Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Anneler lütfen bakın...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Biraz daha uzun göz teması bekliyorum ama haklısınız erken daha da işte evham yapıyorum maalesef ;/

İyi akşamlar kızlar. 1 buçuk aylık bebeğim var ve aylık gelişimine göre göz teması kurması gerekiyor bu ay yani 2. Ay. Ama bebeğim çok kısa süreli ve az göz teması kuruyor. İçim içimi yiyor. Acaba sizin bebekleriniz nasıldı yani normal mi bu ay da böyle olması yoksa doktora götürmeli miyim sizce. Acil cevap yazın ne olur
Daha yolun başında bu kadar evhamlı olursanız işiniz zor gerçekten...
Tadına varmaya çalışın anneliginizin
Takilmayin bunlara

Okuyorum da işte elimde olmadan her çocuğun gelişiminin farklı olduğunu bilerek yine de evhamlanıyorum. İlk bebeğim bide belkş onun da verdiği bir tecrübesizlikten kaynaklanan da bir şeydir bilmiyorum..

Okuyorum da işte elimde olmadan her çocuğun gelişiminin farklı olduğunu bilerek yine de evhamlanıyorum. İlk bebeğim bide belkş onun da verdiği bir tecrübesizlikten kaynaklanan da bir şeydir bilmiyorum..
Allah bebeğinizi bağışlasın diyorum öncelikle:) Bir buçuk aylık bebek emer, uyur, uyumaz, gaz çıkarır, emer, uyur,uyumaz, gaz çıkarır..... Bu böyleeeeee gider... İnanın o bebek büyüdüğünde bu yaptığınız evhamları gülerek hatırlayacaksınız:) her bebek farklıdır.. Bu bir gerçek.. Ve bunu bebeğiniz diğerlerine göre geç ya da erken emeklediğinde, konuştuğunda veya yürüdüğünde anlayacaksınız.. Anneliğinizin keyfini çıkarın.. Daha çok yolumuz var annelr olarak.. İlk başlardan bu kadar evham yaparsak nasıl büyür o çocuk? Şimdi böyle diyorum çünkü oğlum 4yaşında:) sizi çok iyi anlıyorum ama daha sakin olun.. Sevgiler :)

Allah bebeğinizi bağışlasın diyorum öncelikle:) Bir buçuk aylık bebek emer, uyur, uyumaz, gaz çıkarır, emer, uyur,uyumaz, gaz çıkarır..... Bu böyleeeeee gider... İnanın o bebek büyüdüğünde bu yaptığınız evhamları gülerek hatırlayacaksınız:) her bebek farklıdır.. Bu bir gerçek.. Ve bunu bebeğiniz diğerlerine göre geç ya da erken emeklediğinde, konuştuğunda veya yürüdüğünde anlayacaksınız.. Anneliğinizin keyfini çıkarın.. Daha çok yolumuz var annelr olarak.. İlk başlardan bu kadar evham yaparsak nasıl büyür o çocuk? Şimdi böyle diyorum çünkü oğlum 4yaşında:) sizi çok iyi anlıyorum ama daha sakin olun.. Sevgiler :)
Allah razı olsun sizden ve tüm cevap yazanlardan... Biliyorum her çocuk farklı ama kendimi alamıyorum bu düşüncelerden. Neyse ki sizler msj yazdığınızda beri daha sakinim
Peki bişi sorucam siz kızınıza kaçıncı ayında göz teması kurmuçtunuz hatırlıyor musunuz

O yazanlara bakmayin her cocuk farkli bende aynı senin gibiydim, göz teması vardi ama cagrinca bakmıyordu .doktora sordum 3 aylikti normal dedi valla 4 aylıktı heralde çağrınca baktığı şimdi 3 yaşında hersey normal

Allah razı olsun sizden ve tüm cevap yazanlardan... Biliyorum her çocuk farklı ama kendimi alamıyorum bu düşüncelerden. Neyse ki sizler msj yazdığınızda beri daha sakinim
Peki bişi sorucam siz kızınıza kaçıncı ayında göz teması kurmuçtunuz hatırlıyor musunuz
İnanın hatırlamıyorum gerçekten.. Yani ama daha çok küçük bebeğiniz..o günlerde göz teması kurmadığımızdan eminim..

Canım beni o günlere götürdün. Benim oğlum 40 ında ne göz teması ne de boynunu tutuyordu.
2 aylık gibi başlamıştı. Sakin ol zaman ver bebeğine. Sen yıne de bol bol konus sev :)
Yavaş yavaş başlar göz temasına.
Benim oğlum ilk sabahları kısa süre gülüyordu gün içinde yıne bakmıyordu :D
Evde dolaştırırken gözü sürekli perde avize de falandı bir de :)

Aynı bizde öyleyiz gülümsüyor sevince kısa süre bakıyo sürekli konuşuyorum yine aynı şekilde kısa bir süre bakışıyoruz sonra yine etrafı izliyo böyle olunca da endişelendim. Daha iki hafta var 2 aylık olmamıza da inşaallah o güne kadar tam temas kurarız. Bu arada siz tam olarak kaçıncı ayda başladınız göz temasına
Canım beni o günlere götürdün. Benim oğlum 40 ında ne göz teması ne de boynunu tutuyordu.
2 aylık gibi başlamıştı. Sakin ol zaman ver bebeğine. Sen yıne de bol bol konus sev :)
Yavaş yavaş başlar göz temasına.
Benim oğlum ilk sabahları kısa süre gülüyordu gün içinde yıne bakmıyordu :KK70:
Evde dolaştırırken gözü sürekli perde avize de falandı bir de :)

Aynı bizde öyleyiz gülümsüyor sevince kısa süre bakıyo sürekli konuşuyorum yine aynı şekilde kısa bir süre bakışıyoruz sonra yine etrafı izliyo böyle olunca da endişelendim. Daha iki hafta var 2 aylık olmamıza da inşaallah o güne kadar tam temas kurarız. Bu arada siz tam olarak kaçıncı ayda başladınız göz temasına
Canım korkma bende senin gibiydim hep endişeliydim. Büyüdükçe biraz olsun rahatladım. Ama hep bir endişe oluyor tabi. 2 ay 10 günlük civarı tam ve uzun temas kurmaya başlamıştı.
Bende acaba görmüyor mu diyordum.
Bebekten bebeğe de değişiyor sanırım bu mesela yeğenim doğduktan bir kaç gün sonra göz temasına başlamış.

Çok teşekkür ederim biraz olsun rahatladım.. Daha vaktimiz var yani inşaallah minişim o vakte kadar kurar temas

Benim oğlum birkac gunlukken gözlerime bakıyordu ama ne bileyim bi bay bay yapmayı, alkislamayi filan yasitlarindan daha geç öğrendi mesela. Internete bakmayin. Her çocuk farklidir. Kimi geç bakar, kimi gec yürür, kimi geç dis çıkarır. Hemen sorun var diye düsunmeyin.

İyi akşamlar kızlar. 1 buçuk aylık bebeğim var ve aylık gelişimine göre göz teması kurması gerekiyor bu ay yani 2. Ay. Ama bebeğim çok kısa süreli ve az göz teması kuruyor. İçim içimi yiyor. Acaba sizin bebekleriniz nasıldı yani normal mi bu ay da böyle olması yoksa doktora götürmeli miyim sizce. Acil cevap yazın ne olur

Daha küçük annesi benim oğlum 3 buçuk aylık olcak son 3 haftadır iyice bakıp konuşunca guluyo odadan girip çıkarken takip ediyo ondan öncesi saniyelerdi doktoru bazı bebeklerin tam takip etmesi 4 6 ay ı bulur dedi sakin ol canim

Back
X