Hormon bozukluğu,bir uzmandan yardım almalısınız.Gerçekten ne yaparsınız bu durumda
Benim için sevgi, aşk, cinsellik ve tutku gibi durumların cinsiyeti yoktur. Bu görüşe sahip olduğum için istediği her kişiyi cinsiyet ayırt etmeksizin sevip ilgi duyabilir. Yine de hormonsal açıdan bir problemi yoksa siz eve de zincirleseniz sonuç değişmez.Gerçekten ne yaparsınız bu durumda
nasıl bir sezi bu?Gerçekten ne yaparsınız bu durumda
Demem o ki ne düşünmek veya ne yapabilirim diye değil ben olsam hiç vakit kaybetmeden uzamandan yardım talep etmek ile zaman harcardim.Hormon bozukluğu,bir uzmandan yardım almalısınız.
Bencede bi uzmandan yardım almalısın üzücü çünkü durumunDemem o ki ne düşünmek veya ne yapabilirim diye değil ben olsam hiç vakit kaybetmeden uzamandan yardım talep etmek ile zaman harcardim.
Soyle yorumlar almamak icin kkya sormazdim oncelikle. Sorunuza gelirsek hicbir sey yapmazdim. Kendini ifade edebilmesi icin alan acardim ona, ne olursa olsun yargilanmayacagini hissettirmeye calisirdim. Eger gercekten oyle bir durum varsa da asla ve asla soylesin diye zorlamazdim.Hormon bozukluğu,bir uzmandan yardım almalısınız.
Teşekkürler. Ben de böyle davranmaya mecburumGider rahat rahat sorarim. Minnosum escinsel yada biseksuel falan olabilir misin acaba? Problem diye demiyorum ama ileride torunum olmayacaksa haber ver derdim. Escinselsede escinseldir nolacak sanki. Kismeye zarari olmadigi surece herkes istedigi hayati yasasin.
Yani sorarken siz utanip sıkılirsaniz ciddi gorunurseniz kizinizda kendisini kotu hisseder. Kek yaptim yermisin falan der gibi falan sormak lazim.Teşekkürler. Ben de böyle davranmaya mecburum
Neden boyle davranmaya mecbursunuz? Istediginiz kadar rahat olun o size acilmadan soru sormaniz uygun degil. Boyle bir durumda nasil davranilacagi konusunda biraz arastirma mi yapsaniz?Teşekkürler. Ben de böyle davranmaya mecburum
Hormonal bi sorunu olduğunu sanmıyorum.Hormon bozukluğu,bir uzmandan yardım almalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?