneler gününden ,hediyeden..
eşinizinde düşünememesi gayet normal..

Tesekkur ederim 8 aylik evliyiz 2 senedir beraberiz ikinci anneler gunumde yeni tanismistik ucuncude nisanliydik buda dorduncu ama bilmiyorum niyeyse kutlamayacak gibi geliyor
Gelmesini bekliyorum

hissettiklerinizi açık açık söyleyin içinizde tutmayın.
erkekler bu duruma malesef şöyle bakıyorlar sanırım, anneleri sonuçta onların
anneleri ve genelde birçok erkek annesine çok düşkündür, onların anneler
gününü kutlamak onlara normal geliyor ama nedense eşin anneler günü pek kutlanmıyor,
olaya ilginç bakıyorlar, anneye odaklı düşünüyorlar, eşe değil.
halbuki eşte çocuklarının annesi, onunda kutlanmalı ama bazıları düşünemiyorlar.
küçük düşmezsiniz merak etmeyin, sıkıntılar konuşulması lazım ki çözülsün.
belki de evet hata yaptım diyip gönlünüzü alacak, en kötü ihtimalle de seneye kutlayacak belki de,
bu uyarınız üzerine.
bu arada anneler gününüz kutlu olsun.

Son düzenleme:
Çocuğunu benimseyip benimsememesiyle bi'alakası yok bence bu tür şeyler jesttir bana kalırsa. Ben bugün annem dışında da her gördüğüm annenin anneler gününü kutladım. Hatta annem de 85 yaşında evladı hiç olmamış bi'teyze var binada ona hediye ve çiçekle gidip bugün senin kızınım ben deyip elini öptü. Bu tür şeyler hep sevdiklerimiz mutlu olsun diye var yoksa evet gereksiz sevgililer günü vs vs.

Bence içerleme bukadar erkeklere bazen pat pat diyceksin ki jeton düşecek:1:
Gelince "ya aşkım ben anne değil miyim kimse kutlamadı bugün benim de günüm değil mi ki:44: " diye direk ona der gibi değil de "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" der gibi söyle:1:

Anneler günün kutlu olsun buaradaaa!:71::71::71:

Küçücük çocuk ya kutlamayabilir eşin de düşünememiştir belki.
Bence boş yere kendinizi üzüyorsunuz zaten anneler günü de sevgililer günü gibi ticari amaçlı bir gün.
Oğlunun sana olan bakışı, gülüşü bile bir hediye olmalı senin için.

Çocuğun daha çok küçük, neden için buruk, evlatlarını kaybedenler napsın, şehit anaları napsın, annelerini kaybetmiş evlatlar napsın. Haline şükret seni anne yapan evladın yanında. Eşininde düşünememesi normal. Sonuçta genel olarak herkes annesinin kini kutluyor.

Ben henüz doğum yapmamış olmama rağmen eşimden bi kutlama bekledim valla :) ama öküz koçacıgım kutlamadı:( Gerçi sağolsun anneme çam sakızı çoban armağanı bi hediye aldı, anneler gününü kutladı. Gönül böyle ufak tefek jestler istiyor. bence eşinize çıtlatın bu sene geçti seneye bari unutmasın...

benim çocuklarımda 3 yaşında ve daha anneler günü diye bir kavramın farkında bile değiller ki olmaması da çok normal..hadi eşten beklentiyi anlarım da sence çocuğundan fazlaca beklenti içine girmemiş misin?

zaten sevmiyorum böyle günleri..aklıma annelerini kaybeden ya da evlatları ölen insanlar geliyor içim bi buruk oluyor hep..bugün sadece şuna şükretmek lazım;çocularımız yanımızda ve sağlıklılar daha ne olsun..

sizin, annelerin ve tüm geleceğin annelerinin anneler günü kutlu olsun :13:
bence çok üzülme sen etrafındaki herkesin anneler gününü kutla ve şükret çünkü sana ANNE diyen biri var :nazar:

benim eşimin özel günlere alejisi vardır.sevgililer günü için biz sevgilimiyiz der.anneler günü için de benim annem misin diye düşünür.:1:
ne güzel annene hediye alıp gidip kutlamışsınız.benim için annemi düşünmesi bile yeterli.eşin sana ve oğluna zaten değer veriyor,bence bu tür şeyler için tadınızı kaçırmayın.:34:

bu arada tüm annelerin anneler gününü can-ı gönülden kutluyorum:16:

eşinin kutlaması lazımdı bence de .Bende olsam beklerim.Eski erkek arkadaşım anneler gününde baktım elinde gül, geleceğin annesine diye vermişti..o zaman bile çok sevinmiştim.Düşünememiş demekki eşin, oğlun büyüyünce kutlar merak etme.Anneler günün kutlu olsun:71:

Back
X