Anneler hep iyi midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Miniminis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
386
218
53
36
Boyle bır baslık yazdım cunku ben artık kotu dusunmek ten vicdan azabı duyuyorum. Iyı dusuneyım diyorum olmuyor. Neresinden baslanır bilmiyorım 30 yasındayım hayatımın sınavı annemdir diyebilirim. Evliyim bir kızım var kızımı daha karnındayken sevmeyecegını soylemıstı esim ı sevmedıgı ıcın. Dogdu kızım bagımlı oldu gercek mı gostermelık mi anlamıs degilim bu sefer de onsuz yapamıyor bakıcısı var kızımın onu kıskanıyor cpcuga uzaklassın diye aklına giriyor babannenı sevme diyor sonra saka yaptım diyor bunlar esimin yanında oluyor bide.. Esim ses cıkarmıyor ama ben olsam olay cıkarır dım. Boyle seyler e bu kadar takmamım sebebı aslında yılların bırıkımı. Dugunum cenaze gıvı gectı sebep neydi 1 ceyrel bile takmadığı kızının altınlarını alamaması ydı. Cunku o beni okutmus benim ona borcum varmıs maaslı kız vermıs. Annemin babamın maddi durumu cok ıyı ama bana zerre katkıları yok istemedim istemem de. Ama hep benden beklenti ıcınde. Esim in ailesini ziyarete gitsek kuser aglar huzur vermez. Onları arar laf sokar. Herkes alttan alıyor mecburen. Aglayarak cozer her isini. Bizde kalıp kızıma bakmak istiyor ama soylemıyor ben soyleyım mecbur olayım ıstıyor cunku para vermemi bekliyor o kadar cok mesele var ki bu kadar yazabildim..

Yıldırma politikası. Çoğu anne bilerek yapıyor bunu eşiyle iyi olsun boşanmasın açık kapısı yok şansın gibi sebeplerle. Doğru mu tabiki değil ama yapıyorlar işte. Sabır diliyorum size ❤️

Yıldırma politikası. Çoğu anne bilerek yapıyor bunu eşiyle iyi olsun boşanmasın açık kapısı yok şansın gibi sebeplerle. Doğru mu tabiki değil ama yapıyorlar işte. Sabır diliyorum size ❤
Esımle iyi olmayım bosanıp kazancımı birlikte yiyelim diye dusundugunu dusunuyorum

Anneniz belli ki sorunlu bir insan. Bence böyle insanların baştan anne olması hata.. Ama yapacak birşey yok. Annemizi babamizi seçmiyoruz. Size tek tavsiyem altdan almayin. Herseyin bir sınırı vardır, bu annelerimiz için de geçerli. Size veya ailenize zarar verecek davranışlarda bulunsa tepkinizi koyun. Siz altdan aldıkça o böyle devam eder. Cocugunuzu da bu kadına emanet etmeyin. Cünkü sizi büyüttüğünden bu yana hiç akillanmamis. Hatta çocuğu yalnis yönlendirebilir.aglamak istiyorsa da aglasin. Açılır. Onun yaptığı psikolojik siddetten başka birsey degil. Boyun egmeyin

Boyle bır baslık yazdım cunku ben artık kotu dusunmek ten vicdan azabı duyuyorum. Iyı dusuneyım diyorum olmuyor. Neresinden baslanır bilmiyorım 30 yasındayım hayatımın sınavı annemdir diyebilirim. Evliyim bir kızım var kızımı daha karnındayken sevmeyecegını soylemıstı esim ı sevmedıgı ıcın. Dogdu kızım bagımlı oldu gercek mı gostermelık mi anlamıs degilim bu sefer de onsuz yapamıyor bakıcısı var kızımın onu kıskanıyor cpcuga uzaklassın diye aklına giriyor babannenı sevme diyor sonra saka yaptım diyor bunlar esimin yanında oluyor bide.. Esim ses cıkarmıyor ama ben olsam olay cıkarır dım. Boyle seyler e bu kadar takmamım sebebı aslında yılların bırıkımı. Dugunum cenaze gıvı gectı sebep neydi 1 ceyrel bile takmadığı kızının altınlarını alamaması ydı. Cunku o beni okutmus benim ona borcum varmıs maaslı kız vermıs. Annemin babamın maddi durumu cok ıyı ama bana zerre katkıları yok istemedim istemem de. Ama hep benden beklenti ıcınde. Esim in ailesini ziyarete gitsek kuser aglar huzur vermez. Onları arar laf sokar. Herkes alttan alıyor mecburen. Aglayarak cozer her isini. Bizde kalıp kızıma bakmak istiyor ama soylemıyor ben soyleyım mecbur olayım ıstıyor cunku para vermemi bekliyor o kadar cok mesele var ki bu kadar yazabildim..

Denizin dibi mildir beni söyleten dildir, bir sen söyle bir de ben bakalım dertli kimdir?

Tek söyleyeceğim annenizi alttan almayın ve sakın ama sakın evinize davet edip çocuk baktirmayin .bu arada babanız nerde nasıl davranıyor bu durumlarda
Babam da yanında sındırdı onu napayım kızım hep boyle der onun da burnu dan getirdi yıllarca artık adam alısmıs umursamıyor ne derse tamam sen haklısın diyor elinde oynatıyor adamı

Bence annelerde insan olduğuna göre iyiside kötüsüde vardır.ama işte anne atsan atılmaz satsan satılmaz.idare edin zatem herkes farkındadır sorunlu olduğunun.

Yıldırma politikası. Çoğu anne bilerek yapıyor bunu eşiyle iyi olsun boşanmasın açık kapısı yok şansın gibi sebeplerle. Doğru mu tabiki değil ama yapıyorlar işte. Sabır diliyorum size ❤️
İftar telaşesiyle öylesine okudunuz sanırım. Hiç alakası yok bu annenin tavrıyla sizin bahsinizin

Her anne aynı olmuyor maalesef, çocuğu için canını verende var kendi hevesi için çocuğunu harcayan da. Annenize kapıyı kapatamazsiniz ama mesafe koyabilirsiniz. Onceliginiz aileniz yuvanız, çocuğunuz eşiniz olsun.

Benim anlamadığım, maddi durumu iyiyken neden sürekli sizin paranıza tenezzül ediyor?
Başlığınız cevabı ise, malesef hayır.

Annen normal degil. Tek soyleyebilecegim bu ve sanirim biraz mesafeli olmak senin de ruh sagligini koruman icin en iyisi. O bu saatten sonra duzelmeyecektir. Annen ilgi acligi da cekiyor olabilir. Genelde esinden yeterince sevgi sefkat goremeyen kadinlar cocuklarina sararlar. Boyle de olabilir. Bilmiyorum ama sen duzeltemezsin inu. Hic degilse yuvanin huzuru icin biraz uzak ol. Mumkunse bakici kadindan vazgecme ya da cok mecbur kalirsan krese ver ama annen bakmasin cocuguna. Yoksa hic huzurun olmayacaktir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X