anneler lütfen yardım edin

papatya1993

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
306
67
34
Merhabalar konuyu buraya actim cünkü gebelik formunda cevap veren olmadı neyse 7hafta 4 günlük hamileyim dün doktora kontrole gittiğimdr bebegimin kesesini cok büyümdediğini ve kalp atıslarının yavaş olduğunu sağlıksız gebelik olacağını 1 hafta sonraya randevu verdi ancak o zaman net birsey söyleyeceğini söyledi korkuyorum sizde böyle durumla karşılaştınız mı ve bu sorun çözüldü mü lütfen cevap yazın içim içimi yiyor

Henüz erken bendede olmuştu öyle on gün sonraya randevu verildi kese yok sıkıntılı durum olabilir dendi fakat sonraki randevuda gittiğimde çok şükür kese göründü sağlıklı bir biçimde. Moralinizi bozmayın yüksek tutun hersey yolunda merak etmeyin üzülmeyin ki Karninizdaki melekte Sımsıkı tutunsun size:KK19:

[QUOTE="Dombik,t: 39389291, member: bebeğini iHenüz erken bendede olmuştu öyle on gün sonraya randevu verildi kese yok sıkıntılı durum olabilir dendi fakat sonraki randevuda gittiğimde çok şükür kese göründü sağlıklı bir biçimde. Moralinizi bozmayın yüksek tutun hersey yolunda merak etmeyin üzülmeyin ki Karninizdaki melekte Sımsıkı tutunsun size:KK19:[/QUOTE]
Umarım dediğin gibi olur çok üzülüyorum ilk gebeliğim başka bir doktora mı görünmeliyim acaba

benzerini yaşadım kan tahliline göre kese küçük dendi,sonra 3 ayrı doktora gittim biri ikiz gebelik ama kesenin biri yok olmak üzere dedi diğeri boş gebelik dedi öbürü haftasına göre kese küçük iki gün sonra alalım dedi.

kürtajdan birgün önce tekrar betahcg ye baktırdım artış tekrar başlamıştı ve bebeğim şu an 1 yaşına girmek üzere.

bağğzı doktorlar ne kadar da erken ve saçma konuşuyor.takma kafana lütfen.

Merhabalar konuyu buraya actim cünkü gebelik formunda cevap veren olmadı neyse 7hafta 4 günlük hamileyim dün doktora kontrole gittiğimdr bebegimin kesesini cok büyümdediğini ve kalp atıslarının yavaş olduğunu sağlıksız gebelik olacağını 1 hafta sonraya randevu verdi ancak o zaman net birsey söyleyeceğini söyledi korkuyorum sizde böyle durumla karşılaştınız mı ve bu sorun çözüldü mü lütfen cevap yazın içim içimi yiyor

Sat tarihini şaşması yada geç döllenme gibi sorunlarda olabilir. Siz 1 hafta negatif etkilemeyin kendinizi. Haftaya inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

[QUOTE="Dombik,t: 39389291, member: bebeğini iHenüz erken bendede olmuştu öyle on gün sonraya randevu verildi kese yok sıkıntılı durum olabilir dendi fakat sonraki randevuda gittiğimde çok şükür kese göründü sağlıklı bir biçimde. Moralinizi bozmayın yüksek tutun hersey yolunda merak etmeyin üzülmeyin ki Karninizdaki melekte Sımsıkı tutunsun size:KK19:
Umarım dediğin gibi olur çok üzülüyorum ilk gebeliğim başka bir doktora mı görünmeliyim acaba[/QUOTE]
Evet olabilir farklı Dr a gidin. Kadesa nın yazdıklarına bakılırsa kesin başka Dr a gidin.

inşallah bişi olmaz canım, sadece önlem al diye yazıyorum. bendede oldu malesef 2 kayıp yaşadım kan pıhtılşamsı çıktı. lütfen bu seni negatif etkilemesin. benimkide kalbi yavaş atıyor ve az büyüyordu. daha önce böyle bişi yaşadın mı ? yada ailede varmı düşük falan ? başka dr. a görün

benzerini yaşadım kan tahliline göre kese küçük dendi,sonra 3 ayrı doktora gittim biri ikiz gebelik ama kesininh biri yok olmak üzere dedi diğeri boş gebelik dedi öbürü haftasına göre kese küçük iki gün sonra alalım dedi.

kürtajdan birgün önce tekrar betahcg ye baktırdım artış tekrar başlamıştı ve bebeğim şu an 1 yaşına girmek üzere.

benzerini yaşadım kan tahliline göre kese küçük dendi,sonra 3 ayrı doktora gittim biri ikiz gebelik ama kesininh biri yok olmak üzere dedi diğeri boş gebelik dedi öbürü haftasına göre kese küçük iki gün sonra alalım dedi.

Ewet o kadar acımasız konuşuyorlar ki cok moralim bozuldu hiç bir olumlu bisey söylemedi

E="lady gonca, post: 39389565, member: 643801"]inşallah bişi olmaz canım, sadece önlem al diye yazıyorum. bendede oldu malesef 2 kayıp yaşadım kan pıhtılşamsı çıktı. lütfen bu seni negatif etkilemesin. benimkide kalbi yavaş atıyor ve az büyüyordu. daha önce böyle bişi yaşadın mı ? yada ailede varmı düşük falan ? başka dr. a görün[/QUOTE]
Hayır ilk gebeliğim ve doktor tıpkı senin söylediklerini söyledi büyümemiş ve kalbi yavaş atıyor dedi

Ewet o kadar acımasız konuşuyorlar ki cok moralim bozuldu hiç bir olumlu bisey söylemedi

sen bir hafta bekle istiyorsan bir doktora daha git ama benim gibi abartıp 3-4 doktora görünme bu sefer hepsi başka birşiy söyler moralin bozulur.Allah can verdiyse elbette kucağına alırsın bebeğini.

E="lady gonca, post: 39389565, member: 643801"]inşallah bişi olmaz canım, sadece önlem al diye yazıyorum. bendede oldu malesef 2 kayıp yaşadım kan pıhtılşamsı çıktı. lütfen bu seni negatif etkilemesin. benimkide kalbi yavaş atıyor ve az büyüyordu. daha önce böyle bişi yaşadın mı ? yada ailede varmı düşük falan ? başka dr. a görün
Hayır ilk gebeliğim ve doktor tıpkı senin söylediklerini söyledi büyümemiş ve kalbi yavaş atıyor dedi[/QUOTE]

canım ben seni üzmek yada endişelndirmek istemem. dua et, ama başka dr. belki ne bileyim önlem olsun diye iğne coraspirin falan verir. inşallah bir şey olmaz ama başka dr. a görünmeni tavsiye ederim. keşke banada önlem olsun diye verseydi aptal dr. problem olduğunu söyledi, ama kalbi durunca aklına geldi ne yazıkki pıhtılaşma testini yaptır diye. ozamanlar bir şey bilmiyordum tabi.

Hayır ilk gebeliğim ve doktor tıpkı senin söylediklerini söyledi büyümemiş ve kalbi yavaş atıyor dedi

canım ben seni üzmek yada endişelndirmek istemem. dua et, ama başka dr. belki ne bileyim önlem olsun diye iğne coraspirin falan verir. inşallah bir şey olmaz ama başka dr. a görünmeni tavsiye ederim. keşke banada önlem olsun diye verseydi aptal dr. problem olduğunu söyledi, ama kalbi durunca aklına geldi ne yazıkki pıhtılaşma testini yaptır diye. ozamanlar bir şey bilmiyordum tabi.[/QUOTE]

canım ben seni üzmek yada endişelndirmek istemem. dua et, ama başka dr. belki ne bileyim önlem olsun diye iğne coraspirin falan verir. inşallah bir şey olmaz ama başka dr. a görünmeni tavsiye ederim. keşke banada önlem olsun diye verseydi aptal dr. problem olduğunu söyledi, ama kalbi durunca aklına geldi ne yazıkki pıhtılaşma testini yaptır diye. ozamanlar bir şey bilmiyordum tabi.[/QUOTE]
Cumartesi özel bir muaynanesi olan doktora gidicem umarım geç kalmamışımdır

canım ben seni üzmek yada endişelndirmek istemem. dua et, ama başka dr. belki ne bileyim önlem olsun diye iğne coraspirin falan verir. inşallah bir şey olmaz ama başka dr. a görünmeni tavsiye ederim. keşke banada önlem olsun diye verseydi aptal dr. problem olduğunu söyledi, ama kalbi durunca aklına geldi ne yazıkki pıhtılaşma testini yaptır diye. ozamanlar bir şey bilmiyordum tabi.

Cumartesi özel bir muaynanesi olan doktora gidicem umarım geç kalmamışımdır[/QUOTE]

ümidini yitirme canım, belki düzelir her şey. Allah ol deyince oluyor inşallah acı yaşatmasın rabbim.

bir hafta boyunca olumsuz düşünme olumlu bakmaya çalış ve tek bir doktorla sınırlı kalma, mutlaka ikinci bir doktora görün.

eğer regli dönemlerinde geçikmeler oluyorsa geçmiş dönemde geç döllenmede olabilir, o nedenle olumsuz düşünmeden önce başka bir doktora daha görün bence.

Cumartesi özel bir muaynanesi olan doktora gidicem umarım geç kalmamışımdır[/QUOTE]

ümidini yitirme canım, belki düzelir her şey. Allah ol deyince oluyor inşallah acı yaşatmasın rabbim.[/QUOTE]

ümidini yitirme canım, belki düzelir her şey. Allah ol deyince oluyor inşallah acı yaşatmasın rabbim.[/QUOTE]
Kalbş attığı için umudum var inşallah meleğim tutunur bana

bir hafta boyunca olumsuz düşünme olumlu bakmaya çalış ve tek bir doktorla sınırlı kalma, mutlaka ikinci bir doktora görün.

eğer regli dönemlerinde geçikmeler oluyorsa geçmiş dönemde geç döllenmede olabilir, o nedenle olumsuz düşünmeden önce başka bir doktora daha görün bence.
Olabilir belki de geç döllenme olmuştur inşallah

Ben yasamadim ama en yakin arkadasim yasadi.doktor kese kucuk kalp atislari duyulmuyor sagliksiz olabilir aldirmayi dusunurmusun diye sormus arkadasim kabul etmedi ve dogurdu.dogum erken oldu kizi 3 hafta kuvozde kaldi.ve suan 1.5 yasinda ama hala hastanelerden cikamadilar.her hafta hastanedeler.kizi gelismiyor sanki 6 aylik gibi.ins sende sorun olmaz allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins

Ben yasamadim ama en yakin arkadasim yasadi.doktor kese kucuk kalp atislari duyulmuyor sagliksiz olabilir aldirmayi dusunurmusun diye sormus arkadasim kabul etmedi ve dogurdu.dogum erken oldu kizi 3 hafta kuvozde kaldi.ve suan 1.5 yasinda ama hala hastanelerden cikamadilar.her hafta hastanedeler.kizi gelismiyor sanki 6 aylik gibi.ins sende sorun olmaz allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
İnşallah canım sağlıklı olsun tabi ki tek temennim o

X