- 29 Kasım 2014
- 1.949
- 1.006
- 29
Kızlar doğumumaaz kaldı haliyle hertaraflarımı saran yoğun korkular içindeyim..rahatlamaya ihtiyacım olduğu ve sizlerden gelecek önerilere ihtiyaç duyduğum için buraya yazıyorum..Bebek bakımı nasıl ilk başlarda sadece emiyomu ?acıktığını veya doyduğunu nasıl anlarım sütüm yetmezse napmam gerekir ilk aylarda sürekli uyumalımı yoksa hep kucağımda mı durmalı? sadece emîp uyuyarak mı geçirmeli ilk aylar? Öğünlere ne zaman başlamalıyım ? Sadece anne sütü ne kadar süre onu doyurur..Ağladığında susturamazsam birşey olur mı yavruma? Siz annelerin önerilerine tecrübelerine çoook ihtiyacım var lütfen birazcık özetliyerek tecrübelerinizden bahsedermisiniz ? Bebek bakmak için bi bilgiye gerek var mı yoksa zamanla mı öğrenilir ? Bebeği nasıl yıkamalı ilk başlarda yıkamalımıyım yıkanırken ağzını yüzüne su kaçar mı? Kızlar kafam o kadar bunlarla dolu ki kafayı yiyorum....Şimdi herkes karışacak doğunca şunu şöyle yap bunu böyle herkes farklı bişe dicek ben hangisini dinlicem.. Gerçekten sizin bilgilerinize muhtacım en azından bi kaç öneri alsam kafamdaki soru işaretlerinden bir nebZe kurtulurum Şimdiden teşekkür ederim