Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anneler günümüz kutlu olsun...ve minişlerle anneler günü fotosu :)))
aylincim kızların da dediği gibi çok duygusal ve duygularını kağıda çok iyi dökebilen bir eşin var tebrik ederim çok şanslısınız hepiniz birbirinizi bulmuşunuz çok hoş...
sibelcim ay valla herkesi ağlattım gece gece kusuruma bakmayın...çok teşekkür ederim canım...allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah..sevdiklerimizin acılarını göstermesin....
maaşaala hediyeniz çok güzel
bnde 2010 şubat annesiyim
yalnız şu duygusak mektubu çok mrk ettim
ama kaçırdım sanırım
ahh ahh bnde eşimden çok beklemiştim ama avcumu yaladım bugün
maaşaala hediyeniz çok güzel
bnde 2010 şubat annesiyim
yalnız şu duygusak mektubu çok mrk ettim
ama kaçırdım sanırım
ahh ahh bnde eşimden çok beklemiştim ama avcumu yaladım bugün
ben daha okumadan tebrik ederim.ben de eşimden böyle birşey bekliyordum ima bile ettim ama o benim yanımda bile olamadı iş sebebiyle şehir dışındaydı.işle o kadar meşgul ki bana mesaj bile atmadı özledim demek dışında.üzüldüm tabi.
.Aslında beklentim olmasa üzülmezdim ama kadınız işte bekleriz hep ilgi,şefkat bizim ilacımız..
Oysa şimdi düşündüm de sağ salim yanımıza gelsin yeter.Yetinmeyi bilmek lazım...