anneler lütfen yardım edin?

birşey sorucam ama yanlış anlama sen geçen bir yere bir yazı açmıştın şunlar oldu acaba hamilemiyim diye bide tepki almıştın sen o musun yoksa ben mi karıştırıyorum çünkü resimi gördümde ondan aklımda kaldı ama emin olamadım
yok canım sen karıstırıyorsunn profılımde benım actıgım konulara bakarsan gorursun hamılelıkle ılgılı konu acmadım :) hamıleyım 5 bucuk aylık

günaydın canım...tercihin kesinlikle park yatak olmalı..benimde 2,5 yaşında kızım var doğduğundan beri park yatağında ilk zamanlar yüksek kısmındaydı yatağı tabi oturmaya ayağa kalkmaya başladığı an aşağı kısma aldık inan hiç düştü sarktı derdin olmayacak...mobilya yatak alan çoğu arkadaşım tekrar park yatak almak zorunda kaldı..
sepet beşikler inan ilk doğduğu an rahat en fazla 3 ay sonra hem dar hemde düşme korkusu oluyor..
park yatağı biraz büyük olanı al ki en az 5 yaşına kadar kullansın..
bizde KANZ marka var çok memnunum..senin baktığın çok pahalı park yatağa göre...bizimkide titreşimli dönenceli müzikli falan..iyi araştır hemen alma...:34::34:
bakacagım canımm kesınlıkşle ararstırmam lazım zaten ama karftta ıyı marka dıyorlar :44::44:

baby max al derım park yatak oglum ıcın aldım suan 6bucuk aylık rahat yatıyor ben memlekete bıle goturdum memnunum kur boz ıyı kullanıslı uygunda

ben internetten 150 liraya hem park yatak hem de yatağını aldım markası da cristal baby çok kaliteli ve güzel kurulumu kolay az yer kaplıyo tavsiye ederim

:40::40:benım dıkkatımı ceken özelliği bebek aglayınca otomatık sallanması ve muzıkli dönencesının aktıfleşmesi.. kraft cok ıyı bır marka gıbı gelıyor bana en azından herkes oyle söylüyor .. 300 tl nakıtte alırım onu bakalım yarın havuzlu hana gıdecegım oraya da bakacagımmm

Back
X