I ing_ing Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 175 4 46 Çanakkale 10 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ing_ing #1 kızlar normal sat tarihimden 2 gün önce pembe akıntılarım oldu ama sonra normal kırmızıya döndü...4 günde de adetim kesildi...ya hamile olma ihtimalim kaç ben anneler gününe anne olarak girmek istiyorum hayırlısıyla inşallah.....
kızlar normal sat tarihimden 2 gün önce pembe akıntılarım oldu ama sonra normal kırmızıya döndü...4 günde de adetim kesildi...ya hamile olma ihtimalim kaç ben anneler gününe anne olarak girmek istiyorum hayırlısıyla inşallah.....
buzdevri **** Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2008 5.629 20 158 Diğer 10 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ing_ing #2 Beklenen adet tarihinizi 1 hafta geçe test yapabilirsiniz. Var ise çıkacaktır. Allah gönlünüze göre versin en kısa zamanda inşallah.
Beklenen adet tarihinizi 1 hafta geçe test yapabilirsiniz. Var ise çıkacaktır. Allah gönlünüze göre versin en kısa zamanda inşallah.
I ing_ing Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 175 4 46 Çanakkale 10 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ing_ing #3 buzdevri .!.: Beklenen adet tarihinizi 1 hafta geçe test yapabilirsiniz. Var ise çıkacaktır. Allah gönlünüze göre versin en kısa zamanda inşallah. Genişletmek için tıkla... İnşallah...umut etmek hem çok güzel..hemde hayal kırıklığı..bakalım..
buzdevri .!.: Beklenen adet tarihinizi 1 hafta geçe test yapabilirsiniz. Var ise çıkacaktır. Allah gönlünüze göre versin en kısa zamanda inşallah. Genişletmek için tıkla... İnşallah...umut etmek hem çok güzel..hemde hayal kırıklığı..bakalım..
umut_sevgim Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2007 1.369 19 156 43 Ankara 11 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ing_ing #4 canım hamıle olan bırı olarak ınsallah RABBIM gonlune gore verır ınsallah en kısa zamanda bebeısıne kavusursun....
canım hamıle olan bırı olarak ınsallah RABBIM gonlune gore verır ınsallah en kısa zamanda bebeısıne kavusursun....