B Bernuz Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2013 8 1 16 35 8 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Bernuz #1 Kullanmış olduğunuz ya da öneri aldığınız çatlak önleme kremleri, doğal ürünler neler
H hly75 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2013 78 6 28 35 Antalya 8 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Bernuz #2 badem yağı-Lierac Phytolastil Jel 100 ml
_NarCicegi_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2011 7.819 1.534 248 8 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Bernuz #3 Bernuz .!.: Kullanmış olduğunuz ya da öneri aldığınız çatlak önleme kremleri, doğal ürünler neler Genişletmek için tıkla... ben niveanın bebek yagını kullandım ve hiç çatlagım yok
Bernuz .!.: Kullanmış olduğunuz ya da öneri aldığınız çatlak önleme kremleri, doğal ürünler neler Genişletmek için tıkla... ben niveanın bebek yagını kullandım ve hiç çatlagım yok
H hly75 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2013 78 6 28 35 Antalya 8 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Bernuz #4 birde bella bee diye bir marka var onuda arkadaşlar önerdi............
B Bernuz Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2013 8 1 16 35 8 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Bernuz #5 iyilikmelegi .!.: ben niveanın bebek yagını kullandım ve hiç çatlagım yok Genişletmek için tıkla... Evet bebe yağlarını ben de duydum iyi geliyor diye galiba su içme oranı da çok etkiliymiş çatlak oluşumunda.kaç kilo almıştın canım bu arada sevindim çatlaklarının oluşmadığına darısı benim ve diğer anne adaylarının başına
iyilikmelegi .!.: ben niveanın bebek yagını kullandım ve hiç çatlagım yok Genişletmek için tıkla... Evet bebe yağlarını ben de duydum iyi geliyor diye galiba su içme oranı da çok etkiliymiş çatlak oluşumunda.kaç kilo almıştın canım bu arada sevindim çatlaklarının oluşmadığına darısı benim ve diğer anne adaylarının başına
B Bernuz Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2013 8 1 16 35 8 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Bernuz #6 hly75 .!.: badem yağı-Lierac Phytolastil Jel 100 ml Genişletmek için tıkla... Canım kaçıncı haftadan itibaren kullanmaya başladın jeli Son düzenleme: 8 Aralık 2013
hly75 .!.: badem yağı-Lierac Phytolastil Jel 100 ml Genişletmek için tıkla... Canım kaçıncı haftadan itibaren kullanmaya başladın jeli
B Bernuz Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2013 8 1 16 35 8 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Bernuz #7 hly75 .!.: badem yağı-Lierac Phytolastil Jel 100 ml Genişletmek için tıkla... Canım kaçıncı haftadan itibaren kullanmaya başladın jeli
hly75 .!.: badem yağı-Lierac Phytolastil Jel 100 ml Genişletmek için tıkla... Canım kaçıncı haftadan itibaren kullanmaya başladın jeli
Delft Gitmek gerekir bazen tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ekim 2013 1.382 1.781 333 8 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Bernuz #8 iyilikmelegi .!.: ben niveanın bebek yagını kullandım ve hiç çatlagım yok Genişletmek için tıkla... cildim çok kuru benim banada fayda eder mi acaba? yüzümdeki deriler hamileliğimden bu yana pul pul dökülüyor fena haldeyim bende yüzüm için arkonun klasik olan var böyle çok yoğun olan ama bi yağlı hisse veriyor haliyle.. onu göbek çevreme sürmekte istemiyorum
iyilikmelegi .!.: ben niveanın bebek yagını kullandım ve hiç çatlagım yok Genişletmek için tıkla... cildim çok kuru benim banada fayda eder mi acaba? yüzümdeki deriler hamileliğimden bu yana pul pul dökülüyor fena haldeyim bende yüzüm için arkonun klasik olan var böyle çok yoğun olan ama bi yağlı hisse veriyor haliyle.. onu göbek çevreme sürmekte istemiyorum
D Doga81 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2013 162 28 48 35 İstanbul 9 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Bernuz #9 Bernuz .!.: Kullanmış olduğunuz ya da öneri aldığınız çatlak önleme kremleri, doğal ürünler neler Genişletmek için tıkla... Lierac phytolastil jel
Bernuz .!.: Kullanmış olduğunuz ya da öneri aldığınız çatlak önleme kremleri, doğal ürünler neler Genişletmek için tıkla... Lierac phytolastil jel