• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler günününde kvyi aramak?

Eşin için ara
Samimi konusma
Kısa kes

Bizde de benzer durum var
Eşim anneme hediye alır iyi davranır sever ailemi
Ben de sadece özel günlerde eşim için ararım
( eşim ara sor demez)
ağlıyo mu aradığın zaman dream :D
a da b de ağlıyo ya senin kv :D
 
Üstünkörü anlattığım için ara denmiş biraz ayrıntıya ineyim bebegım 3 günlükken anne pozitif düşünelim dediğim için hanım ol dedi bana parmağını sallayarak. Ertesi gün sadece eşim üzgün diye haksızlıgı aşikarken gidip özür diledim. Aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor sonra ne mi oldu hakaretleri günden güne arttı en son bebegımı emzirirken saçım öne düştü diye saçıma vurdu. Burası benım oğlumun evi gelicem dedi tabiki basımızın üstünde yeriniz var dedim dilinde pabuç kadar dedi.
Hala arıyım mı?
saçmalama ne arıycan bir yerini kaldırcan
 
ağlıyo mu aradığın zaman dream :KK70:
a da b de ağlıyo ya senin kv :KK70:
geçen sene eşime ağlamıştı
bu sene de ağlar kesin :)
gecen sene berberin eni çok özlemş gel de bir adama görün demişti:D
Bursadan istanbula eşim berberine gidecek tek derdimiz o ya, hay allah
zaten şu anneler gununden nefret eder oldum
 
İlk konunuzu okudum ve yerinizde olsam hayatta aramam, değil aramak yolda görsem kafamı çeviririm.
Hoş, yerinizde olsaydım loğusalıkta da o kadar alttan almazdım, o durumda o psikolojik şiddete ses çıkarmayan kocayı da aynı gün annesiyle kapının önüne yallah ederdim ya orası ayrı.

Kıymet vermeyin Allah aşkına şöyle tiplere gözünüzü seveyim, anneler gününü kutlasanız ne kutlamasanız ne, kutlasanız "Ay gelinim beni aradı, zeytin dalı uzattı ah olgun kızım benim" mi diyecek? "Aradı hiç sevinmedi sesimi duyduğuna, ah ben ne cefalar çektim çocum seni büyüttüm bu bana reva mı, buz gibi konuştu, saygısız" diyecek.

Evlisiniz sizde eş hatrına neler yapıyoruz değil mi
Normalde olsa selam vermiceğim bi insan birde çevresine kendisini öyle sevdirir ki arayana “Allah razı olsun ablam” der hep böyle konuşur. Ağzından dilinden allah düşmez ne iyi kadın dersiniz . Çok yıprandım aylarca kendime gelemedim evliliğimizi bile yıprattı eşimle yüksek sesle kavgamız olmamıstı 8 senedir etmedıgımız kavgayı ettik bütün sinirimi ondan çıkardım. Pişmanmıyım asla kan bağına inanıyorum. Özellikle erkekler ailelerinin yaptıklarını görmüyorlar. Kadın gittikten sonra hiçbirsey olmamış gibi davransaydım suan aramama gibi bir seçenegım dahi olmucaktı. Bilmıyorum gangsta keşke böyle olmasaydı. Çok üzgünüm
 
Ben net bir şekilde aramam. Eşinizin hatrı için arayın diyenler olmuş da bu kadın lohusayken, o kadar acı çekerken, ezilirken, yerden yere vurulurken eşi anasının karşısına geçip de karısını koruyabilmiş olsaydı bu kadar uzamazdı mevzu. Onun hatrı da geçerliliğini yitiriyor bence. Kadın onun için zaten katlanmış yeterince. Aramayın ya aramayın, değmez, üç günlük dünya. Hak edene hak ettiği gibi davranılır. Demek ki anneniz eşinize annelik yapmış ki içinden gelmiş. Siz 16 temmuzda arayın, dünya yılanlar gününü kutlayın.
Yemin ederim tam yılan ya :) yeni evli değilim 2,5 yıldan sonra yaptı bana bunları. Çocuğum olunca kadın çıldırdı ki en çok o işitiyordu torunu olsun. Ufak tefek laf sokmaları, saçmalamaları vardı görmezden duymazdan geldıgım ama bukadarını yapabilcegını hiç tahmın etmemıstım
 
Bence eşiniz için kutlayın. Eşiniz sizin annenize değer veriyor, sizde senede bir gün 1 dakikalığına arayıverin
 
Günde 3 kere mi konuşuyorlar. Ne buluyorlar acaba?
Anlatayım
Sabah arar günaydın faslı hayır duasını alır temiz kalpli annesinin :)
Öğleye doğru genelde kadın arar illaki gün içinde birşeyler olur onları anlatır
Bu olaylar olmadan önce evde arıyordu akşamları şimdi iş çıkışı arar napıyorsun der bi hatır sorar kapatır
Yemin ederim eşimi görünce evlatlıgımı sorgular oldum ben hayatımda bu kadar saygılı, tahammüllü birini görmedim. Annesi sürekli baskı altına almaya çalışır eşimi dayını ara, teyzenide ara diye eşim hiç karsılık vermez ama aramazda. Ben olsam seni arıyorum ya daha ne derdim. Sürekli ajitasyon yapar sizi şöyle büyüttüm sana şunu yaptım sürekli anlatır. Sadece eskileri konuşur ve kendini över .Allahım tiksiniyorum resmen
 
Ayrıntılar ilk konumda var kısaca özet geçiyorum
Kv dogumumu, lohusalıgımı burnumdan getirdi. Yemediğim laf, trip, hakaret kalmadı
Bir insana nekadar tahammül gösterilebilirse okadar tahammül gösterdim çok pişmanlık yaşadım bukadarına neden izin verdim- verdik diye aylarca kendimi ve eşimi yedim. Yapmadığım, söylemediğim şeylerle eşimi doldurmaya çalıştı
Hiç sensin demedim birdefa saygısızlık etmedim sonrasında defoldu gitti
Doğumumun üstünden aylar geçti hiç konuşmadık.
Anneler günü yaklaşıyor annem bendeydi eşim anneme 3 hediye almış( hersene alır)
Arkadaşımla konuşurken anneler gününde araman gerek aramaman ağır olur dedi. Hiç içimden gelmıyor ne dicem ? Lohusalığımda yaptığı üstün annelik için teşekkür mü edicem?
Sizlerin fikirleri nedir ?

Icinden gelmiyosa arama bosver. Esin annene deger verdigi icin aliyosa biseyler illa karsiligi olmamali. Bende aramiyorum aramamda. Sevmiyorm boyle gunleri.
 
canım yaşadıklarının çok benzerini yaşadım.hamilelik değil ama logusalığımı mahvetti.onun geldiği gecenin sabahı doğum yaptım o dakika başladı.8 gün canımı yedi.allahtan 4 gün hastanede kaldım ama geldi gitti söylendi, hemşireler odadan resmen kovdu çıkın dışarı diye.ve bunları hep annemin yanında yaptı.eve geldik 2 gün sonrası annemi kendi evine göndertti.ve annem kapıdan çıktığı gibi bana sataşmaya başladı tek yakalayınca.akşamına eşime beni şikayet etti ve eşimin asla inanmayacağı bir konuda bana iftira attı sonrasında sen kimsin ben seni hala istemiyorum burası benim oğlumun evi ben annesiyim diyerek beni evden kovdu.bebeğimi alıp komşuya geçtim.eşimde bu evden karım ve kızım gidemez deyip internetten biletini almış ve onu hemen otobuslere götürmüş.beni aradı söyledi annesini bırakıp bizi almaya geldi.2.5 yıl oldu ne ben ne eşim konuşmuyoruz.
Benimde annem Doğum yaptıgım gün bu kadınla birbirimize gidicez huzurunuz kaçmasın diyerek gitti. Annem gittikten sonra basladı işler çıgrından çıktı. Çocuk olunca gerçek karakterleri ortaya çıkıyor sanırım ben eşimin görüşmemesini istemem onu çok mutsuz eder evliliğimize yansır. Kadın artık benden uzak dursun beklentiye girmesin yeter. Ama hiç sanmıyorum daha çok şey yasıcam gibime geliyor
 
yaşadıklarımdan öğrendiğim şudur... herzaman içimizden gelerek yapmayız yaptıklarımızı bazen sevdığımız insanların hatrına yaparız bence eşiniz için arayın anneler gününüz kutlu olsun nice senelere diyiverin gitsin neyiniz eksilir o yaptığı hata ıle kalır ve emin olun ki yaşattıklarını yaşayacak mutlaka çünkü Allah yarına bırakır yanına bırakmaz...
 
Aramayın tabii ki. Ne anneniz ne de size iyiliği dokunmuş birisi. Cehenneme giden yol iyiniyet taşlarıyla döşeliymiş. Bunlara yüz versen astarını isterler. 3 gün sonra anneler gününde bile aradım ben ona rağmen... derken buluverirsiniz kendinizi. Mesafede fayda var böyleleriyle. Oğlu arasın.
 
Aramazdim ki aramayacagim. Hatta esim de aramayacak. Merhamet etmeyene merhamet edilmez. anne diye her turlu terbiyesizligi yapabilme lüksüne sahip hisseden modellerden kendisi.. Yazdiklariniza gore sizinki de ayni model, bosverin gitsin.:işsiz:
 
Anneler günü, sevgililer günü, kandil vb. günlerin sonradan uydurulduğunu, o günlerde habire birilerini aramak zorunda kalmaktan sıkıldığınızı çevrenize ve ailenize benimsetirseniz hayat boyu rahat edersiniz. Yıllardır kafam rahat gerçekten. Eskiden çok stres olurdum, hele ki kandillerde aile bireylerinden birini mutlaka unutur ve küstürürdüm. Ne zordu ya!
(Ha bu arada bu tür günlere gerçekten inanmıyorum.)
Kandil ile diğer günleri bir tutamazsiniz
 
Üstünkörü anlattığım için ara denmiş biraz ayrıntıya ineyim bebegım 3 günlükken anne pozitif düşünelim dediğim için hanım ol dedi bana parmağını sallayarak. Ertesi gün sadece eşim üzgün diye haksızlıgı aşikarken gidip özür diledim. Aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor sonra ne mi oldu hakaretleri günden güne arttı en son bebegımı emzirirken saçım öne düştü diye saçıma vurdu. Burası benım oğlumun evi gelicem dedi tabiki basımızın üstünde yeriniz var dedim dilinde pabuç kadar dedi.
Hala arıyım mı?
Üstünkörü anlattığım için ara denmiş biraz ayrıntıya ineyim bebegım 3 günlükken anne pozitif düşünelim dediğim için hanım ol dedi bana parmağını sallayarak. Ertesi gün sadece eşim üzgün diye haksızlıgı aşikarken gidip özür diledim. Aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor sonra ne mi oldu hakaretleri günden güne arttı en son bebegımı emzirirken saçım öne düştü diye saçıma vurdu. Burası benım oğlumun evi gelicem dedi tabiki basımızın üstünde yeriniz var dedim dilinde pabuç kadar dedi.
Hala arıyım mı?
Bende aramayacağım, sakın sizde aramayın.
 
Benim kv de ilk doğumumda türlü densizlikleriyle beni çıldırtmıştı...ikinci doğumumda haber bile vermedim gelemedi doğuma..bu anneler gününde de aramayı gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum..bana annelik mi yaptı ki arayıp kutlayım.
 
Back
X