- 25 Şubat 2017
- 923
- 1.105
- 63
Benim konumu az çok bilen bilir. Sevdiğim insanı sebepsizce istemedikleri için aileme karşı tepki aldım. yemek dışında yanlarına gitmiyorum ve fazla da yemek yemiyorum. Annem birkaç gün önce aynı binada arkadaşımda bir saat oturdum hemen gelmedim diye bana kızmıştı. Bugünde arkadaşlarım çağırdı gitmedim, sebebi kızar diye. Geldi beni uykudan uyandırdı. Kızların çağırdığını gitmediğimi söyledim. Niye gitmedin diye sorunca kızıyorsun gitmedim dedim. Bu defada gitmedim diye çıkıştı. Anne geçen sefer nerde kaldın kızdın o yüzden dememe rağmen kabullenmedi.Allah senin eline düşürmesin bizi , 15 tatile gittin geldik ters döndün istemiyorsun bizi. 26 yaşındayım öğretmenim okuldan 5 dk geç gelsem suratları 5 karış. Yandaki kızlara da gitmedin dedi bende benimde arkadaşlarm var ama gidip gelemiyorum banane onlardan dedim çünkü anne baba olunca evde küçük olunca gelen rahat edemeyecek. açtı ağzını yanlışlarını dememe rağmen kabullenmiyor. Ben napayım ya benimde sabrım var kırmak istemiyorum ama olmuyor kırıcıda konuştugumu düşünmüyorum. benim onları istemediğimi düşünüyorlar ama anlamıyolar istememek değil üzerime geldiklerinin farkında değiller