- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi keten prenses
-
Canim tuvalete stkerler yapistir onun sevebilcegi. Ya da arabali muzikli lazimlik falan alip dene istersen.Selam arkadaslar. Benim 3 yasinda bir oglum var ve tuvalete alistirmaya calisiyorum. Ama girmek istemiyor. Simdi bu dertmi diyceksiniz belki ama gozumde o kadar buyuduki anlatamam. Cok korkunc diyor. Lutfen tecrubelerinizi benimle paylasin yoksa kafayi yiycem cok zormus anne olmak...
Sordum canim. Sifonu cekince kakanin kaybolmasindan korkuyormus.Ilk başta neden korktugunu sor, artik buyuk adam oldun bak baban ve ben de bunu kullanıyoruz de ornek aldigi ve cok sevdigi biri varsa x de bunu kullaniyor de.
Sordum canim. Sifonu cekince kakanin kaybolmasindan korkuyormus.
Sadece kendi diyil kakanin korkucana inaniyor. Bende arkadaslariyla oynamak icin kayboldugunu soyledim ama gormek istedi ne oynadiklarini bide kokucani soyliyim canimHahaha ay çok yaşasın
Kakasının pis olduğunu kaybolmazsa kötü koku yapıp sizi rahatsız edeceğini, midesini bulandıracağını falan anlatın
Sadece kendi diyil kakanin korkucana inaniyor. Bende arkadaslariyla oynamak icin kayboldugunu soyledim ama gormek istedi ne oynadiklarini bide kokucani soyliyim canim
Bende yeni öğrettim kızıma 23 aylıkken öğrettim 1. Hafta çok zordu 3. Hafta sonunda tamamen öğrendi çok şükür :) kızımda başlarda gitmiyordu. Ama suyla oynamayı çok sever klozette oturtup banyo tasına köpüklü su yapıp Ördek falan yüzdürürken oturdu. Belki işine yararSelam arkadaslar. Benim 3 yasinda bir oglum var ve tuvalete alistirmaya calisiyorum. Ama girmek istemiyor. Simdi bu dertmi diyceksiniz belki ama gozumde o kadar buyuduki anlatamam. Cok korkunc diyor. Lutfen tecrubelerinizi benimle paylasin yoksa kafayi yiycem cok zormus anne olmak...
Benimki 3 yaşında cin gibi ama asla tuvalete yapmıyor hadi kızım bezini açalım diyorum bir kıyamet. Neyse açtık 3 saat boyunca tuvalete götürdüm tık yok bir baktım halıya yapmış bir baktım kanepeyepff off napcaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?