anneler lütfen yardım edin?

Henüz Anne Değilim Ama Beğendiklerimi Sizinle Paylaşmak İstedim.. :17:
Örtünün ve Tülün Rengini Farklı Kullanabilirsiniz..

$bebek-sepetleri-besikleri_233178.webp $renklidantelden_bebek_besigi.webp

Son düzenleme:
[SUP][/SUP]
doğacak ogluma mobılya besık mi park yatak mı almalıyım ;? dusunceleriniz ve deneyimlerinizi beklıyorummm .. :49::49:

Bebek 8 aylık olup oturmaya başladı mı , mobilya beşiğin parmaklıkları alçaksa aşağı uçuyor.3 kızkardeşte aldık ama en fazla 1 sene kullanabildik.Sonra park yatak aldık.Benim kızım 6 yaşına kadar park yatakta yattı.Şimdi bebeğim olsa direk park yatak alırım (onun içine kalın sünger koyardım.)

[SUP][/SUP]

Bebek 8 aylık olup oturmaya başladı mı , mobilya beşiğin parmaklıkları alçaksa aşağı uçuyor.3 kızkardeşte aldık ama en fazla 1 sene kullanabildik.Sonra park yatak aldık.Benim kızım 6 yaşına kadar park yatakta yattı.Şimdi bebeğim olsa direk park yatak alırım (onun içine kalın sünger koyardım.)
bak hayatım bu kraftın 349 tllik park yatagı bunu begendım ben sence nasıl?Eki Görüntüle 366948

Son düzenleme:
ayy cok gusel bunlarrr :) bayıldım.. cok kararsızım park yatak baktık begendık onu alacagız bu gıdısleee:34:

Açıkcası Böyle Konulardan Pek Anlamam..:17:
Ama Yeni Doğan Bebeklere Genelde Böyle Ufak Yataklar Alınır..
Anne Emzirirkende Sıkıntı Çekmez..
Yatak Küçük Olduğu İçin, Gece Odanıza Bile Koyabilirsiniz.. :34:
Sabahta Kendi Odasına Götürürsünüz..

Açıkcası Böyle Konulardan Pek Anlamam..:17:
Ama Yeni Doğan Bebeklere Genelde Böyle Ufak Yataklar Alınır..
Anne Emzirirkende Sıkıntı Çekmez..
Yatak Küçük Olduğu İçin, Gece Odanıza Bile Koyabilirsiniz.. :34:
Sabahta Kendi Odasına Götürürsünüz..
bunun da tekerleklerı sayensınde kolayca tasıyabılıyorsun . odası yok oglumun evım kucuk de . 5 yasına kadar yatsın bunda sonra oda takımı alırım dıyorumm

bunun da tekerleklerı sayensınde kolayca tasıyabılıyorsun . odası yok oglumun evım kucuk de . 5 yasına kadar yatsın bunda sonra oda takımı alırım dıyorumm

Odası Yoksa Benim Gösterdiğim Çok Uygun Bence..
Fazla da Yer Kaplamaz..
Ama Tabi Sen Bilirsin.. :38:
İçine Sineni Al.. :54:

Hayırlı Doğumlar Diliyorum Sana..:16:
Allah Oğlunu Sağlıklı Sıhhatli Kucağına Almayı Nasip Etsin.. :nazar:

merhaba canım. Ablam bi bebek mağazasında müdür şimdisordum senin için park yatak çok kullanışlı oluyomuş,babymax markalı yataksız fiyatı 239tl yatağıda 35 tl miş.istanbuldamısın?

bak hayatım bu kraftın 349 tllik park yatagı bunu begendım ben sence nasıl?Eki Görüntüle 366948

Gayet güzel ama çoook pahalıymış.Biz ucuzundan almıştık hemde 3 tane.İş yerimize, anneme ve evimize.tatilde de yanımızda götürüyorduk.6 yaşında sığmamaya başlayınca ayak kısmındaki fileyi kesmiştim.Yatağını çok seviyordu.Uzunluğu önemli ne kadar uzun olursa o kadar çok kullanırsın.Büyüdükçe uyandı ,düştü derdin olmaz.Oyun saatindede içine oyuncak attın mı değme keyfine.Bebeğini güle güle büyüt inşallah sağlıkla...

gebze centar avm de idil baby mağazası,başka bi marka daha varmış gene aynı fiyatlarda.Oyun parkı daha kullanışlı diyo valla.

doğacak ogluma mobılya besık mi park yatak mı almalıyım ;? dusunceleriniz ve deneyimlerinizi beklıyorummm .. :49::49:

birşey sorucam ama yanlış anlama sen geçen bir yere bir yazı açmıştın şunlar oldu acaba hamilemiyim diye bide tepki almıştın sen o musun yoksa ben mi karıştırıyorum çünkü resimi gördümde ondan aklımda kaldı ama emin olamadım

günaydın canım...tercihin kesinlikle park yatak olmalı..benimde 2,5 yaşında kızım var doğduğundan beri park yatağında ilk zamanlar yüksek kısmındaydı yatağı tabi oturmaya ayağa kalkmaya başladığı an aşağı kısma aldık inan hiç düştü sarktı derdin olmayacak...mobilya yatak alan çoğu arkadaşım tekrar park yatak almak zorunda kaldı..
sepet beşikler inan ilk doğduğu an rahat en fazla 3 ay sonra hem dar hemde düşme korkusu oluyor..
park yatağı biraz büyük olanı al ki en az 5 yaşına kadar kullansın..
bizde KANZ marka var çok memnunum..senin baktığın çok pahalı park yatağa göre...bizimkide titreşimli dönenceli müzikli falan..iyi araştır hemen alma...:34::34:

Back
X