Anneler lütfen çocugunuzu göz önünden ayırmayın.

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.525
11.413
498
Dünden beri hala etkisinden çıkamadım
akşam yürüyüş için çıkmıştık,eşim kızım ben.
Sonra yanımıza çok tatlı giyinimli 1.5 yaşlarinda bir kız bebek geldi.Öylece bakıp gitti.Arkamıza baktım kız oldugu gibi gidiyordu başıboş.
Etrafa baktık kimsesi yok.
Eşim dedi bak kaybolmuş bu diye.
Tam arkamı döndüm hafif koşmaya başladım bebeği alıp polise götüreyim diye.Derken kız arabaların yoğun olduğu karşı caddeye geçti.Kocaman beyaz bir jip hizlica geliyor bebegi görmüyor.Uzaktayim hala bebeğe yetişmem mümkün değil
bende yola atladım jipe dur dur diye bağirdim.Bebek ufak muhtemelen görmüyor ki hizini düsürmüyor diye düsündüm.Sonra frene bastı ve bebeğe sadece sürttü araba.Aldı. bebeği kucagima.Tam o sirada annesi babasi kosarak geliyor uzaktan.Siz nerdesiniz ya dedim,kaç dakikadir buralarda başı boş dolaşıyor.Ve akşam karanliği saat 9 suları.Neye daldınız bu kadar.Bi anne baba neye dalabilirde çocuğu bu kadar uzaklaşana kadar farketmez.
İnşallah birdaha dikkat ederler.
yahu ben parka göturunce bile elimi telefona almiyorum kaşla göz arası kaçirirlar allah korusun diye.Yapmayin anneler.
Allah aşkına yapmayın.Gözümün önünde bir bebeğe araba çarpa korkusuyla karşı karşıya geldim..Yaşanmasın böyle şeyler ne olur..

Son düzenleme:
Sonra yanımıza çok tatlı giyinimli 1.5 yaşlarinda bir kız bebek geldi.Öylece bakıp gitti.Arkamıza baktım kız oldugu gibi gidiyordu başıboş.
Tam arkamı döndüm hafif koşmaya başladım bebeği alıp polise götüreyim diye.Derken kız arabaların yoğun olduğu karşı caddeye geçti.Kocaman beyaz bir jip hizlica geliyor brbegi görmüyor.Uzaktayim hala bebeğe yetişmem mümkün değil
bende yola atladım jipe dur dur diye bağirdim.Bebek ufak muhtemelen görmüyor ki hizini düsürmüyor diye düsündüm.Sonra frene bastı ve bebeğe sadece sürttü araba.Aldı. bebeği kucagima.Tam o sirada annesi babasi kosarak geliyor uzaktan.Siz nerdesiniz ya dedim,kaç dakikadir buralarda başı boş dolaşıyor.Ve akşam karanliği saat 9 suları.Neye daldınız bu kadar.Bi anne baba naeye dalabilirde çocuğu bu kadar uzaklaşana kadar farketmez.
yahu ben parka göturunce bile elimi telefona almiyorum kaşla göz arası kaçirirlar allah korusun diye.Yapmayin anneler.
Allah aşkına yapmayın.Gözümün önünde bir bebeğe araba çarpa korkusuyla karşı karşıya geldim..Yaşanmasın böyle şeyler ne olur..
Hamileymissiniz daha fazla uzulmeyin. Elinizden geleni yapip kurtarmissiniz kizi. Ben de çocuğunun elini birakan anne babalara kiziyorum hep. Ve O kadar cok görüyorum ki bunu. Karsidan karsiya gecerken yapiyorlar inanilmaz bir sey.

Hamileymissiniz daha fazla uzulmeyin. Elinizden geleni yapip kurtarmissiniz kizi. Ben de çocuğunun elini birakan anne babalara kiziyorum hep. Ve O kadar cok görüyorum ki bunu. Karsidan karsiya gecerken yapiyorlar inanilmaz bir sey.
Üzmek değilde şöyle bir etki bıraktı bende,ben olmasaydım yada bir başkası görmese bir bebek belkide anne baba ihmalliği yüzünden ölecekti dün akşam haberlerde izleyecektik.Bir çok bebek bu şekilde kayboluyor kaciriliyor.Dün ilk defa kaçirilan kaybolan bebeklerin sorumlusu olarak anne babaları gördüm.Birde insan şahit olunca başka etkileniyor.Çok teşekküt ederim

Üzmek değilde şöyle bir etki bıraktı bende,ben olmasaydım yada bir başkası görmese bir bebek belkide anne baba ihmalliği yüzünden ölecekti dün akşam haberlerde izleyecektik.Bir çok bebek bu şekilde kayboluyor kaciriliyor.Dün ilk defa kaçirilan kaybolan bebeklerin sorumlusu olarak anne babaları gördüm.Birde insan şahit olunca başka etkileniyor.Çok teşekküt ederim
Anne baba ne tepki verdi o halde görünce? Korktular mi gerçekten?

Bu nasıl bir rahatlıktır yahu. Hele de böyle çocuk sapıklarının katillerinin cirit attığı bir ülkede.
İnanın hala şaşkınım.Bu kadar uzun süre neye daldılar.Gittigimiz yer çay bahçesi sakile bakıyordu.Ama caddede var vizir vizir arabalar geçiyor.
Akşam saatleri birde.Ve inanilmaz dilenciler geziyor.Hani iyiki görüp kacirmadilar.bu nasil narahatliktir anlayamiyorum.Dün ilk defa dedimki kaçirilan bebeklerin sorumlusu böyleleri işte

Çok korkmuşlardi.Ben bagirinca hiç cevap vermediler donup kaldi anne.Babada kizina sariliyordi.Uzaklastim sonra
Ihmalden ölümüne sebebiyet vermek de kasten adam öldürmekle eş değer bence. Ne diyim bir daha yaşamasın insallah minik.

Tam arkamı döndüm hafif koşmaya başladım bebeği alıp polise götüreyim diye.Derken kız arabaların yoğun olduğu karşı caddeye geçti.Kocaman beyaz bir jip hizlica geliyor bebegi görmüyor.Uzaktayim hala bebeğe yetişmem mümkün değil
bende yola atladım jipe dur dur diye bağirdim.Bebek ufak muhtemelen görmüyor ki hizini düsürmüyor diye düsündüm.Sonra frene bastı ve bebeğe sadece sürttü araba.Aldı. bebeği kucagima.Tam o sirada annesi babasi kosarak geliyor uzaktan.Siz nerdesiniz ya dedim,kaç dakikadir buralarda başı boş dolaşıyor.Ve akşam karanliği saat 9 suları.Neye daldınız bu kadar.Bi anne baba neye dalabilirde çocuğu bu kadar uzaklaşana kadar farketmez.
Allah sizden razı olsun.

Çok korkmuşlardi.Ben bagirinca hiç cevap vermediler donup kaldi anne.Babada kizina sariliyordi.Uzaklastim sonra
Belki çocuğu kaybetmişlerdir de başka yerlerde arıyorlardır, o kadar umarsızca ortalığa bırakacaklarını düşünmek istemiyorum.
Allah korumuş gerçekten , benim içim bile bir tuhaf oldu okurken, sizin için de büyük şok etkisi yaratmıştır. Hem size hem yavruya geçmiş olsun.

Bazrn kaderin onune gecilmez ama boyle ihmalkarlik yapip kader diyemeyiz.benim kizim 4 yasinda korkudan yaz ortasi butun pencereler kapali duruyoruz.onu bi saniye birakmiyorum.boyle insanlari bi guzel dovesim var.

Normalde çocuklarımın üstüne çok titrediğim konusunda eleştiriler alan bir anneyim. Ama oğlumun yapısını bildiğim için böyleydim. İki dakika elini bırakmaya, gözünü ayırmaya gelmeyen çok hareketli bir çocuktu. Buna rağmen bu kadar büyük bir olay olmasa da benzerlerini yaşadım malesef.
Kızımın okul pikniğine gitmiştik, 3-4 yaşlarındaydı sanırım. Herkesin çocuğu etrafta oynuyor, koşturuyor anneleri masada muhabbet ediyor. Ben hep bir kaç metre ötesinde peşinde dolanıyorum. Bu yüzden de eleştiriliyorum diğer anneler gülüyor halime. Çantamdan ıslak mendil çıkartana kadar gözden kayboldu, bir kedinin peşine takılmış. Bir kaç dakika içinde bulduk ama yaşadığımı ben bilirim.
Elimde market poşetleriyle, bir yandan oğlumu zaptetmeye çalışırdım, çekiştire çekiştire kurtarmaya çalışırdı elini. Kaç defa poşetleri elimden atıp peşinden koştuğumu, ona daha yakın olanlara "çocuğu tutun" diye bağırdığımı bilirim. :olamaz:

Buna benzer kaç olay yaşadık, hep tetikte bir anneydim. Eşime ben bu çocuğa yetişemiyorum diye ağladığım bile olmuştur.
Bazı çocuk çok hareketli oluyor benden kaynaklı desem, kızım tam tersiydi. İkisi de aynı evde, aynı anne babayla büyüdü. Şimdi 14 yaşında tam tersi ağırbaşlı, olgun bir çocuk oldu.

Evet sizde korkmuşsunuz ama anne babayı ilgisizlikle suçlamayın.

Duyarli davrandiginiz icin Allah razi olsun. Esimin doktor olarak gördüklerini yazsam iciniz yanar. Herkes anne baba olmamali
Normalde çocuklarımın üstüne çok titrediğim konusunda eleştiriler alan bir anneyim. Ama oğlumun yapısını bildiğim için böyleydim. İki dakika elini bırakmaya, gözünü ayırmaya gelmeyen çok hareketli bir çocuktu. Buna rağmen bu kadar büyük bir olay olmasa da benzerlerini yaşadım malesef.
Kızımın okul pikniğine gitmiştik, 3-4 yaşlarındaydı sanırım. Herkesin çocuğu etrafta oynuyor, koşturuyor anneleri masada muhabbet ediyor. Ben hep bir kaç metre ötesinde peşinde dolanıyorum. Bu yüzden de eleştiriliyorum diğer anneler gülüyor halime. Çantamdan ıslak mendil çıkartana kadar gözden kayboldu, bir kedinin peşine takılmış. Bir kaç dakika içinde bulduk ama yaşadığımı ben bilirim.
Elimde market poşetleriyle, bir yandan oğlumu zaptetmeye çalışırdım, çekiştire çekiştire kurtarmaya çalışırdı elini. Kaç defa poşetleri elimden atıp peşinden koştuğumu, ona daha yakın olanlara "çocuğu tutun" diye bağırdığımı bilirim. :olamaz:

Buna benzer kaç olay yaşadık, hep tetikte bir anneydim. Eşime ben bu çocuğa yetişemiyorum diye ağladığım bile olmuştur.
Bazı çocuk çok hareketli oluyor benden kaynaklı desem, kızım tam tersiydi. İkisi de aynı evde, aynı anne babayla büyüdü. Şimdi 14 yaşında tam tersi ağırbaşlı, olgun bir çocuk oldu.

Evet sizde korkmuşsunuz ama anne babayı ilgisizlikle suçlamayın.
Ama siz ilgisiz anne degilsinizki.Gayey hep gozunuz ustundeymis.
bakin akşam 9 suları.Karanlık,cingenelerin dilencilerin k gezdigi bir sahil alanı.
yani 1.5 yaşındaki bir bebekten bahsediyoruz
Pamukannesi83 Pamukannesi83 sizi yanlış alintiladım kusura bakmayin

Kızımı bebek arabasından indirdim, arkamı dönüp çantami aldım, sadece çanta aldım kaç saniye sürer. Arkamı döndüm kizim yoktu.yanimda arkadaşımda var. İki yaşında filandi, Allah'tan kapalı bir mekandi, kolonun arkasında oyuncak varmis oraya gitmiş. Dikkatli olmak lazim, ama bazen iki saniyede bile kayboluyorlar.

allah sizden razı olsun demeye geldim. iyi ki koşmuşsunuz da yetişmişsiniz bebeğe yoksa olabilecekleri hayal bile etmek istemiyorum.

ben henüz hamileyken eşimle akşam yürüyüşüne çıkmıştık. arabamıza dönerken otoparkın ortasında en fazla 3 yaşlarında bir bebek annesinin elinden fırladı gitti. tam o anda bir araba da parktan çıkıyordu bebek onun önüne atladı. nasıl bir çığlık attım anlatamam kendi sesim hâlâ kulaklarımda. allahtan araba bebeği fark etti hemen frene asıldı ama duramaya da bilirdi.

bebekler-çocuklar söz konusuysa her şey bir anlık hatta saniyelik resmen. çok dikkatli olmak lazım.

Back
X