- 17 Şubat 2015
- 8.764
- 24.044
- 548
- Konu Sahibi Mavi mavi1
Çocuk gelişimi kitabı edinip okuyun, internet bilgilerine güvenmeyin. Gelişimde bireysel farklılıklar vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yolun başında bu kadar evhamlı olursanız işiniz zor gerçekten...İyi akşamlar kızlar. 1 buçuk aylık bebeğim var ve aylık gelişimine göre göz teması kurması gerekiyor bu ay yani 2. Ay. Ama bebeğim çok kısa süreli ve az göz teması kuruyor. İçim içimi yiyor. Acaba sizin bebekleriniz nasıldı yani normal mi bu ay da böyle olması yoksa doktora götürmeli miyim sizce. Acil cevap yazın ne olur
Allah bebeğinizi bağışlasın diyorum öncelikle:) Bir buçuk aylık bebek emer, uyur, uyumaz, gaz çıkarır, emer, uyur,uyumaz, gaz çıkarır..... Bu böyleeeeee gider... İnanın o bebek büyüdüğünde bu yaptığınız evhamları gülerek hatırlayacaksınız:) her bebek farklıdır.. Bu bir gerçek.. Ve bunu bebeğiniz diğerlerine göre geç ya da erken emeklediğinde, konuştuğunda veya yürüdüğünde anlayacaksınız.. Anneliğinizin keyfini çıkarın.. Daha çok yolumuz var annelr olarak.. İlk başlardan bu kadar evham yaparsak nasıl büyür o çocuk? Şimdi böyle diyorum çünkü oğlum 4yaşında:) sizi çok iyi anlıyorum ama daha sakin olun.. Sevgiler :)Okuyorum da işte elimde olmadan her çocuğun gelişiminin farklı olduğunu bilerek yine de evhamlanıyorum. İlk bebeğim bide belkş onun da verdiği bir tecrübesizlikten kaynaklanan da bir şeydir bilmiyorum..
Allah razı olsun sizden ve tüm cevap yazanlardan... Biliyorum her çocuk farklı ama kendimi alamıyorum bu düşüncelerden. Neyse ki sizler msj yazdığınızda beri daha sakinimAllah bebeğinizi bağışlasın diyorum öncelikle:) Bir buçuk aylık bebek emer, uyur, uyumaz, gaz çıkarır, emer, uyur,uyumaz, gaz çıkarır..... Bu böyleeeeee gider... İnanın o bebek büyüdüğünde bu yaptığınız evhamları gülerek hatırlayacaksınız:) her bebek farklıdır.. Bu bir gerçek.. Ve bunu bebeğiniz diğerlerine göre geç ya da erken emeklediğinde, konuştuğunda veya yürüdüğünde anlayacaksınız.. Anneliğinizin keyfini çıkarın.. Daha çok yolumuz var annelr olarak.. İlk başlardan bu kadar evham yaparsak nasıl büyür o çocuk? Şimdi böyle diyorum çünkü oğlum 4yaşında:) sizi çok iyi anlıyorum ama daha sakin olun.. Sevgiler :)
İnanın hatırlamıyorum gerçekten.. Yani ama daha çok küçük bebeğiniz..o günlerde göz teması kurmadığımızdan eminim..Allah razı olsun sizden ve tüm cevap yazanlardan... Biliyorum her çocuk farklı ama kendimi alamıyorum bu düşüncelerden. Neyse ki sizler msj yazdığınızda beri daha sakinim
Peki bişi sorucam siz kızınıza kaçıncı ayında göz teması kurmuçtunuz hatırlıyor musunuz
Düşünmüyor değilim aslında çünkü çok evhamlı biriyim gerçektenSizin konulariniz hep evham uzerine sanirim psikologa gitmeniz iyi olacak hasta edersiniz kendinizi.
Kesinlikle sizin bu tavirlariniz cocuk buyudukce cocuga normal gelecek ve cocuk ozguvensiz olacak korumaci anne tarafindan buyutuldugu icin.Düşünmüyor değilim aslında çünkü çok evhamlı biriyim gerçekten
Canım beni o günlere götürdün. Benim oğlum 40 ında ne göz teması ne de boynunu tutuyordu.
2 aylık gibi başlamıştı. Sakin ol zaman ver bebeğine. Sen yıne de bol bol konus sev :)
Yavaş yavaş başlar göz temasına.
Benim oğlum ilk sabahları kısa süre gülüyordu gün içinde yıne bakmıyordu
Evde dolaştırırken gözü sürekli perde avize de falandı bir de :)
Canım korkma bende senin gibiydim hep endişeliydim. Büyüdükçe biraz olsun rahatladım. Ama hep bir endişe oluyor tabi. 2 ay 10 günlük civarı tam ve uzun temas kurmaya başlamıştı.Aynı bizde öyleyiz gülümsüyor sevince kısa süre bakıyo sürekli konuşuyorum yine aynı şekilde kısa bir süre bakışıyoruz sonra yine etrafı izliyo böyle olunca da endişelendim. Daha iki hafta var 2 aylık olmamıza da inşaallah o güne kadar tam temas kurarız. Bu arada siz tam olarak kaçıncı ayda başladınız göz temasına
İyi akşamlar kızlar. 1 buçuk aylık bebeğim var ve aylık gelişimine göre göz teması kurması gerekiyor bu ay yani 2. Ay. Ama bebeğim çok kısa süreli ve az göz teması kuruyor. İçim içimi yiyor. Acaba sizin bebekleriniz nasıldı yani normal mi bu ay da böyle olması yoksa doktora götürmeli miyim sizce. Acil cevap yazın ne olur