İste ben de anlamıs degilim varyemez biraz benim ailem ama baskası yedırsın diye bekler hepBenim anlamadığım, maddi durumu iyiyken neden sürekli sizin paranıza tenezzül ediyor?
Başlığınız cevabı ise, malesef hayır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İste ben de anlamıs degilim varyemez biraz benim ailem ama baskası yedırsın diye bekler hepBenim anlamadığım, maddi durumu iyiyken neden sürekli sizin paranıza tenezzül ediyor?
Başlığınız cevabı ise, malesef hayır.
Anneniz belli ki sorunlu bir insan. Bence böyle insanların baştan anne olması hata.. Ama yapacak birşey yok. Annemizi babamizi seçmiyoruz. Size tek tavsiyem altdan almayin. Herseyin bir sınırı vardır, bu annelerimiz için de geçerli. Size veya ailenize zarar verecek davranışlarda bulunsa tepkinizi koyun. Siz altdan aldıkça o böyle devam eder. Cocugunuzu da bu kadına emanet etmeyin. Cünkü sizi büyüttüğünden bu yana hiç akillanmamis. Hatta çocuğu yalnis yönlendirebilir.aglamak istiyorsa da aglasin. Açılır. Onun yaptığı psikolojik siddetten başka birsey degil. Boyun egmeyin
Anneler hep iyi değildir. Daha doğmamış torununa sevmeyeceğim diyen anne asla iyi değildir. Bence fazla taviz veriyorsunuz. Siz ona borçluymuşsunuz allah allah ya. Gwtirmeseymiş o zaman dünyaya size harcadığı parayı bankaya yatırıp şimdi faizini yerdi hiç değilse. Hiç vicdan yapmayın.Boyle bır baslık yazdım cunku ben artık kotu dusunmek ten vicdan azabı duyuyorum. Iyı dusuneyım diyorum olmuyor. Neresinden baslanır bilmiyorım 30 yasındayım hayatımın sınavı annemdir diyebilirim. Evliyim bir kızım var kızımı daha karnındayken sevmeyecegını soylemıstı esim ı sevmedıgı ıcın. Dogdu kızım bagımlı oldu gercek mı gostermelık mi anlamıs degilim bu sefer de onsuz yapamıyor bakıcısı var kızımın onu kıskanıyor cpcuga uzaklassın diye aklına giriyor babannenı sevme diyor sonra saka yaptım diyor bunlar esimin yanında oluyor bide.. Esim ses cıkarmıyor ama ben olsam olay cıkarır dım. Boyle seyler e bu kadar takmamım sebebı aslında yılların bırıkımı. Dugunum cenaze gıvı gectı sebep neydi 1 ceyrel bile takmadığı kızının altınlarını alamaması ydı. Cunku o beni okutmus benim ona borcum varmıs maaslı kız vermıs. Annemin babamın maddi durumu cok ıyı ama bana zerre katkıları yok istemedim istemem de. Ama hep benden beklenti ıcınde. Esim in ailesini ziyarete gitsek kuser aglar huzur vermez. Onları arar laf sokar. Herkes alttan alıyor mecburen. Aglayarak cozer her isini. Bizde kalıp kızıma bakmak istiyor ama soylemıyor ben soyleyım mecbur olayım ıstıyor cunku para vermemi bekliyor o kadar cok mesele var ki bu kadar yazabildim..
Valla ne diyeceğimi bilemedim.Boyle bır baslık yazdım cunku ben artık kotu dusunmek ten vicdan azabı duyuyorum. Iyı dusuneyım diyorum olmuyor. Neresinden baslanır bilmiyorım 30 yasındayım hayatımın sınavı annemdir diyebilirim. Evliyim bir kızım var kızımı daha karnındayken sevmeyecegını soylemıstı esim ı sevmedıgı ıcın. Dogdu kızım bagımlı oldu gercek mı gostermelık mi anlamıs degilim bu sefer de onsuz yapamıyor bakıcısı var kızımın onu kıskanıyor cpcuga uzaklassın diye aklına giriyor babannenı sevme diyor sonra saka yaptım diyor bunlar esimin yanında oluyor bide.. Esim ses cıkarmıyor ama ben olsam olay cıkarır dım. Boyle seyler e bu kadar takmamım sebebı aslında yılların bırıkımı. Dugunum cenaze gıvı gectı sebep neydi 1 ceyrel bile takmadığı kızının altınlarını alamaması ydı. Cunku o beni okutmus benim ona borcum varmıs maaslı kız vermıs. Annemin babamın maddi durumu cok ıyı ama bana zerre katkıları yok istemedim istemem de. Ama hep benden beklenti ıcınde. Esim in ailesini ziyarete gitsek kuser aglar huzur vermez. Onları arar laf sokar. Herkes alttan alıyor mecburen. Aglayarak cozer her isini. Bizde kalıp kızıma bakmak istiyor ama soylemıyor ben soyleyım mecbur olayım ıstıyor cunku para vermemi bekliyor o kadar cok mesele var ki bu kadar yazabildim..
Alkişliyorum! "Annedir sonuçta" demediğin için. Psikolojik şiddette daima dur denilmesi lazim, annemiz olsa dahi.
Tabi ki Allah canını sag etsin boyle dusundugum ıcın de vicdan azabı cekıyorum ama ıyı niyetli oldukva malesef annem bile olsa kullanıyor ıyı olmamı istemiyor diye dusunuyorumHerkesin annesi kendine kıymetlidir. Konu sahibi bile annesinin tüm hatalarına rağmen eminim ki ona kıyamaz. Lakin kendini ve ailesini de korumak zorunda. Ve ne Allah katında (ve din bu konuda cok kullanılır) ne kul katında yuvana zarar vermeye çalışana göz yum derler. Kim olsa olsun. Konu sahibi saygısızlık etmedende cizgilerini çizebilir. Onlar ne kadar duygu sömürüsü ve santaj kullansalarda soğuk kanlı olmak lazım bu durumda.
Tabi ki Allah canını sag etsin boyle dusundugum ıcın de vicdan azabı cekıyorum ama ıyı niyetli oldukva malesef annem bile olsa kullanıyor ıyı olmamı istemiyor diye dusunuyorum
Hep iyi degildir.benimki de degildi.annemin psikolojik baski ve siddetiyle buyudum.ustumde kalan ruhsal sorunlari atmak icin doktor doktor geziyorum.bir keresinde anladi ve engel olmak icin elinden geleni yapti.baskici siddet meyilli ve isine gelmeyince yada kendimi savunmaya kalkinca asagilayip hakaret eder.hep kendisi haklidir baska hakli tanimaz.ondan nefretim yyzunden psikolojim bozulduBoyle bır baslık yazdım cunku ben artık kotu dusunmek ten vicdan azabı duyuyorum. Iyı dusuneyım diyorum olmuyor. Neresinden baslanır bilmiyorım 30 yasındayım hayatımın sınavı annemdir diyebilirim. Evliyim bir kızım var kızımı daha karnındayken sevmeyecegını soylemıstı esim ı sevmedıgı ıcın. Dogdu kızım bagımlı oldu gercek mı gostermelık mi anlamıs degilim bu sefer de onsuz yapamıyor bakıcısı var kızımın onu kıskanıyor cpcuga uzaklassın diye aklına giriyor babannenı sevme diyor sonra saka yaptım diyor bunlar esimin yanında oluyor bide.. Esim ses cıkarmıyor ama ben olsam olay cıkarır dım. Boyle seyler e bu kadar takmamım sebebı aslında yılların bırıkımı. Dugunum cenaze gıvı gectı sebep neydi 1 ceyrel bile takmadığı kızının altınlarını alamaması ydı. Cunku o beni okutmus benim ona borcum varmıs maaslı kız vermıs. Annemin babamın maddi durumu cok ıyı ama bana zerre katkıları yok istemedim istemem de. Ama hep benden beklenti ıcınde. Esim in ailesini ziyarete gitsek kuser aglar huzur vermez. Onları arar laf sokar. Herkes alttan alıyor mecburen. Aglayarak cozer her isini. Bizde kalıp kızıma bakmak istiyor ama soylemıyor ben soyleyım mecbur olayım ıstıyor cunku para vermemi bekliyor o kadar cok mesele var ki bu kadar yazabildim..
kendı huzurun mutlulugun ıcın annenle arana mesafe koy benceBoyle bır baslık yazdım cunku ben artık kotu dusunmek ten vicdan azabı duyuyorum. Iyı dusuneyım diyorum olmuyor. Neresinden baslanır bilmiyorım 30 yasındayım hayatımın sınavı annemdir diyebilirim. Evliyim bir kızım var kızımı daha karnındayken sevmeyecegını soylemıstı esim ı sevmedıgı ıcın. Dogdu kızım bagımlı oldu gercek mı gostermelık mi anlamıs degilim bu sefer de onsuz yapamıyor bakıcısı var kızımın onu kıskanıyor cpcuga uzaklassın diye aklına giriyor babannenı sevme diyor sonra saka yaptım diyor bunlar esimin yanında oluyor bide.. Esim ses cıkarmıyor ama ben olsam olay cıkarır dım. Boyle seyler e bu kadar takmamım sebebı aslında yılların bırıkımı. Dugunum cenaze gıvı gectı sebep neydi 1 ceyrel bile takmadığı kızının altınlarını alamaması ydı. Cunku o beni okutmus benim ona borcum varmıs maaslı kız vermıs. Annemin babamın maddi durumu cok ıyı ama bana zerre katkıları yok istemedim istemem de. Ama hep benden beklenti ıcınde. Esim in ailesini ziyarete gitsek kuser aglar huzur vermez. Onları arar laf sokar. Herkes alttan alıyor mecburen. Aglayarak cozer her isini. Bizde kalıp kızıma bakmak istiyor ama soylemıyor ben soyleyım mecbur olayım ıstıyor cunku para vermemi bekliyor o kadar cok mesele var ki bu kadar yazabildim..
Kazancınıza bu kadar muhtaç mı, maaşınıza neden bu kadar kafayı taktıEsımle iyi olmayım bosanıp kazancımı birlikte yiyelim diye dusundugunu dusunuyorum
Maasımı Esımle birlikte yemem onun zoruna gidiyorKazancınıza bu kadar muhtaç mı, maaşınıza neden bu kadar kafayı taktı
Maasımı Esımle birlikte yemem onun zoruna gidiyor
Esımle iyi olmayım bosanıp kazancımı birlikte yiyelim diye dusundugunu dusunuyorum