güzel arkadaşlarımalkisalkisalkis,
bu sene hep beraber anne olduk,kimimiz ilk defa ,kimimiz ikinci üçüncü defa..ama ilk defa beraber:teytey:
hepimiz anneler günü mutlu ve daim olsuna.s.,hepinizi koccaman öpüorum:sm_cool:
mrb arkadaslar busene ilk annler günümüz hepinizin tüm annelerin ve tabiki anne adaylarinin ,anneler gününü kutlarimŞenizherkesi öpüyorum nice mutlu yillarimiza diyorummmmmmmmmma.s.a.s.:1hug:
inannacım çok güzel ve anlamlı bir başlık açmışsın canım saol, bende yol arkadaşım olan tüm ocak annişlerinin anneler gününü kutluyorum
bebişleriniz ile birlikte nice mutlu anneler günleri geçirmeniz dileğiyle
kk nın tüm annelerinin ve anne adaylarının anneler gününü tüm içtenliğimle kutluyorum .benim gibi annesini kaybetmiş arkadaslarada RABBIM den sabır diliyorum .ve ALLAH ım inşallah isteyen herkesi bizleride birgün öyle güzel bir sıfatla şereflendirir (AMıN)
valla şaka gibi gerçekten, geçen yıl haberim bile yoktu anne olucağımdan..ben herkesinkini kutlarken meğer ben de anne adayıymışım
çok güzel bir duygu, Allah isteyen herkese yaşatsın..(hatta kk da en az bizimki kadar sıcak bir ortamda yaşatsın :)
hepimizin anneler günü kutlu mutlu olsun arkadaşlar :1hug:
hepimizin anneler günü kutlu olsun.....a.s.
ilk açocuğum ilk anneler günüm çok güzel bi duygu anne olmak... :1hug:Allah herkeze nasip etsin....
annelik bambaşka bişeymiş... anne olmadan anlamazsın derlerdide inanmazdım...