O anne Memesine yakın biberonlar bebeğin memeyi bırakmasına sebep oluyor.Mamada. Ziyade biberonunuz da çok önemli. Gaz yapmayan biberonlardan alın ve doğal akışlı anne göğsüne en yakın olanları var onlardan denerseniz ilerde sütünüz geldiğinde , bebeğiniz memeyi reddetmeden sizi tutmuş olur.
stres yapmayın , bol bol emzirmeye çalışın , emdikçe çoğalacaktır mutlaka sütünüz. Havalar sıcak gidiyor , bol bol sıvı alın herşey düzelicektir. Sağlıkla büyür meleğini inşallah ...
O anne Memesine yakın biberonlar bebeğin memeyi bırakmasına sebep oluyor.
Aynı şekilde emzik de
Canım stres yapma benimde 17 günlük bebeğim Yen'i Yen'i geliyor sütüm. Emzirmeye çalış muhakkak, sonra da pompayla çekersin. Bir de mamayı yaparken kapağını kapatmadan ya hafifçe sallayarak yap ya da bir kaşıkla karıştır. Köpürüyor ya o gazmış o yüzden.Bebeğim bu gün 23 günlük malesef sütüm yok sezeryan dan sonra gelmedi ponpayla çektim yok bebeğim zaten emmeyi red ediyor mecbur mama kullanıyoruz ama geceler gündüzler birbirine girdi bebeğim iki gündür gaz sancısından uyumuyor mahvolduk gaz azaltan mamalar varmış doğrumu önerebileceğiniz mama var mı?
Bebeğim bu gün 23 günlük malesef sütüm yok sezeryan dan sonra gelmedi ponpayla çektim yok bebeğim zaten emmeyi red ediyor mecbur mama kullanıyoruz ama geceler gündüzler birbirine girdi bebeğim iki gündür gaz sancısından uyumuyor mahvolduk gaz azaltan mamalar varmış doğrumu önerebileceğiniz mama var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?