• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler gününü kutlamaa

Bence ara.Ben sevgilimin annesini ozel gunlerde bi kac defa aradim aramadigim donemlerde de sevgilimle ilettim.Anneler gununu obur ozel gun kabul edilen gunler gibi kapitalizm urunu olarak yaftalasak da sonuc olarak herkes onemsiyor bu gunu.
Ben de senin gibi uzun suredir tanisiyordum zaten.Arayinca aramizda bi samimiyet oldu zaten severdik birbirimizi ama simdi daha ayri.
Sana somut ornek sevgilimin bizden bir yas buyuk abisi var fakat onun sevgilisini benimsemiyo anneleri.erken falan pek alakasi yok nasil baslarsa oyle gider bana gore.
E kisa nisan dusunuyoruz demissin ustelik sen de istiyorsun aramayi aramanda bi sakinca gormuyorum.
Sunu da soyleyeyim ben oyle herkesle samimi olan biri degilim hic hoslanmam laubalilikten ama her gordugum annenin anneler gununu kutluyorsam onun ayricaligi olmali.Tanimiyor olsan durum degisir ama tanidigin icin ara diyorum canli ornek olarak.:34:

Yaa bir fikri olan yok mu :44: yani evlenmeden önce benim gibi aramak isteyipte çekinen yada aramış kimse yok muu :42:

Aynı bensin:)
Bende hiç arayamazdım, zaten allahtan eşim hiç istemezdi:)
Adam bir şey biliyorki, istemiyormuş:)

Bence ciddi bir şey olana dek bekle,
Eyer ortada bir şey yokken asil ararsan, belki garip bulur.
Şimdilik ne kızı nede gelinisin, öğle değilmi:)?

Ben salak gibi çekindim aramaya ama, en sevdiğim, ozaman daha kendime bile alamadığım parfümü alıp ona yolamiştim:)
Ama o şişeye verdiğim kadar bile beni boş ver, ogluna deyer vermedi:)
Parfümüme zadece çok üzüldüm:27:

Aynı bensin:)
Bende hiç arayamazdım, zaten allahtan eşim hiç istemezdi:)
Adam bir şey biliyorki, istemiyormuş:)

Bence ciddi bir şey olana dek bekle,
Eyer ortada bir şey yokken asil ararsan, belki garip bulur.
Şimdilik ne kızı nede gelinisin, öğle değilmi:)?

Ben salak gibi çekindim aramaya ama, en sevdiğim, ozaman daha kendime bile alamadığım parfümü alıp ona yolamiştim:)
Ama o şişeye verdiğim kadar bile beni boş ver, ogluna deyer vermedi:)
Parfümüme zadece çok üzüldüm:27:

:1: yook benim sevdiceğimde hiç ara demez sadece konusu geçince ilk senden bekler sevinir tabi der o kadar :16:
bizim durumumuz biraz farklı ya ne bileyim o kadar gittim evlerine kadın gerçekten çok iyi , çok ilgili benle ailemiz de birbirini tanıyor ya o yüzden bekler diyee :17: zaten bu zamana kadar o yüzden hiç aramadım hemen ilk günden arayıp öyle yüz göz sanmasınlar diye de işte kararsız kaldımm :44::51:

Bence ara.Ben sevgilimin annesini ozel gunlerde bi kac defa aradim aramadigim donemlerde de sevgilimle ilettim.Anneler gununu obur ozel gun kabul edilen gunler gibi kapitalizm urunu olarak yaftalasak da sonuc olarak herkes onemsiyor bu gunu.
Ben de senin gibi uzun suredir tanisiyordum zaten.Arayinca aramizda bi samimiyet oldu zaten severdik birbirimizi ama simdi daha ayri.
Sana somut ornek sevgilimin bizden bir yas buyuk abisi var fakat onun sevgilisini benimsemiyo anneleri.erken falan pek alakasi yok nasil baslarsa oyle gider bana gore.
E kisa nisan dusunuyoruz demissin ustelik sen de istiyorsun aramayi aramanda bi sakinca gormuyorum.
Sunu da soyleyeyim ben oyle herkesle samimi olan biri degilim hic hoslanmam laubalilikten ama her gordugum annenin anneler gununu kutluyorsam onun ayricaligi olmali.Tanimiyor olsan durum degisir ama tanidigin icin ara diyorum canli ornek olarak.:34:

evett canım bende senin gibi fazla laubalilik samimiyet sevmem sevgilimde bunu bilir o yüzden şimdi aramak istediğim için çok sevinir bizimde şu anda :nazar: aramız çok iyi sever beni:nazar: aramamı da bekler o yüzden :17:
Dediğin gibi çok böyle arada arayıp konuşmak sürekli olmadığı için mutlu eder yanii , sonuçta sevdiceğim gemiye gidince :43: bende onların aramasını beklerim bekleyeceğim şimdiden zemin olur diye düşünüyorum :77:

Son düzenleyen: Moderatör:
Tanıyor olmanız sizin anneniz olacağı anlamına gelmez ki, zaman neyi gösterir bilinmez bilmiyorum ama ben prosedürleri seven hafifte eski kafalı birisiyim :)) Anladığımda siz zaten aramak istiyorsunuz ve birileri de bunu size söylesin istiyorsunuz. Madem tanışmışlığınız var neden normal zamanlarda aramıyorsunuz? Neden çekindiniz de aramak için anneler gününü seçtiniz..

tabiki öyle ama şu anda dualarımız , isteklerimiz bu yönde sonuçta hayırlsıyla :nazar::nazar:

aramak istiyorum da işte acaba sonra sürekli aramamı bekler mi , nasıl konuşacağım :17: falan diye kararsız kaldım o yüzden fikir almak istiyorum
,
Hala çekiniyorum zaten ama anneler günü sebebiyle hem kutlamak hem halini hatrını sorup konuşmak için sonuçta , hiç telefonda konuşmadığımız için haliyle nasıl konuşacağım ne diyeceğim diye çekiniyorum :8::30:

fazla muhabbet,tez ayrılık getirir derler:31:

bence de arama :20:

hani nişanlı olsanız falan tamam da şu aşamada gereksiz bir yaklaşım olur

bir adım geriden gitmek çok şey kazandırır bazen :34:

fazla muhabbet,tez ayrılık getirir derler:31:

bence de arama :20:

hani nişanlı olsanız falan tamam da şu aşamada gereksiz bir yaklaşım olur

bir adım geriden gitmek çok şey kazandırır bazen :34:

öyle mi dersin ne bileyim bu seferde o kadar görüştük ettik numaram da var bir arayıp kutlamıyor diye düşünmesin ne zaman sevgilimle telefonda konuşşalar sorar beni :44::nazar::31:

:1: bir an kendimi düsündüm :1:

Nisanlanana kadar aramadim bende :-)

Hep icimden aramak geliyordu ama cekiniyordum arasamda konuscak birsey bulamayip sacmaliyordum sonrada günlerce sacmaladigimi Vs.
Düsünüp nisanlimin kafasini sisiridim :1: Bir sene ciktik nisanlimla ikinci sene nisanlandik o zaman aramaya basladim...

ne kadar agir basli olursan o kadar sevilirsin :34:

Son düzenleme:
mesaj atsam demişsin oldu olacak faceden dürt:):) bence ara özel günlerde hatrlanmak ister herkes.bunun resmiyetle yüz vermekle vs. ilgisi yok. gayet de güzel konuşurun hiç bunaltma kendini

Merhabalarr bir şey sormak istiyorum da :28:

Yaklaşık 2 yıldır görüştüğüm sevdiğimle ilişkimiz başlamadan önce de annesini tanıyordum zaten evlerine de bir kaç kez gittim , karşılıklı konumuşluğumuz muhabbetimiz vaar . ama bugüne kadar tabi hiç aramadım , sevgilime de ilk senin araman lazım senden bekliyor der hep :17:

Şimdi anneler günü geliyor malum , geçen sene ki anneler gününde sevgilime söylemiştim anneler gününü kutluyorum diye o iletmişti annesine . bu sene acaba diyorum ben mi arayıp kutlasam , bu sene artık bekler mi yani :10:

arayınca da utancımdan konuşamam eminimm zaten o yüzden arayamıyorumm :1:mesaj atsam o da abes mi olur , ayy bilemiyorum , Sizce ne yapayım yine sevgilim mi annesine iletsin yoksa ben mi arayayım ama arayıpta ne diyeceğimm ??: :114:
bence de aramayın herhangi bir resmiyet olmadan
ben de nişanlımın annesini tanıyordum sevgili olduğumuz dönemlerde ama aramıyordum
şimdide nişanlı olduğum halde öyle sık sık aramamaya çalışıyorum
arayıp alıştırıp sonra aramayınca senden kötüsü olmaz en iyisi mesafeli ol tatlı ol

:1: bir an kendimi düsündüm :1:

Nisanlanana kadar aramadim bende :-)

Hep icimden aramak geliyordu ama cekiniyordum arasamda konuscak birsey bulamayip sacmaliyordum sonrada günlerce sacmaladigimi Vs.
Düsünüp nisanlimin kafasini sisiridim :1: Bir sene ciktik nisanlimla ikinci sene nisanlandik o zaman aramaya basladim...

ne kadar agir basli olursan o kadar sevilirsin :34:

:1: bende öyleyim işte çekindiğim için arayamıyorum :17: yani evet orası da doğru tabii ama ne bileyim bizimde nasipse :nazar:nişan olsun da o zaman mı ararım bilemiyorum kii :31:

mesaj atsam demişsin oldu olacak faceden dürt:):) bence ara özel günlerde hatrlanmak ister herkes.bunun resmiyetle yüz vermekle vs. ilgisi yok. gayet de güzel konuşurun hiç bunaltma kendini

:1: face olsaydı olabilirdi aslında :56: :1: evet bir yandan hem öyle diyorum sadece hatırladndığını bilsin o kadar soruyor beni diyorum bir yandan da bu seferde sürekli bekler sonra aramyınca yanlış anlar diye düşünüyorum :26::36:

bence de aramayın herhangi bir resmiyet olmadan
ben de nişanlımın annesini tanıyordum sevgili olduğumuz dönemlerde ama aramıyordum
şimdide nişanlı olduğum halde öyle sık sık aramamaya çalışıyorum
arayıp alıştırıp sonra aramayınca senden kötüsü olmaz en iyisi mesafeli ol tatlı ol

yaa evett öyle tabii ama bilemedim kii sevgilime söylesem ara tabi der ama sonra da söyleyip aramazsam bozulur yanii :6:

Ne yapsam bilemedim bir yanım ara ne olacak sanki diyor diğer yanımda sizin gibi arama diyenlerin söylediklerini düşünüyorr :26:

tabiki öyle ama şu anda dualarımız , isteklerimiz bu yönde sonuçta hayırlsıyla :nazar::nazar:

aramak istiyorum da işte acaba sonra sürekli aramamı bekler mi , nasıl konuşacağım :17: falan diye kararsız kaldım o yüzden fikir almak istiyorum
,
Hala çekiniyorum zaten ama anneler günü sebebiyle hem kutlamak hem halini hatrını sorup konuşmak için sonuçta , hiç telefonda konuşmadığımız için haliyle nasıl konuşacağım ne diyeceğim diye çekiniyorum :8::30:

Iyi olabilir, ama kv'de piskolejisine büründüklerinde hepsi olmazsada, cadı oluyorlar:)
Senin annenden başka biri sana iyi olmaz.
Yüz verince vallah bak kendilerini bir şey saniyorlar,
Benim ilişkim tam 9 seneydi, 8 sene kadar aramadım, o arar ve seni allah karşımıza çıkardı derdi,
Ben ne diyeceğimi şaşırırdım, ama eşimdehiç istemezdi görüşmemizi, bende melek gibi kadın sanardim.
Ne zaman çiçekler aldım, hediye aldım, beni kendisi ile kiyaslamaya başladı,
Ben oldum anne, o oldu tecrübesiz gelin:ssz:

Hiç alıştırma derim.
Iyi bir insansa, ilerde kat kat karşılığını ver, hata kendi annenden daha çok ilgi verirsin

Bak benim kvdemide herkes galiba iyi sanar, konuşmayı çok iyi becerir, yağ atar, acındırır, inandirir;)
Senin komşuların dahi o baktıkları pencereden onun için düşündüklerindr yanıla bilir.

Iyi bir insansa, zaten iyiliği tekrar kazanır.
Ama bu kadar emin olma, bizde yaşadık;)

Çok istiyorsan, abartısız bir çiçek ile kutla, ama mesafeni koru canım. .

Ila arayacağım diyorsanda ;
Merhaba efendim ile başlar, ben x'n kiz arkadaşı eylül.
Umarim beni tanıdınız, Nasılsıniz vs derken anneler gününüzü kutlamak için aramıştım
Nice günler görün evlatlarinizla der, diyecek başka bir şey yoksa karşı tarafın,
Telefonu kapatırsiniz.

Kıza bir görüşme inan yeter,
Ne kadar uzun olursa, okadar pot kırma yada ağzından bir şey kacirmaktir.

Iyi olabilir, ama kv'de piskolejisine büründüklerinde hepsi olmazsada, cadı oluyorlar:)
Senin annenden başka biri sana iyi olmaz.
Yüz verince vallah bak kendilerini bir şey saniyorlar,
Benim ilişkim tam 9 seneydi, 8 sene kadar aramadım, o arar ve seni allah karşımıza çıkardı derdi,
Ben ne diyeceğimi şaşırırdım, ama eşimdehiç istemezdi görüşmemizi, bende melek gibi kadın sanardim.
Ne zaman çiçekler aldım, hediye aldım, beni kendisi ile kiyaslamaya başladı,
Ben oldum anne, o oldu tecrübesiz gelin:ssz:

Hiç alıştırma derim.
Iyi bir insansa, ilerde kat kat karşılığını ver, hata kendi annenden daha çok ilgi verirsin

Bak benim kvdemide herkes galiba iyi sanar, konuşmayı çok iyi becerir, yağ atar, acındırır, inandirir;)
Senin komşuların dahi o baktıkları pencereden onun için düşündüklerindr yanıla bilir.

Iyi bir insansa, zaten iyiliği tekrar kazanır.
Ama bu kadar emin olma, bizde yaşadık;)

Çok istiyorsan, abartısız bir çiçek ile kutla, ama mesafeni koru canım. .

Ila arayacağım diyorsanda ;
Merhaba efendim ile başlar, ben x'n kiz arkadaşı eylül.
Umarim beni tanıdınız, Nasılsıniz vs derken anneler gününüzü kutlamak için aramıştım
Nice günler görün evlatlarinizla der, diyecek başka bir şey yoksa karşı tarafın,
Telefonu kapatırsiniz.

Kıza bir görüşme inan yeter,
Ne kadar uzun olursa, okadar pot kırma yada ağzından bir şey kacirmaktir.

:17: hımm evett doğru söylüyorsun zaten bu zamana kadar çekinipte aramadığımı biliyor zaten yüzyüze gelince güzelce konuşuyoruz şimdilik :nazar: o yüzden aramasam da pek bir şey farketmez zaten ama dediğim gibi sadece bir heves aramak istedim

zaten sevgilim gemiye gidince belli olacak aslında bakalım o zaman da şimdiki iyi sıcak tavrı devam ederse dediğin gibi bende o zaman arar sorar karşılığını veririm, zaten konuşamam gibi o söylediklerini bile söyleyemem heralde :1:hiç tanımadığım biri olsaydı zaten asla arayayım diye düşünmezdim de işte tanıyorum diye :26:

her insan tabiki hatırlanmak ister bende kardeşi ablası beni arasın diye istiyorum mesela ama zamanı var tabii hayırlısıyla nişanımız olsun da :nazar::nazar: o zaman yeterince araşırız herhalde :21::42:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben senin yernde olsam aramam. Insanin biraz kendini agirdan satmasinda fayda var. Daha ortada bir sey yokken kendi kendine gelin guvey olmus gibi bir durum olur. Ama sen arayacak gibisin o yuzden ne desek bos :34:

Ben senin yernde olsam aramam. Insanin biraz kendini agirdan satmasinda fayda var. Daha ortada bir sey yokken kendi kendine gelin guvey olmus gibi bir durum olur. Ama sen arayacak gibisin o yuzden ne desek bos :34:

kendi kendime gelin güvey mi :26::14: ben arayacak gibiydim de biraz vazgeçtim ne bileyim kararsız kaldım sanki ararsam ayıp olu gibi bir şey oldu :30:

Ne münasebet. Seni lütfedip ailesiyle tanıştır mı ondan haber ver. Ha yok tanıştırmadıysa düşünmen bile hata!

Ne münasebet. Seni lütfedip ailesiyle tanıştır mı ondan haber ver. Ha yok tanıştırmadıysa düşünmen bile hata!

tanıştırdı tabii ilişkimiz başlamadan önce tanıyordum sonra da evlerine bir kaç kez gittim :4:

Back
X