Anneler günümüz kutlu olsun...ve minişlerle anneler günü fotosu :)))

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
43
İstanbul
Selam herkese
öncelikle anneler günümüz kutlu mutlu olsun...yavrularımızla saglıklı mutlu uzun ömürlerimiz olsun...
Hepinizi kocaman öpüyorum....
(malum kacak yollardan baglanıyorum hazır bulmusken erken erken kutlamak istedim:)))

bu arada yarın herkes hediyesinin ve birde yavrucuguyla birlikte bir foto cekilsin ve eklesin)

çınarrrr teyzem o ne bakışlar öyle kadir inanır gibi bakmışın be yaa güzel anneye ve yakışıklı oğluşa maşallah :nazar:

kızz aylin resme iki kez baktım valla bu aylinmi die ayy canım çok belli zayıfladığın.. çok güzel olmuşsun böyle süper süper süperr başka bişey demiyorum.

Çok güzelsiniz ana oğul maşallah Aylincim giden kilolar inanılmaz farkediliyor .Harika görünüyorsun canım .Çınar o ne karizma öyle valla bittim bakışlarına kızlar yandi ki ne yandı..

Hediyeniz de çok güzelmiş dans dans dans yanii iyi günlerde kullan canım

evet ya gerçekten çok belli zayıfladığın aylincim ayın sonuna kadar fıstık olacan fıstık kabuksuz fıstık hem deee :))

sağol sümeyyecimmmm...ayy sevindirik oldum valla:))

huriyecim resimden 30 saniye önce ağlamaktan ortalığı yıkıyordu..tatar ramazan iyice çipil çıkmış resimde:))

aylincim e bana söyyleyecek söz bırakmamış kızlar yaa
valla süpersiniz ana oğul
bizim resmimiz yok bugün birlikte ne yazıkki
benimkinin eşekliği tuttu bugün yine

kızlar ben mp3 ü koymuşum da asıl özel olanı unutmuşum...sıkılmazsanız okuyun...ilk mektubumu aldım oğlumdan....ağlaya ağlaya bi hal oldum valla....az sonra silicem...

Son düzenleme:
canımmmm cok tatlısınız yaa darısıda bize inşallah bitanem allah bagıslasın bitanemmmopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
kelimelerime nasıl başlayacağımı bilemeden yazıyorum gölzerim yaşlı ellerim titrek..
bi annenin alabileceği en güzel hediye olmuş aylinciğim.. eşini canı gönülden tebrik ederim.. mektupda da yazdığı gibi iyki senin eşinmiş.. iyiki çınarcığımızın babasıymış. nekadar güzel kalbi varmış.. allahım hep böyle mutlu etsin sizleri.. nice nice 60 lı yıllarınız olsun inşallah.

sağol sümeyyecimmm....valla sabah sabah bende perişan oldum....ağlamaktan içim çıktı..alllah herkese yuvasında mutluluk huzur ve ağız tadı versin...aldığım en güzel hediye gerçekten...sıkılmadan okumuşsun sana da teşekkür ederim ayrıca canım...

sağol sümeyyecimmm....valla sabah sabah bende perişan oldum....ağlamaktan içim çıktı..alllah herkese yuvasında mutluluk huzur ve ağız tadı versin...aldığım en güzel hediye gerçekten...sıkılmadan okumuşsun sana da teşekkür ederim ayrıca canım...

ayy nedemek canım biz teşekkür ederiz asıl bizimlede paylaştığın için.. ayrıca dileklerine canı gönğlden amin diyorum.

Aylin içim şişti ağlarken valla eşine tebriklerimizi ilet kendini de ara ara övmüş gerçi o anlarda sadece gülümseyebildim .Daha ne isteriz ki anne olarak onların sevgisi saygısı allah hepimize hayırlı evlatlar versin canım Mp3 senin giden kilolar hepsi boş kaldı bu sözlerin yanında inanılmaz güzel duygulu helal olsun eşine

sibelcim sağol canım moral motive tavan yaptı bende bugün:))

özlemcim valla bu mektup bitirdi işi haklısın....kız tebrik filan demiyim şimdi şımarmasın:)))

Back
X