• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler gününü kutlamaa

:1: bende öyleyim işte çekindiğim için arayamıyorum :17: yani evet orası da doğru tabii ama ne bileyim bizimde nasipse :nazar:nişan olsun da o zaman mı ararım bilemiyorum kii :31:

Sanki sen bensin tüm cvplarini okuyunca bunu düsündüm :1:

Kisaca özetliyelim :-)

Sen erkek arkadasinin evine gitmissin kadini taniyorsun o da seni taniyor sana hediye bile vermis kisin nisanlanmayida dusunuyorsunuz yani aramaman icin hic Bir neden yok :34:

Hem bir arkadasimizin dedigi gibi teyzeni Vs.de arayip kutluyorsun yani diyecegim Ara :1:

aranızda bi resmiyet yokken sevgilinin annesinin anneler gününü arayıpta kutlaman ne mana?

Yarın öbür gün arada resmiyet olursa bu protokollere bol bol giriceksin zaten,bence gereksiz.

Hiç aklıma gelmemişti benim de 2 yıla varan bir ilişkim var ama ben mi çok odunum acaba :27:
Ben de diyim de yerime kutlasın bari :1:
Nişan olacaksa kutlayabilirsin bence de sevgiline sorsan o daha iyi bilmez mi annesini?

:1::1: geçen sene bende öyle yapmıştım da bu sene artık kendim arayıp kutlayayım dedim , annesi zaten aramamı beklermiş canım çok da sevinirmiş :16:

tabii ki ara, ben arayacağım. benim ilişkim daha fazla gerçi normalde de sık sık konuşuruz... ziyarete gitme imkanım olmadığı için sadece aramakla yetinicem yoksa ufak bir hediye de almayı düşünüyordum

hımm ilk aradığında nasıl konuştun canım ne dedin :17::17: hiç yüzyüze gşemediniz sanırım :26:

Bazı arkadaşlar ''senin annen değil, kutlamana gerek yok'' tarzında yorumlar yazmışlar.
Saygı duyuyorum ama benim yorumum daha farklı olacak.
O senin annen olmayabilir, ama sonuçta bir anne.
Sevdiğinin annesi...

Ben de teyzemi ararım, anneler gününü kutlarım.
Ne yani, o da benim annem değil ama saygıdan dolayı aramayı severim.
Bence sen de aramalısın.
Art niyetli düşünmemek gerek, kadının sana karşı kötü tavırları yoksa arayıp, kutlamakta fayda var diye düşünüyorum :)

Eevet canımm aksine çok iyi tavırları var bende aramayı bu yüzden istiyorum hatırladığımı bilsin en azından :17:
Hem belki ilerideki ilişkimiz açısından daha iyi olurr :nazar:

Sanki sen bensin tüm cvplarini okuyunca bunu düsündüm :1:

Kisaca özetliyelim :-)

Sen erkek arkadasinin evine gitmissin kadini taniyorsun o da seni taniyor sana hediye bile vermis kisin nisanlanmayida dusunuyorsunuz yani aramaman icin hic Bir neden yok :34:

Hem bir arkadasimizin dedigi gibi teyzeni Vs.de arayip kutluyorsun yani diyecegim Ara :1:

:1: :56: evet canımm şimdi daha bir arama isteği geldi :17::17: zaten arasam çok güzel şekilde konuşacağını memnun olacağını biliyorum o zaman bugun tl yüklemeliyimm :9:

aranızda bi resmiyet yokken sevgilinin annesinin anneler gününü arayıpta kutlaman ne mana?

Yarın öbür gün arada resmiyet olursa bu protokollere bol bol giriceksin zaten,bence gereksiz.

ama annesiyle aramız iyi :nazar: bekler aramamı diye yani aramak istiyorum ne biileyimm :17:

canim anneler gunu bitmiyorki resmiyete dokunce istemesende kutlayacan baska caren yok yani simdiden resmiyeti kaldirma aradan senli benli olmasin cabuk biter iliskiniz sizli bizli ol burdaki ablalarinin dertlerini hicmi okumuyorsun hep kv de kp zedeleriz azicik daha sabret ben flort donemindeyken esim msn yada benim cepden ara dedi ev tel Verdi son ihtimal olarak ama sakin arama dedi cok zorda kalirsan ara dedi gercekden aramadim uzun sure sonra birgun esim msj atmis askim cok hastayim keske yanimda olsan yazmis bende cep ulasamayinca evden arayim dedim amanin nerden aradim kv arzu necla ayla artik akliniza gelebilecek ne kadar isim varsa saydi bende esim evden arama deyince bu saydigi isimler manitalari sandim agla agla sistim sabaha kadar belki 30 tane msj attim benimkine ertesi gun msj lari okuyan esim hemencicik geldi okula askim dun annemin dogum gunuydu kimse aramayinca kadincagiz tel calar calmaz panik yapmis acaba kim hatirladi diye allahim halen guleriz kv aklimiza gelince seninkide o hesap olmasin:33:

Son düzenleme:
anneler gununde ararsan bırtakım ozel gunlerde hep araman gerekecek. Bekleyecek çunku . Bır muddet sonra araman yetmeyecek gelmenı ısteyecek. Ben arada resmıyet olmadan bu samımılığe gerek olmadığını düşünüyorum. çekindiğini soyle ....eğer yuzuk takmanıza daha çok varsa hiç girme boyle aile ortamlarına. Inan hıç gerek yok

kesinlikle katılıyorum..............

Bence forumda sevgili olanların değilde, ewli olanların görüşünü daha çok dikkate alırsanız sizin için daha iyi olur..

Çünkü gelecekteki olasılıkları daha iyi anlayabilirsiniz..

Bu arada annem bekler ama sevdiceğim çekinir aramaya diyorsunuz..

Sizde çekiniyorsunuz ama arıyorsunuz..

Ben olsam sevgilim annemi aramıyorsa,ben onun annesini hiç aramazdım kusura bakmasın..

Back
X