- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Merhaba kizlar
Bugun anneler gunu , gunumuz kutlu olsun evlatlarimizla uzun senelerimiz olsun insallah
Anne olmak isteyen arkadaslarimizada Allah en kisa zamanda nasip etsin
Bu benim 4.anneler gunum oglum 2010 subat dogumlu
Malesefki ilk uc sene anneler gunum kutlanmadi dogumdan sonra ayrildik
Ne annemler ne akrabalarim kutlamamisti
Gecen senede nisanliysim yine kutlanmadi bu sene mutlaka kutlanir dedim ve bir beklenti icine girdim ikimizde annelerimiz icin hediye aldik benim anneme verdik ama esim baliga gittigi icin kendi annesine yarin gidicez bi kac saat sonra gelicek esim
3 yasinda oldugu icinde oglum cok kuxuk akil edemiyor biliyorum ama benim icim cok buruk o kadar mutsuz hissediyorumki suanda kendimi
Bi kutlama ve bir hediye bekliyorum ama muhtemelem yok
Sizce kocama tepki vermelimiyim yoksa kutlamak zorunda degil mi diye dusunmeliyim ?
Kolay beri aglamam ama icim buruldu durup durup agliyorum
Baska anneler gunu kutlanmayan varmi ?
Bugun anneler gunu , gunumuz kutlu olsun evlatlarimizla uzun senelerimiz olsun insallah
Anne olmak isteyen arkadaslarimizada Allah en kisa zamanda nasip etsin
Bu benim 4.anneler gunum oglum 2010 subat dogumlu
Malesefki ilk uc sene anneler gunum kutlanmadi dogumdan sonra ayrildik
Ne annemler ne akrabalarim kutlamamisti
Gecen senede nisanliysim yine kutlanmadi bu sene mutlaka kutlanir dedim ve bir beklenti icine girdim ikimizde annelerimiz icin hediye aldik benim anneme verdik ama esim baliga gittigi icin kendi annesine yarin gidicez bi kac saat sonra gelicek esim
3 yasinda oldugu icinde oglum cok kuxuk akil edemiyor biliyorum ama benim icim cok buruk o kadar mutsuz hissediyorumki suanda kendimi
Bi kutlama ve bir hediye bekliyorum ama muhtemelem yok
Sizce kocama tepki vermelimiyim yoksa kutlamak zorunda degil mi diye dusunmeliyim ?
Kolay beri aglamam ama icim buruldu durup durup agliyorum
Baska anneler gunu kutlanmayan varmi ?