Anneler lütfen bakarmisiniz çok acil

Erken gebelik testinde bi kez olmuştu bende negatifken pozisitf gostermisti ama bu kadar koyu ciktiysa sanmiormki negatif olsun. Kac gun geciktin?
Aralik 11de olmam gerekti dun fark ettim 1hafta geçmiş.belirtim uykusuzluk adet gecikme ve meme hassasiyeti var dokununca agriyor.eskiden yapiyordum direk tek çizgi oluyordu hatta deniyorduk.bu sefer denemedik beklemiyordum oldu galiba :)

Aralik 11de olmam gerekti dun fark ettim 1hafta geçmiş.belirtim uykusuzluk adet gecikme ve meme hassasiyeti var dokununca agriyor.eskiden yapiyordum direk tek çizgi oluyordu hatta deniyorduk.bu sefer denemedik beklemiyordum oldu galiba :)
O zaman hamilesin canım sen bence gidebiliosan yarin doktora git hemen :) zaten kafandan cikardin mi oluyo benimde oyle olmuştu

O zaman hamilesin canım sen bence gidebiliosan yarin doktora git hemen :) zaten kafandan cikardin mi oluyo benimde oyle olmuştu
İnsAllah yarin işte Dr olmuycak o yüzden.bir daha test yapicam.pazartesi gidermek dra inşAllah doğrudur.aynen aklimdan çikardim denemedik kendisi oldu :)

İnsAllah yarin işte Dr olmuycak o yüzden.bir daha test yapicam.pazartesi gidermek dra inşAllah doğrudur.aynen aklimdan çikardim denemedik kendisi oldu :)
Ozel hastaneler yarim gun calisio ct gunleri belki bulabilorsin dr ama dedigin gb yarin bi test daha yaparsın koyulasmasini takip edersin :)

Ozel hastaneler yarim gun calisio ct gunleri belki bulabilorsin dr ama dedigin gb yarin bi test daha yaparsın koyulasmasini takip edersin :)
Gide bilme şansim yok yarin eşim çalişiyor onunla gitmek isterim :) yarin da geçsin.yarin da test yapiym pazar da yapib koyulaşmasini takip ederim dediğin gibi inşAllah doğrudur :) olur

Aynı test ve gününde öğrenmiştim ben. Hayırlı olsun. 1 hafta da gecikmiş zaten. Bu arada bende de hemen koskoyu çıkmıştı.

Coook teşekkür ederim şuan içim içime siğmiyor.dun zaten düşünmekten uyuyamadim.şimdi yarina kadar hiç uyuyamama:)) mide bulantim baş dönmem yok.o ne zaman oluyor.?
Benim hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta sonra falan basladi 4 5 ay sürdü cok kotuydu sadece cubuk kraker yiyordum en son o bile yumurta kokuyor gibi gelmişti

Benim hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta sonra falan basladi 4 5 ay sürdü cok kotuydu sadece cubuk kraker yiyordum en son o bile yumurta kokuyor gibi gelmişti
Bebeğinin cinsiyeti ne tatlim? Kaç haftalik olmuştu o zaman seninki?bende şimdi 5+2 haftalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…